Berliinin TV Tornin Liput

4.8
(3112 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
Alkaen
29 € 27 €
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Näe Saksan pääkaupunki huipulta Berliinin televisiotornin pääsylippujen avulla. Astu sisään maan korkeimpaan rakennukseen ja nauti uskomattomista panoraamanäkymistä näköalatasanteelta. Yli 200 metrin korkeudessa näet vaikuttavia historiallisia monumentteja, kuten muun muassa Reichstag-rakennuksen, Museosaaren ja Brandenburgin portin. Jos haluat viipyä hieman pidempään, mene ylös pyörivään ravintolaan "Sphere" ja nauti lounasta tai päivällistä nauttien kauniista näkymistä Berliiniin.

 • Tutustu Saksan pääkaupungin ikonisimpaan rakennukseen tällä Berliinin televisiotornin sisäänkäynnillä .
 • Nauti ainutlaatuisesta 360 asteen näkymästä Saksan pääkaupungin horisonttiin.
 • Ihaile historiallisia monumentteja, kuten Reichstagia ja Brandenburgin porttia, yli 200 metrin korkeudesta .
 • Kiipeä ylös pyörivään ravintolaan ja nauti illallinen tai lounas kauniilla 360 asteen näköaloilla.

Sisältää

 • Liput Berliinin televisiotorniin.
 • Pääsy näköalatasanteelle.
 • Ruoka ja juoma.

Valitse päivämäärä ja aika

Muista, että sinun täytyy saapua 15 minuuttia ennen aloitusta

Mitä voit odottaa

Tutustu yhteen Berliinin suosituimmista nähtävyyksistä tällä lipulla TV-torniin . Varaa lippusi etukäteen, jotta vältät loputtomat jonot, ja suuntaa ylös ihailemaan uskomattomia näkymiä Saksan pääkaupunkiin. Astu sisälle, josta avautuvat 360 asteen näkymät Berliiniin, ja ihaile sen historiallisia monumentteja yli 200 metrin korkeudesta .

Berliinin televisiotornissa käy vuosittain yli miljoona kävijää, ja se on Euroopan neljänneksi korkein rakennus, jossa on erinomainen 360 asteen näköalatasanne. Ennen kuin astut torniin, ihaile sen uskomattoman ainutlaatuista arkkitehtuuria ja avantgardistista luonnetta, jossa on futuristisia piirteitä. Nauti 203 metrin korkeudessa henkeäsalpaavista panoraamanäkymistä koko kaupungin historialliseen keskustaan ja Spree-joelle .

Rakennuksen huipulta näet myös uskomattomia monumentteja, kuten Reichstag-rakennuksen modernine lasikupoliineen. Muita nähtävyyksiä ovat muun muassa kolossaalinen Brandenburgin portti, 1700-luvun monumentti, jossa on 12 dorialaista pylvästä ja jonka päällä on klassisen jumalattaren veistos.

Näe koko Berliinin kaupunki jalkojesi juuressa sekä muita maamerkkejä, kuten olympiastadion, kuuluisa museosaari sekä Berliinin katedraali ja moderni Potsdamer Platz -kompleksi. Tutustu näkymiin tästä täydellisestä 368 metriä korkeasta pilvenpiirtäjästä, äläkä jätä väliin sen pyörivää ravintolaa. Kiipeä 207 metrin korkeudessa sijaitsevaan panoraamaravintola Sphereen ja ihaile upeaa Berliinin näköalaa samalla, kun nautit hienon aterian omatoimisesti. Tuntuu kuin lentäisit Berliinin taivaanrannan yllä.

Arvostelua

4.8
· 3112 Arvostelua
 • L
  Laura Savino
  5
  (0 Arvostelua)
  Ottima organizzazione
 • P
  Peter Andriessen
  5
  (0 Arvostelua)
  Prachtig zicht over de stad
 • M
  Maria Christensen
  5
  (0 Arvostelua)
  Hver at besøg
 • H
  Hugo
  5
  (0 Arvostelua)
  Kävimme katsomassa kaupunkia yöllä, ja se oli täysin sen arvoista. Näkymät täältä ovat uskomattomat, yksi Berliinin kauneimmista ilman muuta.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt