Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Versaillesin palatsin jonojen ohitus sekä opastettu kierros

5
(12118 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
67 € 61 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Tällä opastetulla kierroksella pääset tutustumaan Versaillesin palatsiin, kaupungin ylellisimpään ja suosituimpaan palatsiin, noin puolessatoista tunnissa. Koska siellä käy päivittäin paljon turisteja, jonot sisäänkäynnillä ovat uskomattoman pitkät. Mutta tämän kierroksen ansiosta pääset suoraan sisään ilman jonottamista.

Koko kierroksen ajan sinua seuraa ammattitaitoinen opas, jonka kanssa pääset kauniiseen peiligalleriaan ja muinaisten kuninkaiden suuriin huoneistoihin. Etkä jää mistään paitsi, sillä mukana on kuulokkeet, joten voit kuunnella opasta mistä tahansa.

 • Lähde opastetulle kierrokselle Versaillesin palatsiin, joka on maan kaunein, ylellisin ja historiallisin palatsi.
 • Mukana on opas, jota voit kuunnella mukana toimitettujen kuulokkeiden kautta.
 • Pääset sisään jonottamatta ja sinulla on vapaa-aikaa tutustua kauniisiin puutarhoihin.

Sisältää

 • Opastettu kierros Versaillesin palatsissa
 • Ammattitaitoinen matkaopas
 • Taattu jonoton palvelu
 • Kuulokkeet oppaan kuuntelua varten

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Versailles'n palatsi sisältää Ranskan entisen kuninkaallisen perheen historiaa, johon voit tutustua tällä opastetulla kierroksella. Suuren merkityksensä vuoksi monet turistit haluavat vierailla siellä, ja siksi sen porteille muodostuu pitkiä jonoja. Tämän kierroksen ansiosta pääset kuitenkin palatsiin jonottamatta. Koko vierailun ajan mukana on ammattitaitoinen opas, jota voit kuunnella hyvin selvästi kierrokseen sisältyvien kuulokkeiden ansiosta.

Kierroksen noin puolentoista tunnin aikana opit siis kaikki mielenkiintoiset yksityiskohdat ja utuisat tarinat, jotka tapahtuivat palatsin sisällä. Pääset kauniiseen peiligalleriaan, jossa on uskomattomat kristallikruunut. Unohtamatta Grand Apartmentsia, jossa Ranskan kuuluisat kuninkaat, kuten Ludvig XVI, asuivat.

Elämys ei lopu tähän, sillä pääset tutustumaan valtaviin, hoidettuihin puutarhoihin , jotka ympäröivät koko palatsia. Pääsy voidaan myöntää, kunhan alueelle ei ole suunnitteilla muita tapahtumia. Näin sinulla on, jos pääsy on mahdollista, vapaata aikaa kulkea ympäriinsä omaan tahtiisi ja kiinnittää niin paljon huomiota tähän palatsin upeaan alueeseen kuin koet tarpeelliseksi.

Arvostelua

5
· 12118 Arvostelua
 • L
  Lucas
  4
  (0 Arvostelua)
  Palatsi ja puutarhat ovat kauniita, vaikka kierros on hyvin lyhyt, sen pitäisi olla hieman pidempi, jotta kaikki voisivat nauttia kierroksesta rauhallisemmassa tahdissa.
 • F
  Fernando
  5
  (0 Arvostelua)
  Tämä palatsi jätti minut sanattomaksi, se on todella uskomaton! Oli erittäin vaikuttavaa nähdä se henkilökohtaisesti, puhumattakaan puutarhoista, jotka ovat yksi kauneimmista asioista, joita olen nähnyt Ranskan matkallani.
 • M
  Matias
  5
  (0 Arvostelua)
  Kaunis paikka, tekee mieli saada tällainen puutarha! Se oli upea kokemus minulle ja perheelleni, ja odotamme innolla, että tulemme takaisin.
 • M
  Matthew
  4
  (0 Arvostelua)
  Mielestäni kierroksen keston pitäisi olla vähintään kaksi tuntia, se oli mielestäni hyvin nopea, mutta nautin siitä kovasti.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt