London Explorer Pass

4.4
(11904 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Tällä aktiviteetilla on ERINOMAISET arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
88 € 80 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Säästä jopa 35 % Lontoon matkallasi London Explorer Passin ansiosta. Tämän matkapuhelimessa kannettavan sähköisen passin avulla voit ostaa 2-7 nähtävyyden passit yli 50:stä tarjolla olevasta nähtävyydestä, mukaan lukien Tower of London, St Paulin katedraali ja Lontoon museo.

On huomattava, että tämä passi on voimassa enintään 60 päivää ja aktivoituu ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Sinun ei tarvitse päättää, missä nähtävyyksissä aiot vierailla, kun ostat London Explorer Passin. On kuitenkin suositeltavaa katsoa ne, jotka sinulla on mielessäsi, etukäteen, jos haluat varata etukäteen.

Kyseessä on London Explorer Passin kanssa ostettavakrediittipaketti, jossa jokainen nähtävyys, jossa käyt, kuluttaa yhden krediitin. Lisäksi sillä pääset pääkaupungin ikonisiin nähtävyyksiin, mutta myös kiertoajelulle Big Busissa, legendaarisessa kaksikerroksisessa bussissa, joka vie sinut ympäri kaupunkia, tai risteilylle Thames-joella .

 • London Explorer Passilla voit säästää jopa 35 % Lontoon nähtävyyksien sisäänpääsymaksuista. Passin ostaminen on halvempaa kuin lippujen ostaminen erikseen.
 • London Explorer Passin yli 50 vaihtoehdosta voit valita 2-7 nähtävyyden passit, jotka ovat voimassa enintään 60 päivää ensimmäisestä käyttökerrasta.
 • Sen lisäksi, että pääset tutustumaan Britannian pääkaupungin ikonisimpiin nähtävyyksiin, pääset myös klassiselle bussikierrokselle tai risteilylle Thamesilla.

Sisältää

 • London Explorer Pass, jossa on 2-7 opintopistettä sisältävä opintopistepaketti.
 • Opas ja tietoa Lontoon Explore Passin sisältämistä nähtävyyksistä.

Valitse osallistujat

Mitä voit odottaa

Jos haluat säästää seuraavalla Lontoon-matkallasi, London Explorer Pass on ainutlaatuinen tilaisuus . Voit säästää jopa 35 % ja vierailla enintään seitsemässä nähtävyydessä 60 päivän ohjelmassa tarjolla olevasta yli 50 vaihtoehdosta.

Kyseessä on paketti krediittejä, joita voit ostaa kahdesta seitsemään ja jotka voit lunastaa jokaisesta käymäsi nähtävyydestä. Jokaista listalla olevaa kohdetta kohden lunastetaan yksi krediitti. Se on itse asiassa erittäin helppokäyttöinen, sillä London Explorer Pass on joko kännykässäsi tai voit tulostaa sen ja ottaa sen mukaasi.

Näin voit laatia oman henkilökohtaisen matkasuunnitelmasi, jossa on 60 päivän voimassaoloaikana niin paljon aikaa kuin haluat käydä Lontoossa ja säästää rahaa. Tarjolla on esimerkiksi seuraavia nähtävyyksiä:

 • Tower of London: historiallinen paikka, joka kuuluu Britannian monarkialle ja jossa on esillä kruununjalokivet.
 • Wembley Stadium: yksi Lontoon tärkeimmistä jalkapallostadioneista, jolla pelataan Britannian maajoukkueen kotiotteluita.
 • London Docklands Museum: museo, joka dokumentoi Lontoon historiaa kaupungin synnystä nykyaikaan.
 • Lontoon eläintarha: yli 2500 neliömetriä villieläimiä tutkittavana. Näe leijonien maa, pingviiniranta ja paljon muuta.

Kannattaa myös huomata, että kyse ei ole vain pääsystä ikonisiin kohteisiin. Sinulla on myös mahdollisuus valita kiertoajelu legendaarisella brittibussilla, joka tekee kierroksen Lontoon nähtävyyksillä, tai valita kahdesta risteilystä Thames-joella.

Ota kaikki irti London Explorer Passin mukana tulevasta oppaasta , josta löydät kaikki tiedot tarjolla olevista nähtävyyksistä.

Arvostelua

4.4
· 11904 Arvostelua
 • C
  Ceferino
  4
  (0 Arvostelua)
  Erinomainen valikoima aktiviteetteja. Kaikki ne ovat erittäin houkuttelevia ja sopivat jokaiseen makuun.
 • N
  Nalah
  5
  (0 Arvostelua)
  Minusta oli hienoa, että osa vaihtoehdoista oli jalkapallostadioneita. Poikani on fani, ja kaksi vaihtoehtoa olivat Chelsea FC -stadion ja Emirates Stadium. Kun menet sisään, sinulla on mahdollisuus valita ääniopas, jonka avulla voit oppia paljon enemmän paikasta. Poikani oli ensimmäistä kertaa tämän kokoisella stadionilla, ja hän oli innoissaan.
 • M
  Marcelo
  5
  (0 Arvostelua)
  Suosittelen, että otat ensin bussikierroksen, jotta saat yleiskuvan kaupungista ja sen rakenteesta. Sen jälkeen voit päättää, mihin nähtävyyteen osallistut kunakin päivänä.
 • B
  Bonifacio
  4
  (0 Arvostelua)
  Taloudellinen ja tehokas.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt