Ruokakierros Annecyssa
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Tutustu Savoien alueen aitoihin makuihin tällä 3 tunnin ja 30 minuutin pituisella gastronomisella kierroksella Annecyn vanhassa kaupungissa. Kuljeskele mukulakivikaduilla ja unenomaisissa kanaaleissa maistellen perinteisiä ruokia, kuten Tartiflettea, paikallisia juustoja viinin kanssa ja kaiken kukkuraksi parhaiden putiikkien hienoja leivonnaisia ja suklaata.
Kierros järjestetään englanniksi tai ranskaksi, ja opas vuorottelee näiden kahden kielen välillä ryhmästä riippuen. Tapaat ikonisen Pont des Amoursin luona ja päädyt Rue Président Favre -kadulle, historiallisen keskustan sydämeen. Ryhmä on pieni (max. 12 matkustajaa), jotta saat henkilökohtaisen ja aidon kokemuksen.
- Varaa nyt ja vältä turistirysät.
- Jaa savolaisia makuja pienessä ryhmässä.
- Koe Annecy sen gastronomisen kulttuurin ja sen viehättävimpien kulmien kautta.
Sisältö
- Tartiflette-juustojen, paikallisten juustojen ja génépien, kakkujen ja suklaiden maistelua.
- Kevyt lounas (maisteluannokset) ja vettä.
- Live-opas englanniksi ja ranskaksi.
- Kaikki muut kuin mainitut ruoat ja juomat.
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Vaihe vaiheelta
Annecy, joka tunnetaan "Alppien Venetsiana", yhdistää pastellinvärisen vanhan kaupungin, kristallinkirkkaan järven ja rikkaan kulinaarisen perinnön. Tällä 3 tunnin ja 30 minuutin mittaisella kierroksella aloitat Pont des Amoursin rantakadulta, josta on panoraamanäkymät järvelle, samalla kun oppaasi esittelee sinulle savolaisia gastronomisia perinteitä, kuten tryffeleiden käyttöä vuoristoresepteissä.
Ensimmäinen pysähdys vie sinut Quai de l'Île-puistoon, jossa saat tietää, miksi tryffelistä on tullut arvostettu ainesosa kaikkialla Ranskassa, ja voit maistella maistiaisia, joissa tämä maanalainen aarre yhdistyy paikallisiin, kauden raaka-aineisiin.
Seuraavaksi vierailet Saint-Pierren katedraalissa, jossa nautit runsaan annoksen Tartiflettea - Reblochonin juustosta, perunasta ja pekonista tehtyä maalaismaista gratiinia - ruokalajia, joka ilmentää vuoristoruoan olemusta ja yllättää sinut kermaisuudellaan ja runsaalla maullaan.
Kierros jatkuu maistelemalla savolaisia juustoja ja nauttimalla lasillisen génépiä, aromaattista vuoristolikööriä, joka puhdistaa suupielet jokaisen suupalan välissä. Ymmärrät, miksi paikalliset juustot ovat savolaisen identiteetin peruspilari.
Kaiken kukkuraksi voit kävellä Place des Cordeliers - aukiolla ja sen viehättävässä konditoriassa, jossa voit valita suosikkisi: croissantteja, hedelmätorttuja tai macaroneja. Suuntaa lopuksi Rue Président Favre -kadulle käsityöläissuklaaputiikkiin, jossa on ainutlaatuista alkuperää olevia ja innovatiivisia makuja sisältäviä suklaita, jotka sopivat täydellisesti viimeiseen herkutteluun.