New Orleansin Kotitaloustunti

4.7
(1473 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 2 hours
Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
44 € 40 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti
  • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Tutustu New Orleansin tyypilliseen ruokakulttuuriin tällä ruoanvalmistuksen esittelykurssilla. Noin kaksi tuntia kestävässä toiminnassa ja noin 34 hengen ryhmissä osallistut työpajaan, jossa opit tämän amerikkalaisen alueen keittiön perusperiaatteet ja ainesosat.

Kokemuksen aikana sinulla on mahdollisuus maistella kurssin aikana valmistettuja ruokia , ja voit juoda kahvia, jääteetä ja olutta. Kurssin päätteeksi kokki antaa sinulle reseptit, joita voit kokeilla kotona ja nauttia Louisianan keittiöstä.

  • Opi valmistamaan tyypillisiä New Orleansin ruokia tällä esittelykurssilla, joka kestää noin kaksi tuntia ja johon osallistuu noin 34 hengen ryhmiä.
  • Tutustu kaikkiin perusperiaatteisiin ja ainesosiin, jotka hallitsevat tämän amerikkalaisen alueen perinteisiä ruokia, kuten katkarapuja, maissi- ja rapukeittoa tai leipävanukasta.
  • Maista kurssin aikana valmistettuja ruokia ja juo niiden kanssa valitsemasi kahvi, jäätee tai olut.
  • Tutustu tähän keittiöön kotona esittelytunnin lopussa annettavien reseptien avulla.

Sisältää

  • Koulutusluokka
  • Ammattikokki
  • Ruoan maistelu
  • Kahvi, jäätee ja olut

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Opi, miten olla New Orleansin keittiön kokki tällä esittelykurssilla. Noin kaksi tuntia kestävässä noin 34 hengen ryhmässä asiantuntija näyttää, miten nämä ympäri maailmaa kiertäneet ruoat valmistetaan.

Työpajan aikana sinulla on mahdollisuus maistella suuria annoksia valmistettuja ruokia sekä valita niiden seuraksi kahvia, jääteetä tai olutta. Voit myös ottaa mukaan valmistettavien ruokien reseptit, jotta voit kokeilla niiden valmistamista kotona.

Louisianan kreolikeittiö on ranskalaisia, espanjalaisia, karibialaisia ja afrikkalaisia vaikutteita sekoittava ruoanlaittotyyli, joka on peräisin viime vuosisatojen siirtomaa-ajalta , jolloin orjat tekivät raskaimmat työt.

Kurssilla näet, miten valmistetaan joitakin New Orleansin pääruokia, kuten maissi- ja rapukeittoa, gumboa, villisikaa, katkarapuja, rapujen etoufeea tai leipävanukasta.

Arvostelua

4.7
· 1473 Arvostelua
  • E
    Essie
    5
    (0 Arvostelua)
    Paras kokemus, jonka olen saanut New Orleansissa kahdella vierailukerralla.
  • M
    Mendel
    4
    (0 Arvostelua)
    Ruoka oli herkullista, mutta hyvin valkosipulipitoista. Suosikkini oli leipävanukas. Pakko käydä New Orleansissa
  • R
    Roxy
    5
    (0 Arvostelua)
    Tämä oli hieno kokemus. Kokki kertoi Louisianan historiasta ruoanlaiton aikana ja siitä, miten joistakin perinteisistä ruokalajeista tuli osa kulttuuria.
  • A
    Armando
    5
    (0 Arvostelua)
    Erittäin yksityiskohtainen esittely. Ruoka ja ilmapiiri olivat loistavia. Suosittelen tätä paikkaa ystäville ja perheelle
  • Katso lisää

    Lisätietoa

    Peruutuskäytännöt