Brussels Atomium Liput

4.9
(3156 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Esteetön
Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
Alkaen
22 € 20 €
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Tutustu yhteen Belgian pääkaupungin tunnusomaisimmista symboleista tällä pääsylipulla Brysselin Atomiumiin . Vieraile tämän 103 metriä korkean jättimäisen atominmuotoisen rakennelman sisätiloissa ja nauti upeista panoraamanäkymistä Brysseliin . Tutustu tämän kulttuurisen maamerkin sisätiloihin omaan tahtiisi, sen uskomattomasta tila-arkkitehtuurista aina ylimmän kerroksen ravintolaan, josta on näkymät kaupunkiin. Tutustu myös Belgian ja Brysselin historiaan sen tilapäisten ja pysyvien näyttelytilojen kautta.

Lippu Atomiumiin sisältää myös pääsyn Brysselin designmuseoon ja sen laajaan pysyvään muoviesinekokoelmaan.

 • Vieraile kansainvälisessä maamerkissä tällä lipulla Brysselin Atomiumiin .
 • Ihaile tätä vaikuttavaa 103 metriä korkeaa maamerkkirakennusta ja nauti parhaista näkymistä Belgian pääkaupunkiin ja sen ympäristöön.
 • Tutustu sisätiloihinomaan tahtiisi näyttelytilasta näköalatasanteelle tai Atomium-ravintolaan.
 • Lippu sisältää sisäänpääsyn Brysselin designmuseoon ja sen pysyvään näyttelyyn Plasticariumiin.

Sisältää

 • Atomiumin sisäänkäynti.
 • Sisältää vierailun Brysselin designmuseoon.
 • Pääsy pysyviin ja vaihtuviin näyttelyihin molemmissa paikoissa.

Valitse päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tutustu yhteen Euroopan pääkaupungin kolmesta tyypillisimmästä symbolista Brysselin Atomiumin sisäänkäynnillä . Nauti 103 metrin korkeudessa olevista henkeäsalpaavista näkymistä Brysselin kaupunkiin ja sen ympäristöön. Tutustu tämän jättimäisen ruostumattomasta raudasta valmistetun atomin sisätiloihin omaan tahtiisi . Astu sisään näyttelytilaan, näköalatasanteelle ja Atomium-ravintolaan, josta avautuvat lyömättömät panoraamanäkymät kaupunkiin . Lisäksi tällä lipulla pääset Design-museoon ja sen Plasticarium-näyttelyyn.

Astu sisään tämän 165 miljardia kertaa suurennetun atomin sisätiloihin ja ihaile sen vaikuttavaa intergalaktista arkkitehtuuria kuin avaruusalusta. Nautit surrealistisesta kävelyretkestä hämmästyttävien tilojen ja tilavuuksien, kuten ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kupolien ja putkien läpi, joissa on liukuportaita ja animaatioita.

Sisällä on myös näyttelytila, joka on omistettu kaupungin historialle ja valokuvaukselle . Näet valikoiman yli 400 valokuvaa Belgian historiasta. Jatkat tutustumista tähän arkkitehtuurin riemuvoittoon kävelemällä läpi joitakin sen palloja. Futuristisen luonteensa ansiosta putket ja pallot saavat sinut tuntemaan, että matkustat ajassa taaksepäin.

Lipulla pääset tutustumaan Atomiumin pääpanoraamaan ja näköalapaikkaan, josta voit ottaa parhaat valokuvat kaupungista. Huipulta avautuu upea näkymä Brysseliin. Täältä löydät myös upean ravintolan, jossa on näköalatasanne , josta voit ihailla kaupunkia ainutlaatuisesta näkökulmasta.

Lipulla pääset ilmaiseksi Brysselin modernin muotoilun museoon ja sen erinomaiseen Plasticarium-näyttelyyn, joka vie sinut matkalle muovin historiaan. Vieraile tässä pysyvässä kokoelmassa ja tutustu 1970-luvun esineisiin ja tästä materiaalista valmistettuihin tärkeisiin esineisiin.

Arvostelua

4.9
· 3156 Arvostelua
 • F
  Franchesca
  4
  (0 Arvostelua)
  Kokemus ei ole hämmästyttävä, mutta hinta on kohtuullinen ja toiminta on varsin mielenkiintoista.
 • L
  Lia
  4
  (0 Arvostelua)
  Todella hienoa, enkä kadu, että jouduin Brysselin ruuhkaan nähdäkseni tämän upean muistomerkin.
 • A
  Armani
  5
  (0 Arvostelua)
  Olin hyvin yllättynyt nähdessäni tämän muistomerkin, en odottanut näkeväni tätä upeaa, todella valtavaa teosta.
 • M
  Mario
  5
  (0 Arvostelua)
  Erinomainen kokemus. Tunsimme todella olevamme kuin olisimme olleet atomin sisällä, mikä on lievästi sanottuna erilaista kuin mikään, mitä olemme koskaan kokeneet.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt