Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

New York 9/11 Ground Zero Museum Työpaja

4.1
(354 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Tällä aktiviteetilla on TODELLA HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
Alkaen
34 € 31 €
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Vieraile Ground Zero -museon työpajassa ja tutustu koko tarinaan syyskuun 11. päivän jälkeisestä toipumisjaksosta suoraan hyökkäyspaikalta otettujen kuvien ja tallenteiden avulla. Palomiesten, poliisien, erikoisagenttien ja eloonjääneiden äänien rinnalla kuulet tärkeimmät yksityiskohdat, ja opas esittelee sinulle esineitä, kuten tornien ikkunoiden lasinsiruja ja räjähdysten aikaan jäljelle jääneitä toimistotarvikkeita.

Ainoa kierros, jossa voit koskettaa Ground Zeron esineitä.

Ilmaiset äänioppaat englanniksi, espanjaksi, ranskaksi ja italiaksi

● Kierros 9/11-artefakteista museo-oppaan kanssa

Sisältää

 • Sisäänpääsy 9/11 Ground Zero -museoon-työpajaan
 • Kierros ääniopastuksella
 • Opastettu kierros museossa
 • Matkamuistokuvat (ostettavissa)

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Kun saavut Ground Zero Museum Workshopiin, sinulla on mahdollisuus tutustua yli 100 näyttelyesineeseen, joissa esitellään kuvia, videoita, äänitteitä ja Ground Zeron jälleenrakennuskaudella löydettyjä jäännöksiä. Voit osallistua ääniopastetulle kierrokselle yksin tai liittyä kierrokselle museon erikoisoppaan kanssa.

Kierroksen aikana pääset lähelle intiimeimpiä ja tunteikkaimpia kohteita, kuten jäädytettyä kelloa, jonka aika on ollut jumissa eteläisen tornin romahtamisesta lähtien.

Vierailun aikana pääset myös katsomaan kuvia PATH-junatunneleista, joihin räjähdykset vaikuttivat. Näet myös videoita kaivamisesta ja uhrien etsinnöistä, jotka kestivät yli 9 kuukautta.

Kaikista näyttelyesineistä löydät tarinan, joka on täynnä merkitystä. Selviytyjistä poliiseihin ja palomiehiin saat ainutlaatuisia kuvia, kuten hiiltyneen Raamatun sivun Genesis 11:stä, Babylonin tornin WTC:n raunioista ja kunniavartioston yksinoikeudella otettuja muotokuvia.

Sinulla on myös mahdollisuus tutustua 3D-valokuviin. Tämän materiaalin on tuottanut Gary Marlon Suson, Ground Zeron ainoa lisensoitu valokuvaaja.

Useimmissa museoissa esineisiin ei saa koskea. Ground Zero -museon työpaja on kuitenkin erilainen. Vierailun aikana voit ottaa käteesi esineitä, kuten lasinsiruja, teräslevyjä ja muita tornien julkisivuihin ja ikkunoihin kuuluvia osia.

Tämä museo on valittu kahdesti yhdeksi "25 parhaasta museosta Yhdysvalloissa". Se sijaitsee Meatpackingissa, historiallisella alueella, jossa voit vierailla maamerkkeinä, kuten High Line Parkissa, Chelsea Market -ravintolassa ja Whitney-museossa.

Arvostelua

4.1
· 354 Arvostelua
 • L
  Leonor
  5
  (0 Arvostelua)
  Tämä vierailu oli liikuttavin kokemus New Yorkin matkallamme. Suosittelen kaikille, tämä museotyöpaja on pakko nähdä. En pystynyt lähtemään itkemättä, sillä vierailu välittää liian tunteikkaan ja henkilökohtaisen tunteen.
 • R
  Ricardo
  4
  (0 Arvostelua)
  Tämä oli voimakas ja liikuttava kokemus. Se oli intiimi ympäristö, ja pidimme siitä, että kuuntelimme tarinoita kuulokkeista.
 • E
  Edie
  5
  (0 Arvostelua)
  Se on pakollinen New Yorkin-matkalla. Erittäin hyvin järjestetty. Kiitos.
 • A
  Alejandro
  5
  (0 Arvostelua)
  Erittäin jännittävää. Pieni ja intiimi, mutta hyvin informatiivinen. Jos haluat ymmärtää, millaisia ihmisuhreja on tehty joidenkin 9/11:n koskettavimpien tarinoiden yhteydessä, tämä on oikea paikka. Museo sijaitsee myös erittäin mukavalla alueella New Yorkissa, joten vietä aikaa kiertelemällä alueella.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt