Valencia Paella Ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!
Yleiskatsaus
Opi valmistamaan perinteistä valencialaista paellaa noin 3,5 tuntia kestävällä ruoanlaittokurssilla, jota opettaa tunnettu kokki ja sommelier. Käytetyt tuotteet ovat luonnonmukaisia ja kerätty puutarhasta, joka ympäröi paikkaa, jossa kurssi järjestetään.
Kurssin päätteeksi voit nauttia 3 ruokalajia, joihin kuuluu alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Voit myös valita eri alkoholijuomien, kahvin, teen ja virvoitusjuomien välillä.
- Valmista tyypillinen valencialainen paella ruoanlaittokursseilla.
- Tutustu ammattikokin salaisuuksiin
- Maista 3 herkullista ruokaa ja juomaa
Sisältää
- Paellan kokkauskurssi Valenciassa
- 3 ruokalajin menu (alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka)
- Alkoholijuomat, virvoitusjuomat, kahvi tai tee
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Nauti ammattikokin opettamasta paellan kokkauskurssista Valenciassa. Noin 3,5 tunnin ajan opit tämän perinteisen valencialaisen ruoan ainesosista ja hienosta reseptistä.
Kurssiin sisältyy täydellinen menu, jossa on alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Kaikki valmistetaan luonnonmukaisista raaka-aineista, jotka kylvetään ja korjataan vihannestarhasta, joka ympäröi paikkaa, jossa kurssi järjestetään.
Toiminnan aikana voit nauttia erilaisia alkoholijuomia , kahvia, teetä tai virvoitusjuomia. Lopuksi sinulla on mahdollisuus ostaa paikallisia tuotteita matkamuistoiksi myyntipisteestä.
Uskomaton kokemus uppoutua perinteiseen espanjalaiseen keittiöön, sillä paella on valencialainen ruokalaji, jonka talonpojat ja paimenet loivat 1400- ja 1500-luvuilla Valencian maaseutualueilla. He etsivät helposti valmistettavaa ateriaa, jonka ainekset he keräsivät itse tuolloin.
Nykyään paella on osa kaupungin ja koko Espanjan gastronomiaa ja kulttuuria.