Reimsin Yksityinen Kiertue

4.6
(104 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
275 € 250 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti
  • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Lähde tälle noin kahden tunnin yksityiselle kävelykierrokselle seuralaisesi kanssa Reimsin kaupungin läpi ammattitaitoisen oppaan johdolla. Voit antaa hänen valita parhaan reittisuunnitelman tai räätälöidä sen itse. Reimsin pakollisia nähtävyyksiä ovat muun muassa Notre Damen katedraali, katetut markkinat tai Boulingrin-hotelli.

  • Kävele Reimsissä noin 2 tuntia tämän yksityisen kierroksen ansiosta.
  • Matkaopas seuraa sinua koko ajan.
  • Voit räätälöidä matkareitin mieleiseksesi, jotta voit tutustua sinua eniten kiinnostaviin nähtävyyksiin.

Sisältää

  • Yksityinen noin kahden tunnin kierros Reimsissä
  • Matkailuopas
  • Mahdollinen matkareitin mukauttaminen

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tutustu Reimsiin, Ranskan samppanjapääkaupunkiin, tällä kävelykierroksella. Koska kyseessä on yksityinen kokemus, kierroksella olet vain sinä ja seuralaisesi. Sinulla on koko ajan mukanasi opas , jonka kanssa voit keskustella ja esittää kysymyksiä.

Kierros kestää yhteensä noin 2 tuntia, jonka aikana sinulla on mahdollisuus muokata reittiä. Tämä tarkoittaa, että voit keskustella oppaasi kanssa ja kertoa hänelle, mitkä muistomerkit kiinnostavat sinua eniten, jotta hän voi keskittyä niihin. Toisaalta, jos haluat tehdä vain pääkierroksen, voit antaa hänen valita parhaan reitin.

Suuri osa Reimsistä saamastasi tiedosta koskee sen tärkeintä juomaa, samppanjaa. Täällä tämä kuohuviini on luotu ja siksi sitä pidetään alan tärkeimpänä kaupunkina. Siksi oppaasi osaa kertoa sinulle kaiken sen kellareista, tuotannosta ja viljelystä.

Kyse ei kuitenkaan ole pelkästään samppanjasta, sillä kaupungissa on myös historiallisesti merkittäviä muistomerkkejä. Niitä ovat muun muassa Notre Damen katedraali, joka muistuttaa Pariisia sekä nimeltään että ulkonäöltään, sen katetut markkinat, joissa on mielenkiintoista arkkitehtuuria, ja sen kuuluisa Boulingrin-hotelli.

Lisätietoa

Peruutuskäytännöt