Palvelusopimuksen ehdot

Yleisten ehtojen sovelletaan kaikkiin myyntiin tarjottujen tuotteiden kautta verkkosivuilla www.hellotickets.fi (jäljempänä "Tuotteet"), ja yhdessä tarjouksen, hinta ja kuvaus osoitti verkkosivuilla, ja, soveltuvin osin erityisesti ehdoista tässä asiakirjassa (erityisolosuhteiden), säätelevät väliseen oikeussuhteeseen Hello Ticket SL, (jäljempänä 'Hellotickets") ja asiakkaan, säveltäminen koko välinen sopimus Helloticket ja asiakas.

Voimassaoloaika näiden yleisten ehtojen on aika ne pysyvät julkaistaan ​​verkkosivuilla, ja se koskee hankinnan Tuotteita aikaan tällaiset olosuhteet ovat saatavilla.

Hyväksyminen Näiden yleisten ehtojen mukaan asiakas on olennainen edellytys, jotta virallistamiseksi sopimussuhdetta asiakkaan ja Hellotickets.

Valitettavasti voimme vain hyväksyä tilauksia tehneet ihmiset ikäinen. Jos olet alaikäinen, kerro tästä vanhemmat tai huoltajat näistä Yleiset Purchase. Se on sinun vanhemmat tai huoltajat, jotka ilmaisevat niiden hyväksymistä ennen tämän sivuston tai teet mitään ostaa sitä.

Juhlat

Toisaalta, Hello Ticket SL, jäljempänä 'Hellotickets", jäljempänä joka mahdollistaa web www.hellotickets.fi, yhtiö Espanjan oikeuden, jonka kotipaikka on Paseo de las Delicias 110, 7B, 28045, Madrid ja ALV-numero ESB87643680, ja rekisteröity Mercantile kirjaamoon Madrid, volyymi 35117, folio 120, kohta 8 ja levyn numero M-631551.

Toisaalta, asiakas, täysi-ikäinen, jonka tiedot ovat ne, jotka on merkitty hänen asianmukaisissa muodoissa. Kaikki tiedot sisältyvät nämä muodot on kirjattu suoraan häntä, joten vastuu aitouden niitä vastaavat, suoraan ja yksinomaan asiakkaalle.

Hankintasopimuksen kohde

Kautta hyväksymisen Näiden yleisten edellytysten, Hellotickets on velvollinen asettamaan ASIAKKAALLE ostetut tuotteet sivuston kautta www.hellotickets.fi ja Tilaajalla on velvollisuus maksaa hinnan ilmoitettu aikaan ostoa.

Rekisteröinti Process

Osto tarjoamien tuotteiden Hellotickets verkkosivujensa kautta, www.hellotickets.fi edellyttää rekisteröintiä. Asiakas voi rekisteröidä milloin tahansa ennen alkua ostoprosessin.

Liittyvä rekisteröintiprosessi, asiakas on yksin vastuussa tietojen laatu tuli hänen lomakkeiden, ja hyväksyy velvollisuus tarjota oikeat, tarkat ja täydelliset tiedot identiteettinsä, pyynnön muodoissa rekisteröintiin, hankinta ja akkreditointi sekä päivittää kaikki rekisteröintitiedot niin, että ne pysyvät totta, täsmällisiä ja täydellisiä.

Asiakas voi milloin tahansa muuttaa ja / tai päivittää tietoja käyttämästä Käyttäjän profiilin verkossa, mutta suosittelemme, että asiakas aina vahvistaa, että syötetyt tiedot ja / tai muutetaan ovat oikein, erityisesti sähköpostiosoitteesi välttämiseksi tulevaisuudessa haitat.

Voidakseen rekisteröidä on tärkeää olla täysi-ikäinen Espanjan lain (18 vuotta), se voi olla asuvat missä tahansa maassa maailmassa.

