Granada Alhambra Opastettu Kiertue Yöllä

4.9
(779 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
Alkaen
66 € 60 €
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Tutustu Granadan Alhambraan tällä opastetulla yökierroksella, joka on tarkoitettu pienille, noin 10 hengen ryhmille. Ammattitaitoinen opas paljastaa teille kaikki salaisuudet, jotka ympäröivät tätä 1300-luvun linnoitusta, joka on ollut Unescon maailmanperintökohde jo 40 vuoden ajan.

Noin kaksi tuntia kestävän kierroksen aikana tutustut Nasrid-dynastian luomiin eri huoneisiin. Kävelet läpi yhden Espanjan suosituimpiin kuuluvan muistomerkin, kuten Nasridien palatsien, tärkeimmät alueet. Taustalla on Sierra Nevada sekä kuu ja Darro-joen tuulenvire. Tutustut Alhambran jokaisessa muurissa olevaan erilaiseen symboliikkaan.

  • Osallistu ainutlaatuiseen kokemukseen tällä opastetulla yökierroksella Granadan Alhambraan.
  • Opi Alhambran menneisyydestä ammattitaitoisen oppaan johdolla.
  • Kävele tämän 1300-luvulla rakennetun linnoitukseneri huoneissa ja opi symboliikkaa kunkin huoneen takana.
  • Osallistu toimintaan, joka on suunniteltu pienille, noin 10 hengen ryhmille mukavuuden ja yksilöllisyyden lisäämiseksi.

Sisältää

  • Opastettu kierros Granadan Alhambraan yöllä
  • Alhambran sisäänkäynti
  • Ammattimainen opas

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tutustu Granadan Alhambraan, joka on yksi Espanjan suosituimmista monumenteista, tällä opastetulla yökierroksella. Osallistut noin kaksi tuntia kestävälle kierrokselle kuunvalossa. Tämä opastettu aktiviteetti on tarkoitettu noin 10 hengen ryhmille, ja ammattitaitoinen opas seuraa teitä koko kävelykierroksen ajan.

Tämä palatsi rakennettiin Nasrid-dynastian aikana 1300-luvulla, ja sitä pidetään yhtenä maailman hienoimmista islamilaisen arkkitehtuurin esimerkeistä. Palatsi sijaitsee kukkulan huipulla, josta on upeat näkymät Granadaan, ja sieltä voi myös nauttia Darro-joen ja Sierra Nevadan tuulesta.

On syytä huomata, että Unesco julisti Alhambran maailmanperintökohteeksi vuonna 1984, ja koska se on yksi Espanjan suosituimmista nähtävyyksistä, on suositeltavaa varata aika etukäteen, sillä se on pakollinen nähtävyys kaikille islamilaisen taiteen ystäville .

Alhambra koostuu useista huoneista. Tunnetuin on epäilemättä Patio de los Leones sekä Kaarle V:n palatsi, joka lisättiin myöhemmin 1500-luvulla.

Vierailun aikana käyt Nasridien palatseissa, linnoituksen sisällä sijaitsevassa laajassa kompleksissa, jossa näet muun muassa valtaistuinsalin, Abencerrajesin salin ja Kahden sisaren salin.

Lisätietoa

Peruutuskäytännöt