Helloticketsin arviot

Helloticketsin väki on aina valmiina ylistämään itseään, mutta mielestämme on tärkeämpää, että pääset kuulemaan muiden matkustajien mielipiteitä. Toivoisimme, että päästyäsi nauttimaan tarjoamistamme palveluista voisit kertoa meille hieman lisää kokemuksestasi. Näytämme Trustpilotin kaltaisten alustojen käyttäjien antaman palautteen suoraan sivustollamme. Pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua, ja mielipiteestäsi on meille runsaasti apua siinä pyrkimyksessä. Pyrimme aina pitämään sinut tyytyväisenä, sillä se on meille suurin mahdollinen voitto.

1,336,900+ matkustajat

Luotettu Hellotickets

Arvosteltu 4.5 / 5

Asiakkaiden tyytyväisyystaso

Perustuu tähän: 32519+ arvostelua

A

4

19 kesä, 2024

Lontoo Harry Potter Studio -liput kuljetuksella Victoriasta Lontoossa

“Palvelu oli sujuvaa, ystävällistä ja aikataulussa. HP studio kohteena upea. Olisimme tarvinneet noin tunnin lisää aikaa. Nyt tuli hieman kiire.”

P

5

19 kesä, 2024

Munich Berchtesgadenin ja Kotkanpesän päiväretki Münchenistä

“Matkaemännällä oli paljon kerrottavaa koko matkalle. Historiallinen ja mielenkiintoinen kohde. Koko päivän retki.”

T

5

19 kesä, 2024

Krakova Auschwitzin päiväretki Krakovasta

“Selkeä ja hyvä opas, osasi kertoa historiaa, ilman kirjoja”

N

4

19 kesä, 2024

Lontoo Lontoon Hop-On Hop-Off City Sightseeing Bussikiertue

“Hieno kiertoajelu, mukavat kuskit. Paitsi viimeinen etappi, kuski aivan hirveä. Hän ei pysähtynyt haluamallamme Green Park ? pysäkillä. Samalla pysäkillä halusi jäädä myös monta muuta henkilöä. Kun menimme sanomaan kuskille asiasta, hän suuttui meille ja alkoi huutamaan ja kiroamaan ja uhkailemaan. Sanoi, että hän ajaa minne hän haluaa ja pysähtyy missä haluaa. 2 miestä melkein joutui käsirysyyn kuskin kanssa. Hän jätti yhden osan reitistä ajamatta kokonaan. Lopulta pysähtyi Piccadilly Cirkuksen pysäkillä, kaikki matkustajat jäivät pois. Kuski huusi vieläkin ja valokuvasi meitä. Sanoimme asiasta pysäkillä olevalle firman edustajalle, hän ei kommentoinnut asiaa mitenkään. Tämä välikohtaus pilasi kyllä lomatunnelman. Sekä maksoi meille 3 henkilön metrolipun hinnan koska kuski ei ajanut pysäkeiltä 15, 16 ja 17 lainkaan, josta olisimme vaihtaneet siniseen linjaan ja päässeet suoraan lähelle hotelliamme.”

L

3

19 kesä, 2024

Krakova Auschwitzin päiväretki Krakovasta

“Kyyti tuli ajallaan hotellille ja kuski oli mukava, kunnes paluumatkalla unohti olemassaolomme ja meinasi jättää puolen tunnin päähän hotellistamme. Pyynnöstä vei meidätkin noutopaikalle, mutta käytös muuttui tylyksi. En voinut edes antaa tippiä koska mies ei suostunut katsomaan meihin päin ja paiskasi oven nenäni edestä kiinni. Opas oli mukava nuori nainen, mutta selvästi vasta-alkaja. Jäin kaipaamaan paljon enemmän tietoa alueen historiasta, nyt kuulin varsin suppean version kaikesta.”

T

5

18 kesä, 2024

Billund LEGOLAND® Billund 2 päivän lippu

“Hyvin toimi eikä tarvinnut jonottaa”

T

4

18 kesä, 2024

Dubrovnik Dubrovnik Iltaveneretki 1500-Luvun Kopio Laivalla

“Tällä reissulla on hinta-laatusuhde kohdallaan. Miehistö on tosi ystävällinen ja avulias ja Dubrovnik valtavan kaunis illalla. Lämmin suositus!”

S

4

17 kesä, 2024

Krakova Auschwitzin päiväretki Krakovasta

“Kuljettaja oli oikein mukava ja kuljetti hotellin läheisestä tapaamispaikasta perille ja takaisin. Opas oli asiantunteva, mutta eteni ehkä turhankin vauhdikkaasti.”

S

5

14 kesä, 2024

O

4

10 kesä, 2024

Pariisi Seine-joen risteily illallisen kera

“Risteily oli tosi upea kokemus. Erinomainen illallinen.”