Arequipa Perulainen Pisco Sour ja Ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Koe ainutlaatuinen gastronominen kokemus tällä 3 tunnin perulaisella ruoanlaitto- ja pisco sour -kurssilla Arequipassa, jossa pääset tutustumaan perinteisen keittiön salaisuuksiin ammattikokin opastuksella.
Täysin varustetussa keittiöstudiossa opit valmistamaan täydellisen kolmen ruokalajin aterian ikonisesta perulaisesta cevichestä virkistävään causa limeñaan, joka huipentuu paikalliseen hedelmäiseen jälkiruokaan.
Lisäksi ravistat oman pisco sourin ja opit Perun kansalliscocktailin historiasta samalla kun nautit aidosta, intiimistä ja maukkaasta ilmapiiristä.
- Opi valmistamaan tyypillisiä perulaisia ruokia paikallisen kokin kanssa.
- Valmista ja maista omaa pisco souria.
- Nauti täydellisestä kulttuurisesta ja gastronomisesta kokemuksesta.
Sisältö
- Yksityinen ruoanlaittokurssi ammattikokin johdolla (englanniksi)
- Täysi illallinen (alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka)
- Perinteinen Pisco Sour
- Kahvi tai tee
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Vaihe vaiheelta
Tutustu Perun makuihin tällä yksityisellä perulaisella ruoanlaittokurssilla Arequipassa, joka on 3 tunnin kokemus, jossa yhdistyvät historia, perinteet ja ammattimainen kulinaristinen tekniikka. Kokeneen kokin opastuksella opit valmistamaan vaihe vaiheelta perulaisen gastronomian tunnusomaisimpia ruokia viihtyisässä ja täysin varustetussa ympäristössä.
Kokemus alkaa Los Portales de Cayma-keittiössä, joka sijaitsee vain muutaman minuutin päässä historiallisesta keskustasta. Siellä opit maan edustavimmista raaka-aineista ja niiden merkityksestä perulaisessa kulttuurissa, cevichen sitrushedelmistä Andien eksoottisiin hedelmiin.
Kurssin aikana valmistat täydellisen menun, johon kuuluu lopuksi maistiaiset, ja joka sisältää yleensä ruokia, kuten causa rellena ja passionhedelmähapankeitto, perinteinen pisco sour, ceviche ja paikallisia hedelmiä.
Kokki opettaa sinulle esitystekniikoita, makujen tasapainoa ja ainesosiin liittyviä nippelitietoja, jotta voit toistaa ruokia kotona. Tarjolla on myös kasvisvaihtoehtoja, joissa kala korvataan makealla kurkulla tai liha sienillä.
Lopuksi jaat pöydän ryhmän kanssa, kun nautitte kokkaamistanne ruokalajeista ja tuoreesta pisco sourista rennossa, perulaista vieraanvaraisuutta tihkuvassa ilmapiirissä. Täydellinen kokemus uteliaille matkailijoille, ruoan ystäville ja niille, jotka haluavat tutustua paikalliseen kulttuuriin maun kautta.