Prahan linnan opastettu kierros

4.9
(6153 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
61 € 56 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Tällä opastetulla kierroksella Prahan linnassa sinulla on mahdollisuus tutustua yhteen Euroopan vanhimmista säilyneistä monumenteista. Asiantuntevan oppaan saattamana pääset noin kahden ja puolen tunnin kierrokselle kompleksin läpi.

Kävelykierroksen aikana opit Prahan linnan historiasta. Se rakennettiin 900-luvulla, ja siellä asui Böömin kuningaskunta, keskiaikainen monarkia, joka edelsi nykyistä Tšekin tasavaltaa. Lisäksi sinulla on sisäänpääsyliput muihin linnaa ympäröiviin rakennuksiin, kuten Pyhän Vituksen katedraaliin, Pyhän Yrjön basilikaan ja vanhaan kuninkaalliseen palatsiin.

 • Kävelykierros kestää noin kaksi ja puoli tuntia.
 • Asiantunteva opas seuraa sinua koko kierroksen ajan Prahan laajan linnakompleksin läpi.
 • Opit lisää linnaa ympäröivien rakennusten, kuten Pyhän Vituksen katedraalin ja Pyhän Yrjön basilikan, historiasta, joihin sinulla on pääsy, sillä pääsyliput sisältyvät hintaan.

Sisältää

 • Paikallinen opas
 • Sisäänpääsy Prahan linnaan
 • Sisäänpääsymaksut Pyhän Vituksen katedraaliin, vanhaan kuninkaalliseen palatsiin ja Pyhän Yrjön basilikaan.

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Jos haluat tutustua Prahan linnan historiaan, sinulla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus tämän opastetun kierroksen ansiosta. Asiantunteva opas seuraa sinua noin kahden ja puolen tunnin kävelykierroksella tässä upeassa arkkitehtonisessa kokonaisuudessa, jota pidetään maailman vanhimpana linnana.

Prahan linnaan, joka sijaitsee Vltava-joen toisella puolella vanhastakaupungista, pääsee Prahan kuuluisan Kaarlensillan yli, joka houkuttelee monia turisteja, koska se on yksi Tšekin tasavallan vanhimmista silloista.

Kävelyn aikana ohitat muita maamerkkejä, kuten Pikkukaupungin aukion, jossa opit linnan historiasta ennen kuin sukellat sen sisään.

Kun olet päässyt sisään linnaan, jota on kunnostettu useaan otteeseen, sillä se on kärsinyt historiansa aikana useista tulipaloista, näet useita rakennuksia.

Esimerkiksi tähän varaukseen sisältyvien lippujen ansiosta pääset tutustumaan Prahan tärkeimpänä pidettyyn goottilaistyyliseen Pyhän Vituksen katedraaliin sekä Pyhän Yrjön basilikaan, joka on vanhin linnakompleksin sisällä säilynyt rakennus.

Pääset myös vanhaan kuninkaalliseen palatsiin, jossa vierailet uskomattomassa Vladislav-salissa, joka on yksi keskiajan lopulla rakennetuista monimutkaisimmista arkkitehtonisista tiloista ja jota käytetään nykyään virallisiin tilaisuuksiin ja juhlaillallisiin.

Arvostelua

4.9
· 6153 Arvostelua
 • A
  Andrew
  5
  (0 Arvostelua)
  Kaunis paikka, suosittelen menemään joko yksin tai jonkun kanssa. Opastettu kierros on laadukas, ja selitykset olivat mielestäni todella hyviä ja ytimekkäitä.
 • I
  Isabel
  5
  (0 Arvostelua)
  Tunnusomainen paikka, jossa kannattaa vierailla. Se on kaikin puolin kaunis, sillä on uskomaton arkkitehtuuri ja mielenkiintoinen historia.
 • B
  Bernardo
  4
  (0 Arvostelua)
  Maaginen paikka, jossa kannattaa käydä useammin kuin kerran. Vaikka kierroksen pituus ei ole paras mahdollinen, voit nauttia koko kompleksista, jos et tuhlaa liikaa aikaa.
 • D
  Diogo
  5
  (0 Arvostelua)
  Erittäin suositeltava vierailu, linna on upea paikka sekä sisältä että ulkoa.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt