Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Anne Frankin kiertue Amsterdamin juutalaiskorttelissa

4.8
(13877 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
31 € 29 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Tutustu Amsterdamin juutalaiskortteliin kävelykierroksella Anne Frankin silmin ammattitaitoisen oppaan johdolla. Kävele noin kahden tunnin ajan Jodenbuurtin ja Jordaanin kaupunginosan läpi ja uppoa historiaan ja anekdootteihin ajasta, joka oli niinkin ankara ja traaginen kuin toinen maailmansota.

Kierros tehdään noin 15 matkustajan ryhmissä, mikä optimoi kokemuksen. Tällä kierroksella opit, miten natsien hyökkäys vaikutti Amsterdamiin, Amsterdamin juutalaisesta historiasta ja erityisesti Anne Frankista, yhdestä holokaustin kuuluisimmista uhreista.

 • Tutustu Amsterdamin juutalaiskortteliin ja Anne Frankin tarinaan Alankomaiden pääkaupungissa toisen maailmansodan aikana.
 • Ammattitaitoinen opas antaa sinulle mielenkiintoista tietoa Saksan vallan aikaisesta kaupungista ja Anne Frankin talon merkityksestä.
 • Jodenbuurt ja Jordaan ovat kaksi kaupunginosaa, joihin tutustut perusteellisesti.

Sisältää

 • Paikallinen opas
 • Kierros Amsterdamin juutalaiskortteliin
 • Selitys Anne Frankin elämästä
 • Anne Frankin talon sisäänkäynti

Valitse päivämäärä

Mitä voit odottaa

Palaa toisen maailmansodan pimeisiin päiviin noin kahden tunnin kävelykierroksella Amsterdamin juutalaiskorttelissa. Tällä kokemuksella opit ammattitaitoisen paikallisen oppaan johdolla Anne Frankin tarinasta ja siitä, miten natsien hyökkäys vaikutti Alankomaihin.

Jodenbuurt, Anne Frankin talo, Jordaan tai Amsterdamin juutalainen historiallinen museo ovat joitakin paikkoja, joiden ohi kuljette samalla kun oppaasi kertoo teille anekdootteja ja tapahtumia holokaustista ja kaupungin juutalaisesta historiasta. Tämä kiertomatka toteutetaan pienissä, noin 15 matkustajan ryhmissä, joten saat henkilökohtaista huomiota.

Jodenbuurt on Amsterdamin juutalaiskortteli, jossa opit juutalaisyhteisön vaikeasta elämästä natsimiehityksen aikana ja jossa sinulla on tilaisuus ohittaa nähtävyyksiä, kuten Portugalin synagoga, juutalainen historiallinen museo, Auschwitzin muistomerkki ja Auschwitzin muistomerkki. Tämä kaupunginosa on täynnä tunnuksellisia rakennuksia, jotka on omistettu juutalaisten kunniaksi, sodan jäänteitä ja Alankomaiden vastarintaliikkeen tarjoamia salaisia piilopaikkoja.

Anne Frankin tarina on mielenkiintoisin, ja sillä on ollut suurin vaikutus tähän päivään asti. Se on yksi tyypillisimmistä esimerkeistä natsien hallinnosta ja sen aiheuttamista kauhuista. Saksalainen ja juutalainen Frankin perhe oli yksi monista perheistä, jotka kärsivät saksalaisten vainosta ja päättivät lähteä maanpakoon Amsterdamiin. He piileskelivät Jordaanin kaupunginosassa sijaitsevassa asunnossa, joka on nykyään tunnettu Anne Frankin talo, joka on muutettu museoksi.

Päiväkirjansa ansiosta saat tietää tapahtumista, jotka Anne koki piileskellessään natseilta ja joiden tarina on järkyttänyt koko maailmaa.

Arvostelua

4.8
· 13877 Arvostelua
 • Á
  Ángel
  5
  (0 Arvostelua)
  Kierros on fantastinen ja liikuttava, se todella vie sinut noiden vuosien ja niiden historian pariin. Oppaamme avulla pystyimme ymmärtämään paljon tapahtumista.
 • A
  Adrián
  5
  (0 Arvostelua)
  Vierailu oli kulttuurisesti ja historiallisesti erittäin mielenkiintoinen; meillä oli hauskaa. Ehdimme nähdä monia paikkoja ja yksityiskohtia, joita emme olisi koskaan huomanneet ilman opastamme.
 • C
  Christopher
  4
  (0 Arvostelua)
  Oppaamme oli hieman hankala vastata kysymyksiimme, koska olimme hieman iso ryhmä, mutta hän teki hyvää työtä ja kierros oli varsin hyvä.
 • F
  Felipe
  5
  (0 Arvostelua)
  Erittäin viihdyttävä kierros, hyvä katsaus Amsterdamin juutalaisten historiaan toisessa maailmansodassa. Opas 10/10. Hän oli erinomainen
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt