Santiago De Compostelan Katedraalin Opastettu Kierros

4.3
(1590 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Tällä aktiviteetilla on ERINOMAISET arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
17 € 16 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Tutustu Santiago de Compostelan katedraaliin tällä opastetulla kierroksella. Tällä unohtumattomalla kokemuksella vierailet yhdessä Espanjan suosituimmista katolisista temppeleistä, joka houkuttelee tuhansia pyhiinvaeltajia joka vuosi. Valmistaudu tutustumaan apostoli Jaakobin hautaan.

Tähän aktiviteettiin kuuluu ammattitaitoinen opas, joka johdattaa sinut Espanjan johtavan romaanisen taideteoksen sisätiloihin. Sinulla on mahdollisuus kävellä kuorojen keskellä ja nähdä lukemattomia kappeleita, joita tämä temppeli sisältää, sekä nähdä kuuluisa botafumeiro ja päästä katedraalimuseoon. Saat myös kuulokkeet, joten et menetä mitään yksityiskohtaa oppaan selityksistä.

 • Nauti kierroksesta Santiago de Compostelan katedraalissa, joka on yksi Espanjan upeimmista romaanisista taideteoksista.
 • Asiantuntevan oppaan kanssa opit apostoli Pyhän Jaakobin elämästä ja tämän upean muistomerkin historiasta, joka houkuttelee tuhansia pyhiinvaeltajia joka vuosi.
 • Käy katedraalimuseossa ja ihastu katedraalin jokaiseen yksityiskohtaan: botafumeiro tai Corticelan kappeli.

Sisältää

 • Santiago de Compostelan katedraalin sisäänkäynti
 • Sisäänkäynti katedraalimuseoon
 • Sisäänpääsy Portico of Gloryyn (jos vaihtoehto valitaan).
 • Kierros historiallisessa keskustassa (jos valittu)

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Taiteen ja uskonnon ystävät rakastavat tätä kokemusta, joka koostuu opastetusta kierroksesta Santiago de Compostelan katedraalissa. Tutustu romaanisen taiteen jalokiven salaisuuksiin ja viehätykseen. Asiantunteva opas on koko ajan mukanasi ja antaa sinulle kiinnostavaa tietoa, ja saat myös kuulokkeet, jotta voit kuunnella paremmin.

Tutustu tämän kristillisen temppelin jokaiseen nurkkaan, uskomattomilla näköaloilla oleviin parvekkeisiin, apostoli Santiagon hautaan tai Corticelan kappeliin. Sitä pidetään yhtenä kristinuskon edustavimmista keskuksista, ja se erottuu erityisesti Pyhän Jaakobin tien päätepisteenä.

Sen rakentaminen kesti vuosina 1075-1211, ja kun tutustut siihen perusteellisesti, löydät romaanisen taiteen jäänteiden lisäksi jälkiä goottilaisesta, barokkilaisesta ja espanjalaisesta goottilaisesta arkkitehtuurista.

Santiago de Compostelan katedraali on taiteellinen, uskonnollinen ja kulttuurinen symboli, jolla on valtava vaikutus. Siellä sijaitsevat apostoli Pyhän Jaakobin jäännökset, ja tästä paikasta tuli Euroopan tärkein pyhiinvaelluskeskus. Sen kulttuuriperinnön arvo näkyy siinä, että Unesco on julistanut sen kulttuurihistoriallisesti arvokkaaksi ja maailmanperintökohteeksi.

Tuhannet ihmiset kävelevät pyhiinvaellusmatkalle Galiciaan eri paikoista päästäkseen katedraaliin, vaikka nykyään se on yleisempää vapaa-ajan viettoa. Temppelissä on noin kuusitoista kappelia, ja sen ikonisimpia elementtejä ovat muun muassa Suuri alttari, botafumeiro, joka on puhdistava esine keskiajalta lähtien, ja Portico de la Gloria.

Arvostelua

4.3
· 1590 Arvostelua
 • C
  Carmen
  5
  (0 Arvostelua)
  Kaunis katedraali, suosittelen opastettua kierrosta.
 • M
  Miguel
  4
  (0 Arvostelua)
  Se oli hyvä kokemus, vaikka odotin katedraalilta enemmän. Siitä huolimatta minun on myönnettävä, että kannatti mennä, opin paljon paikasta oppaan ansiosta ja nautin kierroksesta melko paljon.
 • S
  Susan
  5
  (0 Arvostelua)
  Se oli erittäin miellyttävä kokemus perheeni kanssa, opastuksen ansiosta opimme paljon katedraalista ja nautimme koko kierroksesta. Erittäin suositeltava tehdä se jonkun muun kanssa.
 • K
  Kevin
  5
  (0 Arvostelua)
  Erittäin vaikuttava ja majesteettinen katedraali.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt