Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Lisätietoja.

Ruokakierros Venetsiassa

4.3
(1314 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Tällä aktiviteetilla on ERINOMAISET arviot
Vahvistus on välitön
ILMAINEN peruutus
Alkaa
106 € 97 €
ILMAINEN peruutus
Ei piilokuluja
  • Varauksesi vahvistetaan heti
  • Tämä vaihtoehto pitää sisällään ILMAISEN peruutuksen. Voit varata sen riskittömästi!

Yleiskatsaus

Tämä aktiviteetti koostuu Venetsian gastronomisesta kierroksesta, jossa maistellaan erilaisia viinejä, tapaksia ja paikallisia makeisia. Tällä herkullisella kierroksella nautit gondoliajelusta Grand Canalilla Rialton sillan ohi. Kierros järjestetään pienissä, noin 12 hengen ryhmissä kokemuksen optimoimiseksi, tai voit myös valita yksityisen kierroksen.

Noin 2,5 tunnin ajan maistelet viinejä ja ruokia muiden italialaisen keittiön ystävien kanssa. Paikallinen opas antaa sinulle kulinaarisia suosituksia ja mielenkiintoisia faktoja 1600 vuotta sitten perustetun Venetsian historiasta.

  • Maistele viinejä, tapaksia ja alueellisia makeisia muiden venetsialaisten ruoan ystävien kanssa.
  • Koe Venetsian taika ja viehätys, mukaan lukien gondoliajelu Grand Canalilla, jossa näet Ponte Rialton.
  • Mukana on paikallinen opas, joka antaa gastronomisia ehdotuksia ja tietoa tästä Koillis-Italian kaupungista.
  • Nauti kokemuksesta pienissä, noin 12 hengen ryhmissä.

Mitä sisältyy

  • Paikallisten viinien, tapasten ja jälkiruokien maistelua.
  • Paikallinen opas
  • Gondoliajelu Grand Canalilla

Valitse osallistuja ja päivämäärä

Mitä odottaa

Venetsialainen ruoka on italialaisen keittiön maineensa veroinen. Tämä noin 2,5 tunnin kierros koostuu paikallisten tuotteiden, kuten eri viinien, makeiden ja suolaisten ruokien maisteluista Venetsiassa. Nautit myös ajelusta Grand Canalilla, jota kuljetaan perinteisellä traghetto-gondolalla .

Paikallisen oppaan johdolla maistat Venetsian aitoa gastronomiaa ja tutustut kaupungin tarjoamiin ihmeisiin. Voit jakaa tämän kokemuksen, joka tehdään pienissä, noin 12 hengen ryhmissä, muiden venetsialaisen keittiön ystävien kanssa, joten huomio on henkilökohtaisempaa. Jos haluat tehdä sen mieluummin perheesi tai ystäväsi kanssa yksityisen oppaan kanssa, voit myös valita tämän vaihtoehdon varausta tehdessäsi.

Venetsialainen keittiö on suosittu kaikkialla maailmassa, ja paikalliset tuntevat sen. Maistat erilaisia viinejä, jälkiruokia ja tapaksia, kuten cicchettiä. Cicchettit ovat pieniä annoksia alueellisia erikoisuuksia, ja ne vastaavat espanjalaista tapas-käsitettä. Paikallinen opas neuvoo sinulle paikkoja ja muita maistamisen arvoisia ruokia.

Sinulla on tilaisuus ajaa traghetto gondoliajelulla Grand Canalilla ohi ikonisen Ponte Rialton ohi samalla, kun paikallinen opas kertoo sinulle kauniin Venetsian historiasta. Traghetto ovat erityisiä gondoleita, jotka kulkevat Grand Canalilla, ja ne täydentävät parhaalla mahdollisella tavalla tämän herkullisen gastronomisen reitin.

Tämä kaupunki tarjoaa hyvin ainutlaatuista taikaa. Ruokakulttuuri ja sen ilmapiiri huokuvat viehätystä, joka tekee Venetsiasta täydellisen paikan romanttiselle suunnitelmalle kumppanisi kanssa tai omaperäiselle kokemukselle perheesi kanssa.

Lisätietoa

Peruutuskäytännöt