Jos asiakas antaa vääriä, virheellisiä tai epätäydellisiä, tai jos Hellotickets on riittävä syy epäillä, että nämä tiedot ovat virheellisiä, epätarkkoja tai puutteellisia, Hellotickets on oikeus kieltää teitä nyt ja tulevaisuudessa pääsy ja sivuston käyttö, tai sen palveluita.

Yksityisyyden suoja ja evästeet

Säännösten Euroopan parlamentin ja Eurooppa-neuvoston 27. huhtikuuta 2016 päivätty EU-asetus, joka käsittelee yksityishenkilöiden suojelua henkilötietojen käsittelyyn ja kyseisten tietojen vapaaseen levittämiseen liittyen on osa tiedoston käytetään yksinomaan ja laskutuksen tuotteiden että ostat, joka on lähettämään tietoja meidän tarjouksia ja kampanjoita, varmistaa tietojesi luottamuksellisuutta.

Asiakas milloin tahansa voi käyttää oikeuksia tietojen saantiin, oikaisuun, peruutus, vastustus kerättyjen tietojen ja kieltäytyä suostumuksen aiemmin säädetty. Saat lisätietoja siitä, mitä teemme tietoja tai miten käyttää oikeuksiasi, käy tietosuojakäytännössämme.

Tuotteet

Kaikki tiedot Tuotteet tarjoamista Hellotickets, joka on esimerkinomaisesti, mutta ei rajoittuen, hinnat, ominaisuuksia tai kuvaus ovat käytettävissä ASIAKKAALLE verkkosivuilla ja / tai Hellotickets App, ja ilmestyy ruudulle kussakin tapauksessa.

Pyrimme että kuvaukset ja esitykset tuotteita, jotka asiakas voi nähdä ovat tarkkoja ja hyödyllisiä kuin mahdollista

Hellotickets sivusto antaa asiakkaalle pääsyn lippu luettelo. Valokuvat ja tiedot sisältyvät jokaiselle sivulle on vain tiedoksi, siis Hellotickets ei ole vastuussa virheistä tällaisia ​​tietoja.

Hintoja

Ominaisuudet ja hinnat Tuotteet on merkitty ruudulla euroina, ja sisältävät arvonlisäveron ja kaikki muut verot, joita voidaan soveltaa, ja on voimassa kaikkina aikoina, paitsi painovirheitä. Tällaiset verot sisällytetään kuittiin erittelemättömästi muodossa.

Hinnat näkyy verkkosivuilla peruuttaa kaikki aiemmin julkaistu, ja ne ovat voimassa julkaisuhetkellä. Hellotickets sitoutuu tekemään kaikkensa pitää näitä hintoja, mutta se pidättää itsellään oikeuden muuttaa niitä ilman ennakkoilmoitusta, viestintään sen asiakkaalle ajankohtana tilauksen. Muutokset hinnat eivät vaikuta tilauksia jo tehty.

Osto System

Yleensä ostoon tarjottujen tuotteiden kautta verkkosivuilla www.hellotickets.fi on tarpeen rekisteröityä verkkosivuilla ja hyväksyä oikeudellisia neuvoja, ehdot osto ja yksityisyysperiaate verkkosivuilla.

Muista, että henkilötiedot on tarkasti ilmoitettava sekaannusten välttämiseksi tai ilmaantuvuus on palvelun tarjoamisen, ja toimitus ostettujen tuotteiden.

Tuotteita ostettava tulee valita ja lisätä osto näytön napsauttamalla vastaavaa kuvaketta.

Valinnan jälkeen halutun tuotteet, niiden hankinta, asiakkaan tulee käyttää maksulomakkeen, jossa sinun tulee suorittaa vastaavan oston muodossa, jotka näkyvät näytöllä, yhdessä yhteenveto tunnistaa valitun Products, sen kokonaishinta, verot, ja tarvittaessa sovellettavissa postikulut.

Tarkastus Tämän tiedot ovat vain ja ainoastaan ​​vastuulla CLIENT. Hellotickets ei ole vastuussa CLIENT virheitä ja epätarkkuutta tilauksen, jos tuotteet, jotka sisältyivät tilausvahvistuksessa on lähetetty.

Sitten asiakas tulee suorittaa vastaavan ilmoittautumislomake jotka näkyvät näytöllä, tai tarvittaessa, käyttäjän tiedot, jos olet jo rekisteröitynyt. Jos asiakas antaa vääriä, virheellisiä tai epätäydellisiä, tai jos Hellotickets on riittävä syy epäillä, että nämä tiedot ovat virheellisiä, epätarkkoja tai puutteellisia, Hellotickets on oikeus purkaa kauppa asiakas. Tässä tapauksessa Hellotickets ilmoittaa CLIENT ja palauttaa maksetut, josta on vähennetty kulut syntyvät tapahtuman, samaa kanavaa, jolle maksu suoritettiin, neljäntoista ({num}) päivää.

Kun hankinta lomake täytetään, asiakas on hyväksyttävä nämä ehdot, kun hyväksytään, valita maksutavan ja vahvistaa tilauksen. Riippuen maksutavan valittu, asiakas voi ohjataan online maksuympäristö, jossa voit lopettaa ostosta tahansa hyväksytyllä maksujärjestelmissä.

Riippuen maksutavan valittu, asiakas voi ohjataan online maksuympäristö, jossa voit lopettaa ostosta tahansa hyväksytyllä maksujärjestelmissä. Epäonnistuminen saada tämä viesti voi johtua väliaikainen ongelma Verkkoviestinnän tai kirjoitusvirhe tiedoksiannettua sähköpostiosoite. Molemmissa tapauksissa on suositeltavaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun kautta sähköpostiosoitetta [email protected].

On myös suositeltavaa tarkistaa tiedot sisältyvät että sähköposti, ja jos mitään virhettä, ota yhteyttä asiakastukeen kautta sähköpostiosoitem [email protected].

Maksutapoja ja turvallisuutta

Hellotickets hyväksyy liiketoimet milloin tahansa 24 tuntia päivässä, joka päivä viikon. Maksu tehdään verkossa, kun on varmistettu, että tietojen perusteella, jotka CLIENT ovat oikein.

Kun tavoitteena on tarjota asiakkailleen maksimaalisen turvallisuuden maksujärjestelmään, Hellotickets käyttöä turvallisia maksutapoja alustana online-maksut raita. Lisäksi Hellotickets integroida verkkosivuillaan Science seuloa, anti petos järjestelmä, jotta kaikki tehdyt liiketoimet alla sivuston ovat 100% turvallinen.

Hellotickets pidättää oikeuden pidättää maksutapahtumia turvallisuussyistä, sekä ei salli pääsyä ostetut tuotteet. Kyseisen ASIAKKAAT ilmoitetaan. Myös Hellotickets pidättää oikeuden peruuttaa tapahtuman, jos katsotaan, että tiedot, joka asiakkaan ei voida tarkistaa.

Hellotickets ei vastaa viiveitä toimituksen tilaukset johtuvat puutteesta luvan maksujärjestelmän.

Toimitus

Hellotickets toimittaa liput asiakkaalle ostosprosessin aikana annettuun sähköpostiosoitteeseen lipputyypin mukaisesti. Vaihtoehdot on kuvailtu tarkemmin alla. Lipputyypit:

PDF: saat liput sähköpostiosoitteeseesi, ja sinun on tulostettava ne päästäksesi tapahtumaan.

QR-koodit: nämä ovat koodeja, jotka lataat suoraan puhelimeesi. Koodit skannataan ja pääset tapahtumapaikalle. QR-koodin sisältäviä lippuja ei tarvitse tulostaa.

Mobile Transfer: Nämä liput välitetään Ticketmaster in Mobile Transfer -alustan kautta. Liput ovat mobiilimuodossa, joten tapahtumaan mennessäsi sinun on näytettävä ne puhelimestasi. Niitä ei tarvitse tulostaa.

Flash Seats: Nämä liput hallinnoidaan AXS Flash Seats -alustalla. Kyseessä on yksi turvallisimmista tavoista saapua stadionille. Tämän innovatiivisen käyttötavan ansiosta pystyt linkittämään liput luottokortillesi tai päästä niihin käsiksi lataamalla sovelluksen Yhdysvalloissa.

Ylivoimaisen esteen, joka viivästyttää tuotteen toimittamisen, se ilmoitetaan asiakkaalle ehdotuksen noin toimituspäivämäärä Tuotteen ilman vastuuta Hellotickets. Koska ylivoimaisen esteen tapauksissa on ymmärrettävä, että estää jotta toimitus syytään jommankumman osapuolen esimerkillisille mutta ei rajoitteena, lakkoja, sota, tulva tai muu luonnonmullistus.

Jotta vältettäisiin tapahtumista toimituksen, on tärkeää täyttää lomakkeen kanssa tietosi oikein. On pakko täyttää ruutuun liittyvät sähköpostin. Hellotickets ei vastaa väärin toimituksista johtuen epätarkkuudesta toimittamien tietojen CLIENT.

Tapahtuman peruutuskäytäntö

Jos tapahtuma järjestetään ja lippu on voimassa, lippujen peruuttaminen ei ole mahdollista edes silloin, kun kyseessä on rajoite, joka rajoittaa tai estää ASIAKASTA osallistumasta tapahtumaan.

Kiertueiden ja aktiviteettien peruutuskäytäntö

Kiertueen tai aktiviteetin peruuttamisessa sovelletaan aktiviteetin kuvauksessa määritettyjä ja tositteeseen merkittyjä peruutusehtoja. Suosittelemme lukemaan aktiviteetin kuvauksen tiedot tarkkaan.

Välttämättömät terveysmääräykset

Tapahtumaan, kiertueelle tai aktiviteettiin pääsemiseksi on noudatettava kansallisen lainsäädännön edellyttämiä tai tapahtuman, kiertueen tai toiminnan järjestäjän määrittämiä määräyksiä. Näihin voi kuulua esimerkiksi pakollinen kasvomaskin käyttö, hiljattainen negatiivinen koronatesti, todistus täydestä rokotusannoksesta jne.

Tapahtuman ajankohdan siirtäminen ja muuttaminen

Jos tapahtumaa lykätään tai päivämäärää muutetaan, lippusi ovat voimassa uudella päivämäärällä. Näissä nimenomaisissa tapauksissa lippujen peruutus ei ole mahdollista, sillä tapahtuman järjestäjät ymmärtävät tapahtuman kuitenkin toteutuvan.

Tapahtuman peruuntuminen tai lipun mitätöinti istumapaikkojen rajoitetun määrän johdosta

Jos tapahtuma peruuntuu ilman uutta ajankohtaa tai jos lippu mitätöidään istumapaikkojen rajoitetun määrän johdosta, lipuista hyvitetään niiden täysi ostohinta, paitsi niissä tapauksissa joissa tapahtuma peruuntuu tai paikkojen määrää rajoitetaan pakottavan esteen johdosta (ennalta arvaamattomien tai väistämättömien ulkoisten olosuhteiden johdosta) tai koronavirukseen liittyvien rajoitusten vuoksi, jolloin Hellotickets pidättää itsellään oikeuden olla hyvittämättä hallinnollisia kuluja, jotka ovat näkyvillä lippua maksettaessa.

Asiakaspalvelu

Hello Ticketsin asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä milloin tahansa osoitteessa [email protected].

Immateriaalioikeudet ja teolliset oikeudet

Hello Tickets takaa, että ASIAKAS on myytyjen tuotteiden immateriaalioikeuksien ja teollisoikeuksien omistaja ja/tai tarvittaessa hänellä on lupa niiden kaupallistamiseen verkkosivustonsa kautta.

ASIAKAS ymmärtää ja hyväksyy, että Tuotteet ovat immateriaalioikeuksien ja teollisten oikeuksien alaisia ja ne kuuluvat Hello Ticketsille ja/tai kolmansille osapuolille.

Tuotteiden hankintaa ja Hello Tickets -verkkosivuston selaamista ei ymmärretä immateriaalioikeuksien luovuttamisena, siirtämisenä, lisensointina tai kokonaisena tai osittaisena siirtona ASIAKKAALLE, vaan ne kuuluvat Hello Ticketsille tai sitä vastaaville kolmansille osapuolille. ASIAKAS ei saa missään tapauksessa muuttaa, hyväksikäyttää, monistaa, jakaa tai levittää julkisesti Verkkoa, sen osia tai tai sen kautta ostettuja tuotteita ilman aiempaa, juuri tähän kyseiseen tarkoitukseen myönnettyä lupaa, joka myönnetään Hello Ticketsin tai sitä vastaavan kolmannen osapuolen toimesta.

Ehtojen muuttaminen


Hello Tickets pidättää oikeutensa muuttaa tätä sopimusta sopivaksi katsotuissa tilanteissa mukauttaakseen näitä tekstejä laillisiin tai teknologisiin muutoksiin tai sopimuksellisiin suhteisiinsa kolmansien osapuolien kanssa. ASIAKAS saa asianmukaisen tiedon tällaisista muutoksista.

Osittainen mitättömyys

Jos jokin näistä ehdoista on lainvastainen ja siksi epäpätevä, ei tämä vaikuta muihin lainmukaisiin määräyksiin. Osapuolet sopivat neuvottelevansa uudelleen sopimusehtojen osista, jotka ovat mitättömiä ja jotka tulee sisällyttää muihin sopimusehtoihin.

Takuu- ja vastuuvelvollisuus

Hello Tickets ei ole vastuussa viivästyksistä tai vioista, joita esiintyy verkkosivuston tai sen tuotteiden käytössä ja toiminnassa. Tämä pätee myös keskeytyksiin tai toimintahäiriöihin, jotka johtuvat Hello Ticketsistä riippumattomista syistä, luonnonkatastrofeista, ylivoimaisista esteistä tai ääriolosuhteista, kuten lakoista, hyökkäyksistä tai tietomurroista (käyttäjälaitteisiin vaikuttavat tietokonevirukset) tai mistä tahansa muusta ylivoimaisesta esteestä tai yllättävästä vahingosta johtuvasta syystä.

Hello Tickets pidättää oikeuden keskeyttää pääsyn sivustolleen osoitteessa www.hellotickets.co.uk ja/tai sovellukseen sekä kaiken sivuston kautta tarjottavan sisällön tarjoamisen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, johtui häiriö sitten teknisistä syistä, turvallisuudesta, hallinnasta, ylläpidosta tai mistä tahansa tietoliikenneverkko- tai sähköviasta.

Hello Tickets ei ole vastuussa palvelun vioista, toimintahäiriöistä tai muista tapauksista, joita se ei voi suoranaisesti hallita tai jotka ovat peräisin käyttäjän tahallisista tai hänestä johtuvista teoista, ylivoimaisesta esteestä tai kolmansista osapuolista johtuvista häiriöistä.

ASIAKAS vapauttaa Hello Ticketsin kaikista vastuista, jotka voivat nousta kolmansien osapuolten vaatimuksista, jotka liittyvät heidän toiminnastaan aiheutuviin oikeuksien loukkauksiin.

Sovellettava laki:

Näihin lainopillisiin neuvoihin sovelletaan Espanjan lakia.

Asiaan puuttuvat osapuolet sitoutuvat ratkaisemaan kaikki nykyisissä olosuhteissa mahdollisesti ilmaantuvat erimielisyydet rauhanomaisin keinoin. Jos sovinnollinen ratkaisu ei ole mahdollinen ja oikeudellinen kiista syntyy, molemmat osapuolet suostuvat luopumaan nimenomaisesti muista niitä vastaavista tuomiovalloista ja lain puitteissa alistumaan tuomiovallan osapuolille Madridin tuomioistuimissa.