Tapas-kävelykierros Cartagenassa
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Tutustu kolme tuhatta vuotta vanhan Cartagenan aitoon makuun tapas-kävelykierroksella, jossa yhdistyvät historia, modernistinen arkkitehtuuri ja Murcian paras gastronomia. Paikallisen oppaan johdolla kuljeskelet roomalaisten muurien ja art deco -rakennusten välissä ja maistelet viittä erikoisruokaa D.O.-viinien ja käsityöläisoluen kera.
Kierros alkaa tunnusomaisen Palazzo Consistorialin vierestä ja kestää 3 tuntia kävelykatujen ja viehättävien aukioiden läpi. Pienessä ryhmässä (max. 12 henkilöä) voit keskustella kokkien kanssa, tutustua 0 km:n raaka-aineisiin ja oppia anekdootteja jokaisen suupalan takaa.
- Varaa nyt ja varmista paikkasi päivittäisillä lähdöillä, joiden kapasiteetti on rajoitettu.
- Maista Cartagenaa: caballitos, mereneläviä ja aasialaisia ruokia perinteisissä ravintoloissa.
- Ota yhteys historiaan, kun ruokailet roomalaisten raunioiden ja modernismin keskellä.
Sisältö
- Espanjankielinen gastronominen opas (englanniksi pyynnöstä)
- 3 tunnin kävelykierros kaupungin historiallisessa keskustassa
- Viisi perinteistä tapaksia runsailla annoksilla
- Neljä juomaa: D.O.-viinejä, käsityöolutta ja aasialaista kahvia.
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Vaihe vaiheelta
Kokemus alkaa Palacio Consistorialin modernistisesta julkisivusta, joka on 1900-luvun alun helmi. Opas toivottaa teidät tervetulleeksi vermutilla ja ensimmäisellä tapalla: äyriäisruoka, jossa on kotitekoista salaattia ja Kantabrian anjovista, alueen kiistaton symboli.
Reitti jatkuu roomalaiselle Forumille, jossa näet, miten Carthage Nova muuttui keisarilliseksi kaupungiksi. Siellä sinua odottaa vastapaistettu katkarapuhevonen, jonka seurana on paikallista valkoista muskottilaista. Samalla kun katselet pylväitä ja kylpylöitä, opas kertoo mielenkiintoisia faktoja antiikin Rooman juhlaillallisista.
Kauppakeskuksen sydämessä sijaitsevassa vuosisatoja vanhassa majatalossa tarjoillaan kantonisalaattia, jossa on marinoitua tonnikalaa, paahdettua paprikaa ja Sierra Mineran oliiviöljyä. Parina Campo de Cartagenan käsityöolut, joka tasapainottaa ruokalajin etikkaista sävyä.
Calle Mayor -katua pitkin jatkat matkaasi sinikattoisessa baarissa, jossa valmistetaan klassista caldero del Mar Menoria; tarjolla on miniversio, jossa on ñora ja mietoa aiolia sekä Jumillan Monastrell-punaviiniä. Opas kertoo legendan kalastajista, jotka keittivät tätä riisiä veneissään suolavedessä.
Ikoninen aasialainen kahvi - vahvaa kahvia, kondensoitua maitoa ja Licor 43:aa - tarjoillaan rapean paparajoten kanssa. Kulautusten välissä ymmärrät paikallisten leivonnaisten arabialaisen jäljen ja saat suosituksia Cartagenan yöelämään tutustumista varten.