Lippujen vastaanotto

Milloin saan lippuni?

Vastaanottopäivä voi vaihdella lipun tyypistä riippuen; saatat saada ne heti ostoksen jälkeen tai niinkin myöhään kuin itse tapahtumapäivänä kysyttyjen lippujen tapauksessa. Ymmärrämme, että tämä saattaa aiheuttaa ongelmia, mutta takaamme lippujen saatavuuden ajoissa, jotta pääset osallistumaan tapahtumaan ongelmitta.

Täytyykö tulostaa liput?

Om dina biljetter ser ut som exemplet nedan, behöver du inte skriva ut dem. Ta bara med dem på din smartphone.

QR code ticket example

Jos liput taas muistuttavat enemmän seuraavaa esimerkkiä, suosittelemme niiden tulostamista.

PDF ticket example

Missä voin tulostaa liput, jos olen jo määränpäässä?

Jos vastaanotit liput PDF-muodossa jo matkalla ollessasi, niin syytä huoleen ei ole. Yleensä hotellin henkilökunta voi tulostaa sinulle liput, mutta jos haluat tulostaa liput itse, niin sinun tarvitsee vain etsiä tapahtumapaikan tai olinpaikkasi lähettyvillä olevan tulostuspalvelun toimisto. Sellaisia on lukuisia millä tahansa paikkakunnalla. Jos kohtaat mitään ongelmia, niin älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, sillä edustajamme auttaa sinua mielellään tulostamaan lippusi mahdollisimman kätevästi.

Jag har fortfarande frågor. Vad kan jag göra?

Med mobiltelefonbiljetter behöver du helt enkelt ha dem på din smartphone. Du får ett e-postmeddelande med en QR-kod; bara ladda ner och njut!

Peruutukset

Millainen peruutuskäytäntönne on?

Lippujamme ei valitettavasti voi peruuttaa, koska myyjämme eivät ota vastaan peruutuksia. Jos kohtaat kuitenkin ongelmia, kirjoita meille osoitteeseen [email protected], niin edustajamme arvioi tilanteesi.

lykkäykset ja tapahtuman päivämäärän muutokset

Jos tapahtumaa lykätään tai päivämäärää vaihdetaan, liput ovat voimassa uuteen päivämäärään. Jos voimme auttaa sinua missä tahansa, lähetä kuitenkin sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja asiakastukitiimimme jäsen tarkistaa tapauksesi.

Tapahtuman peruutus

Jos tapahtuma perutaan eikä sitä siirretä toiselle päivälle, niin lipuista maksamasi rahat palautetaan. Jos tapahtuma on peruutettu, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja autamme mielellämme sinua. Muista, että palautus ei välttämättä ole heti tapahtuman peruutuksen jälkeen, koska sen myöntävät kansainväliset tarjoajat. Saat palautuksen heti, kun Hello Ticket on saanut vastaavan summan mainitun peruutetun tapahtuman tarjoajalta.

Jos tapahtuman peruuttaminen johtuu ylivoimaisesta esteestä, joka ei suoraan johdu Helloticketsistä, Hellotickets pidättää oikeuden olla palauttamatta maksun yhteydessä määritettyjä maksuja ja lisäkustannuksia.

Lippujen tyypit

Missä muodossa liput lähetetään?

Voit saada erilaisia lippuja myyjästä ja tapahtuman tyypistä riippuen. Tarkista lippu tarkoin ja lue vahvistusviesti, jotta ymmärrät täysin millaiset liput sinulla on ja miten ja missä haluat ne mahdollisesti tulostettavan.

PDF-liput

Joskus sinulle lähetetään PDF-tiedosto, joka täytyy tulostaa, jotta voit päästä sisään tapahtumaan.

Matkapuhelinliput

Med mobiltelefonbiljetter behöver du helt enkelt ha dem på din smartphone. Du får ett e-postmeddelande med en QR-kod; bara ladda ner och njut!

Kuponki

Joskus ostoksen tehtyäsi saat koodin, jolla voit lunastaa lippusi tapahtuman lipunmyynnistä. Tässä tapauksessa on tärkeää, että tuot mukanasi tunnuksen, jota käytit lippujen ostamisessa, jotta ne voidaan antaa sinulle.

Varausprosessi

Kuinka varaus toimii?

Helloticketsissä parasta on se, että kaikki toimii vaivattomasti, joten sinun ei tarvitse viettää turhaan aikaa koneen ääressä lippuja varaamassa. Sinun tarvitsee vain hakea päivämäärä, paikkakunta tai tapahtuma ja valita budjettiisi parhaiten sopiva hinta. Esitämme sen jälkeen muutaman kysymyksen ja siirrämme sinut maksutapahtumaan, jossa voit antaa luottokorttitietosi ja tarkistaa ostoksen yhteenvedon (lue se tarkasti välttyäksesi yllätyksiltä!).

Milloin saan vahvistusviestin?

Tarkista sähköpostisi heti varauksen tehtyäsi ja varmista, että olet saanut meiltä viestin, joka sisältää oston tiedot ja ohjeet lippujen vastaanottamiseen. Kyseinen sähköposti todistaa, että kaikki toimii asianmukaisesti ja ostostapahtuma on käsitelty.

En löydä vahvistusviestiä

Jos et ole saanut vahvistusviestiä muutaman minuutin odotuksen jälkeen, sinun kannattaa tarkistaa sähköpostisi roskapostikansio. Jos viesti ei löydy sieltäkään, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa [email protected], jotta voimme auttaa asian suhteen.

Ovatko maksupalvelut turvallisia?

Yhteistyökumppaninamme toimiva maksupalvelu takaa maksusuoritusten täyden turvallisuuden.

Miksi maksun yhteydessä näkyvä hinta poikkeaa aikaisemmin näkemästäni?

Alun perin näkemäsi hinta ei sisällä palvelumaksua, joka sen sijaan näkyy maksun yhteydessä. Muodostamme sinulle yhteyden lukuisiin myyjiin eri maissa ja pidämme parhaamme mukaan huolen, että saatte parasta mahdollista palvelua koko maksuprosessin ajan sekä matkalla tapahtumapaikan oville. Saamme tämän palvelumaksun palkaksi vaivannäöstämme. Arvostamme kovasti luottamustasi!

Miksi lipulle tulostettu hinta eroaa maksamastani summasta?

Lippujen myyjät määrittävät niiden hinnat, ja Hellotickets ei pysty vaikuttamaan heidän merkitsemäänsä summaan. Tämän vuoksi myyjä voi muuttaa tapahtuman lippujen hintaa niiden kysynnästä riippuen.

Tietoja ostoksista

Minkä ikäiset lapset pääsevät sisään ilmaiseksi?

Det beror på en viss händelse. Om du har en fråga, skriv direkt till [email protected] för att lära dig mer information.

Toimitetaanko liput yhdessä?

Varmistamme aina, että liput saapuvat yhdessä, jos olet ostanut ne samalla maksutoimituksella.

Miksi lipuissa oleva nimi ei ole omani?

Jotkin urheilutapahtumien liput kuuluvat kausikortin omistajille, jotka eivät päässeet kyseiseen tapahtumaan ja päättivät siksi myydä lippunsa. Tämän vuoksi lipuissa näkyy kausikortin omistajan nimi. Tämä on täysin normaalia eikä siitä pidä huolestua, sillä se ei estä tapahtumaan pääsyä.

Vi är en stor grupp. Vad ska vi göra för att köpa våra biljetter?

Om du reser i en stor grupp, vänligen skriv till oss på [email protected]. Vi hjälper dig gärna med att säkra de bästa biljetterna.