Cadaqués: opastettu viinitilakierros
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Nauti viininvalmistuksesta ja maisemista Martín Faixó - Sa Perafita -perheen viinitilalla, joka sijaitsee vuosisatoja vanhojen viinitarhojen ja Cap de Creusin syvän sinisen veden keskellä. Asiantuntevan oppaan johdolla kiertelet Grenache- ja Carignan-viiniköynnöksillä, vierailet 14. vuosisadan maatilalla, joka on muutettu boutique-kellariksi, ja maistat neljää merkkiviinejä, jotka on yhdistetty nollakilometrin tuotteisiin.
- Varaa paikkasietukäteen ja varmista paikkasi enintään 16 hengen ryhmissä.
- Maista Costa Bravaa: atlantilaisia viinejä, joissa on välimerellinen luonne
- Ota rauhallinen valokuva viinitarhoista, taustalla meri ja horisontissa Pyreneet.
Sisältö
- Täysi opastettu kierros (viinitarha, viinitila ja tynnyrihuone).
- 4 premium-viinejä ja paikallisia aperitiivejä sisältävän maistiaisen maistelu.
- Selitykset espanjaksi, katalaaniksi ja englanniksi
- Esite, jossa on maistiaismainintoja ja 10 %:n alennus viinin ostoista.
Valitse kieli, päivämäärä ja kellonaika
Muista, että sinun tulee saapua 5 minuuttia ennen alkua
Vaihe vaiheelta
Kokemus alkaa Sa Perafitan maalaistalon mukulakivipihalta, jossa Martín Faixón perhe toivottaa sinut tervetulleeksi lasillisella Lluerna-valkoviiniä. Kiviseinien ja rosmariinin tuoksujen välissä oppaasi kertoo sinulle tilan historiasta, joka pelastettiin hylätyksi tulemiselta, jotta Empordàlle saataisiin takaisin sen sankarillinen viininviljely.
Kävelet tramontanan hyväilemien viiniköynnösten seassa ja tutustut samalla mustaliuskeiseen maaperään, joka antaa viineille niiden ainutlaatuisen mineraalisuuden. Opit, miten suolainen tuuli hillitsee kypsymisprosessia ja miksi viileät yöt lisäävät punaisen Grenachen luonnollista happamuutta.
Viininvalmistushuoneessa terästankeja ja ranskalaisia tammitynnyreitä käytetään rinnakkain terrakotta-amforien kanssa, joissa on vanhoja iberialaisia tekniikoita. Opas kertoo viinitilan ekologisesti kestävästä filosofiasta: manuaalinen sadonkorjuu, kotoperäiset hiivat ja minimaalinen interventio.
Maistiaiset järjestetään vanhassa keittiössä, joka on nyt kunnostettu ja jossa on suuret ikkunat. Maistat:
- Valkoinen Lluerna - ruostumattomassa teräksessä käynyt valkoinen Grenache, päärynän ja fenkolin vivahteita.
- Rosé Cadac - Syrahin ja Grenachen sekoitus, punaisia marjoja ja suolainen vivahde.
- Tinto Perafita - Cariñena vanhoista viiniköynnöksistä, kypsytetty 12 kuukautta, silkkiset tanniinit.
- Dolç de Gerret - Luonnollinen makea viini, joka sopii täydellisesti paikallisen vuohenjuuston kanssa.
Jokaisen viinin parina on fuet de l'Empordà, l'Escalan anjoviksia, kaakaoleipää arbequina-öljyllä ja sokeroituja manteleita.
Lopuksi sinulla on vapaata aikaa kävellä oliivipuiden keskellä, ostaa signeerattuja pulloja kaupasta tai varata pöytä panoraamaravintolasta (vapaaehtoinen).