Pariisin Latinalaiskorttelin kiertue

4.7
(114 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 1 tunti 30 minuuttia
Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
33 € 30 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Kuljeskele Pariisin viidennessä kaupunginosassa ja tutustu suosittuun Latinalaiskortteliin tällä noin kaksi tuntia kestävällä opastetulla kierroksella. Teet aikamatkan ajassa taaksepäin, kun vierailet "valon kaupungin" historiallisilla monumenteilla, kuten Pantheonilla, Saint-Étienne-du-Montin kirkolla, Sorbonnen yliopistolla ja Rue Mouffetardin torilla.

 • Kierros Pariisin Latinalaisessa korttelissa kestää noin 2 tuntia.
 • Vieraile kaupungin ikonisissa kohteissa, kuten Pantheonissa.
 • Tutustu Pariisin5. kaupunginosan historiaan ammattitaitoisen oppaan johdolla.

Sisältää

 • Opastettu kierros Latinalaisessa korttelissa
 • Vierailu Pariisin 5. kaupunginosan merkittäviin kohteisiin.
 • Ammattitaitoinen opas, historian asiantuntija

Valitse päivämäärä ja aika

Muista, että sinun täytyy saapua 15 minuuttia ennen aloitusta

Mitä voit odottaa

Tällä Pariisin Latinalaisen korttelin kierroksella rakastut yhteen "valon kaupungin" symbolisimmista ja boheemimmista alueista. Ammattitaitoinen opas kertoo sinulle Ranskan pääkaupungin nähtävyyksien historiaa kahden tunnin kävelykierroksella.

Tutustu Ranskan pääkaupungin gastronomisiin puoliin, kun kävelet Rue Mouffetardin torilla, jossa erilaiset ruokakojut ja herkulliset paikalliset raaka-aineet odottavat sinua naposteltavaksi kävellessäsi.

Näet kuuluisan Shakespeare and Company -kirjakaupan, jossa ovat käyneet kuuluisat kirjailijat, kuten Ernest Hemingway ja James Joyce. Kun saavut Latinalaisen korttelin sydämeen, näet Pariisin Panthéon de Paris' n mahtavan uusklassisen kupolin, johon on haudattu historian suurmiehiä, kuten Jean-Jacques Rousseau, Victor Hugo ja Jean Monnet.

Sinulla on tilaisuus käydä kauniissa Saint-Étienne-du-Mont-kirkossa, jossa säilytetään Pariisin suojeluspyhimyksen Saint Genevièven jäännöksiä ja sarkofagia. Pariisin yliopistosta, joka tunnetaan yleisesti Sorbonnena, löydät latinankorttelin alkuperän, joka on saanut nimensä latinankielestä, jota puhuttiin korttelin perustamisajankohtana, noin 1200-luvulla.

Arvostelua

4.7
· 114 Arvostelua
 • A
  Adriano
  5
  (0 Arvostelua)
  Mielestäni tämä kierros on pakollinen kaikille niille, jotka pitävät lukemisesta ja historiasta ja joilla on mahdollisuus vierailla Pariisissa. Erittäin hyvin järjestetty ja oppaat ovat huippuluokkaa!
 • S
  Stella
  5
  (0 Arvostelua)
  Hieno kierros, loistava valinta Latin Quarter! Olemme toimistokavereideni kanssa enemmän kuin kiitollisia tästä ihanasta yhteisestä hetkestä!
 • A
  Alessia
  4
  (0 Arvostelua)
  Olen suunnitellut tätä matkaa jo muutaman vuoden ajan, ja tämä kierros oli kuorrutus kakun päälle, todella kiehtova!
 • B
  Bruno
  4
  (0 Arvostelua)
  Matkustimme vaimoni kanssa Pariisiin juhlistamaan 50-vuotishääpäiväämme! Kävimme useilla kierroksilla kaupungissa, mutta tämä osoittautui parhaaksi! Erittäin hyvät oppaat ja hieno tunnelma ympärillämme. Tulemme varmasti takaisin pian.
 • Katso lisää

  Lähtö ja paluu

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt