Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Parhaat Pyöräretket Ibizalla

Ibiza on pieni saari, joka on täynnä polkujen, vuorten ja teiden labyrinttiä, joten siihen tutustuminen pyörällä voi olla yksi parhaista vaihtoehdoista tutustua sen kaikkiin kolkkiin.

Matías Rodríguez

Matías Rodríguez

6 minuuttia luettu

Parhaat Pyöräretket Ibizalla

Formentera | ©Koro Gabiola Colina

Yksi Ibizan parhaista aktiviteeteista on lähteä pyöräretkelle saaren poluille, jotka ovat täynnä polkuja, vuoria ja teitä, jotka kätkevät sisäänsä Välimeren kuuluisimpiin kuuluvan espanjalaisen kohteen maagiset nurkat.

Sekä historiallisessa keskustassa että syrjäisemmillä luontokohteilla saari tarjoaa monia reittejä kaupunki- ja maastopyörille. Osa reiteistä on ihanteellisia, jos aiot vierailla Ibizalla lasten kanssa tai jos haluat tutustua saaren keskustasta kauimpana sijaitseviin kohtiin. Alla kerron kaiken Ibizan parhaista pyöräretkistä.

1. Pyöräretki Ibizan tärkeimpien kohteiden ympäri

Ses Taules -portaali| ©Ralf M
Ses Taules -portaali| ©Ralf M

Jos haluat tutustua vanhaan muurien ympäröimään kaupunkiin ja Ibizan tärkeimpiin nähtävyyksiin, tämä kierros voi olla ihanteellinen sinulle. Näillä kierroksilla voit vierailla Parc de la Pau -puistossa, joka on yksi saaren pääkaupungin vihreistä keuhkoista, nekropoliksessa, Portal Nou -portaalissa ja Vara del Reyn rantakadulla.

Noin kahden tunnin pyöräretkillä voit vierailla myös muissa saaren keskeisissä paikoissa, kuten Portal Ses Taules -portaalissa tai Ibizan satamassa, joka on Ibizan satama ja joka on tunnettu siitä, että sen tiloihin on kiinnitetty suuri määrä luksusjahteja.

Nämä retket ovat ihanteellisia kaupunkiin tutustumiseen , jos aiot viipyä saarella vain muutaman päivän. Jos tämä on sinun tapauksesi, tässä on luettelo aktiviteeteista, joita voit tehdä 3 päivässä Ibizalla

Näihin retkiin sisältyy yleensä ilman lisämaksua asiantuntevan paikallisen oppaan seura , ajoturvallisuustekijät, ja lähtö- ja päätepisteet sijaitsevat yleensä kaupungin sataman läheisyydessä sijaitsevilla alueilla. Jos retki ajoittuu iltapäivään ja vierailet Ibizalla talvella, voit nähdä rannikolta yhden Espanjan parhaista auringonlaskuista.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Hinta... Nämä retket maksavat noin 35 euroa, johon sisältyy asiantuntevan paikallisen oppaan apu, kaupunkipyörän vuokraus ja turvavarusteet.
 • Kesto... Noin 2 tuntia.
 • Näiden retkien edut... Ne ovat edullisia ja ihanteellisia kaupunkiin tutustumiseen, jos suunnittelet lyhytaikaista oleskelua Ibizalla.

Varaa retki Ibizan auringonlaskun kokemiseen

2. Bambupyöräretki Ibizan katutaidekierroksella

Pyöräretki| ©Erick K
Pyöräretki| ©Erick K

Ibiza on jahdien ja juhlien kaupunki, mutta myös vaihtoehtoisten taiteilijoiden ja katutaiteen tyyssija. Näillä kierroksilla voit kokea kaupungin ulkoilmagalleriana ja tutustua vaihtoehtoisella reitillä Dalt Vilaan ja Parc de la Pou -puistoon päästäksesi Ibizan eklektiseen ja monipuoliseen henkeen.

Näillä ympäristöystävällisillä bambupyöräretkillä paikallinen opas johdattaa sinut saaren kuuluisimmille graffitiseinille ja joihinkin syrjäisiin kohteisiin ja näyttää sinulle parhaat katutaideteokset, jotka ovat enimmäkseen paikallisten taiteilijoiden tekemiä.

Tutustut myös Ibizan vaihtoehtoisiin asuinalueisiin ja joihinkin saaren piilohistoriallisiin kohteisiin, kuten hylättyyn diskoon, jossa Bob Marley soitti, tai Hollywood-kuuluisuuksien koteihin, jotka sijaitsevat syrjässä.

Huomaa, että nämä kierrokset sisältävät yleensä myös turvatoimet ja ovat kahden tai kolmen tunnin kierroksia, jotka alkavat sataman lähialueelta, joten sinulla on aikaa yhdistää nämä pyöräretket joihinkin Ibizan parhaista nähtävyyksistä.

Kiinnostavat yksityiskohdat

 • Hinta... Nämä retket maksavat noin 59 euroa, johon sisältyy asiantuntevan paikallisen oppaan apu, ekologisen bambupyörän vuokraus ja ajamisen turvaelementit.
 • Kesto... Noin 3 tuntia.
 • Näiden retkien edut... Voit tutustua Ibizan vaihtoehtoiseen kierrokseen.

3. Itseopastettu seikkailuretki Ibizan vuorten halki sähköpolkupyörällä...

Pyöräily Ibizan ympäristössä| ©Marcelo
Pyöräily Ibizan ympäristössä| ©Marcelo

Vanhan muurien ympäröimän kaupungin ja saaren pääkaupungin rantojen pääreitin ulkopuolella Ibizalla on vuoristo- ja luontopolkujen kierros, johon voi tutustua pyörällä. Näillä kierroksilla voit tehdä omatoimisen kierroksen omaan tahtiin sähköpyörällä käytettävissä olevia reittejä pitkin.

Näillä kierroksilla voit tutustua saaren eri puoliin, kalastajien hallitsemista rannikkopoluista Ibizan sisämaan viljelysmaihin ja teihin. Kierrosten aikana saat suosituksia läheisistä nähtävyyksistä ja rantabaareista, etenkin jos aiot matkustaa Ibizalle kesällä.

Sähköpyörällä ajaminen tekee kierroksestasi miellyttävämmän ja rennomman, ja voit myös keskeyttää itseopastetun kierroksen aina halutessasi levätäksesi tai vieraillaksesi läheisissä kohteissa. Voit myös käydä joillakin seikkailureiteillä, joita yleensä käytetään ATV-kierroksilla.

Huomaa, että kierros kestää niin kauan kuin päätät, ja vuokra-aikana voit ajaa poluilla kaikessa rauhassa.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Hinta... Näiden retkien hinta on noin 65 euroa, joka sisältää itseopastetun kierroksen, sähköpyörän vuokrauksen ja ajamisen turvaelementit.
 • Kesto... 4-8 tuntia riippuen sovitusta retkestä.
 • Näiden retkien edut... Se on rento ja hauska vaihtoehto tutustua saaren luonnonpiiriin.

Varaa retki mönkijällä Ibizan ympäri

4. Yksityinen pyöräretki Ibizan vanhan kaupungin ja Figueretesin rannan läpi

Päiväretki Ibizalla| ©Ferran Serrafini
Päiväretki Ibizalla| ©Ferran Serrafini

Ryhmämatkailu on hyvin yleistä Ibizalla, joten jos matkustat muiden ihmisten kanssa, nämä yksityiset pyöräretket voivat olla sinulle sopiva ratkaisu. Paikallisen oppaan avustuksella voit valita useista kierroksista, jotka osoittavat, että Ibizan jokaiseen kolkkaan on mahdollista tutustua pyörällä.

Näillä retkillä näet vanhan muurien ympäröimän kaupungin, hautausmaan, Parc de la Paun, katedraalin ja Almudainan linnan. Vierailet myös kaupungintalolla ja Sant Domenecin luostarissa. Halutessasi voit ottaa mukaan myös Figueretesin rannan ja Playa d'en Bossan, jossa voit nauttia Ibizan parhaista snorklauskokemuksista

Kaupungin muurien ulkopuolella voit vierailla Paseo de la Vara del Reyn ja Portal Ses Taulesin portaalissa sekä Nuestra Señora de Jesúsin kirkossa. Jos vierailet Ibizalla helmikuussa, voit osallistua Santa Eulalia del Ríon suojeluspyhimyksen kunniaksi järjestettäviin juhliin.

Nämä retket kestävät 2-4 tuntia, paikallinen opas on mukana ja niihin tarvitaan vähintään neljän hengen ryhmä.

Kiinnostavat yksityiskohdat

 • Hinta... Nämä retket maksavat noin 56 euroa per henkilö, mukaan lukien asiantuntevan paikallisen oppaan apu, polkupyörän vuokraus ja turvavarusteet.
 • Kesto... 2 - 4 tuntia riippuen retkestä, josta on tehty sopimus.
 • Näiden retkien edut... Hauska vaihtoehto, jos vierailet Ibizalla ryhmässä.

Varaa snorklauskokemus Ibizalta

Miten varata pyöräretki Ibizalla?

Varaus verkossa| ©Thomas Lefebvre
Varaus verkossa| ©Thomas Lefebvre

Voit varata pyöräretken verkossa tai varata retken, kun olet saarella, mutta jos aiot vierailla Ibizalla kesäkuussa tai sesonkiaikana, suosittelen varaamaan ret ken etukäteen, jotta vältyt viivästyksiltä tai hinnankorotuksilta.

Jos aiot viipyä Ibizalla vain lyhyen aikaa, varaaminen etukäteen voi myös auttaa sinua laatimaan matkasuunnitelman ja saamaan vierailustasi kaiken irti. Voit myös yhdistää satama-alueille päättyviä pyöräretkiä Ibizan veneretkiin ja muihin aktiviteetteihin.

Varaa venekierros Ibizalla

Kuinka kauan pyöräretki Ibizalla kestää?

Katso| ©Sonja Langford
Katso| ©Sonja Langford

Vastaus riippuu valitsemastasi kierroksesta, mutta keskimäärin ne kestävät 2-4 tuntia. Kaupungin pääkierroksen pyöräretket ovat yleensä iltapäivällä ja kestävät 2 tuntia, joten ne ovat ihanteellisia, jos olet suunnitellut lyhyttä oleskelua kaupungissa.

Pisimmät kierrokset ovat sähköpyörillä tehtäviä omatoimikierroksia seikkailukierroksilla, ja ne voivat kestää jopa 8 tuntia, mutta tämä riippuu valitsemastasi vaihtoehdosta ja tahdista, jolla vierailet.

Mitä näen pyöräretkellä Ibizalla?

Virgen de las Nievesin katedraali| ©Javier Angel Lopez
Virgen de las Nievesin katedraali| ©Javier Angel Lopez

Jokaisella pyöräretkellä on erilaisia reittejä, mutta yleisesti ottaen voit nähdä saaren muurien ympäröimän kaupungin, katedraalin, kaupungintalon, Sant Domenecin luostarin, Figueretesin ja d'en Bossan rannat sekä Almudainan linnan, joka on yksi niistä paikoista, joissa voit tutustua Ibizaan ylhäältä käsin.

Pääkierroksen ja saaren pääkaupungin keskustan ulkopuolella voit vierailla Ibizan venesatamassa, joka on satama, jossa kiinnittyvät maailman hienoimmat ja ylellisimmät jahdit ja risteilyalukset, sekä saaren eteläosassa, jossa voit tutustua vuoristopolkuihin, maaseututeihin, viinitarhoihin ja viljelysmaihin omatoimisella seikkailuretkellä. Siellä voit myös tutustua Ibizan torneihin ja löytää vaellusreittejä.

Vaihtoehtoisia reittejä kulkevilla pyöräretkillä voit tutustua saaren katutaiteeseen, vähemmän tunnettuihin kaupunginosiin sekä julkkisten ja taiteilijoiden suosiman saaren salaisuuksiin ja mysteereihin.

Vinkkejä pyöräretkelle Ibizalla

Formentera| ©andreaferracani
Formentera| ©andreaferracani

Jos aiot vierailla Ibizalla lokakuussa tai kesällä, suosittelen varaamaan retket etukäteen, jotta vältyt viime hetken viivästyksiltä tai hinnankorotuksilta, jos varaat retket suoraan saarelta. Suosittelen myös varaamaan ennen matkaa, jos aiot tehdä yksityisen ryhmäretken, jotta voit varmistaa oppaan saatavuuden.

Jos aiot viipyä kaupungissa vain muutaman päivän, suosittelen valitsemaan lyhyen, 2-4 tunnin retken, joka päättyy kaupungin keskustan tai sataman läheisyyteen, jotta voit yhdistää pyöräretken johonkin muuhun retkeen, kuten laivakäyntiin Formenteralla tai sukelluskokemukseen.

Varaa lautta Formenteralle

Kuinka paljon pyöräretki Ibizalla maksaa?

Maksava henkilö| ©Towfiqu barbhuiya
Maksava henkilö| ©Towfiqu barbhuiya

Vastaus riippuu valitsemastasi retkestä, mutta halvimpia ovat ne, jotka sisältävät pyöräretken kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin, mikä voi maksaa noin 35 euroa paikallisen oppaan avustuksella ja pakolliset turvaelementit ajamiseen.

Kalleimmat retket ovat ne, jotka sisältävät omatoimisen seikkailukierroksen Ibizan sisämaan vuorilla ja luontopoluilla, ja niiden lähtöhinta on 56 euroa lyhyempikestoisissa vaihtoehdoissa. Näihin hintoihin sisältyy sähköpyörän vuokraus ja myös turvaelementit sekä kaikki seikkailukierrosvaihtoehdot ympäri saarta.

Huomaa, että joihinkin retkiin sisältyy alennettuja hintoja yli 10-vuotiaille lapsille, kunhan heidän mukanaan on vastuullinen aikuinen, joten voit valita nämä retket myös, jos vierailet saarella perheenä. Jos aiot matkustaa Ibizalle joulukuussa klikkaa tästä tai jouluaattona, jotkin matkanjärjestäjät saattavat myös tarjota alennuksia tai vaihtoehtoisia kierroksia joulukoristeisiin ja joulumarkkinoihin tutustumiseksi.

Varaa perheseikkailu San Antoniossa

Miksi Ibizalla kannattaa tehdä pyöräretki?

Helmikuu Ibizalla| ©Ibiza Magic
Helmikuu Ibizalla| ©Ibiza Magic

Ibiza on pieni saari, ja siellä on monia paikkoja, joihin voi tutustua joko perinteistä reittiä tai luonnollisia vuoristo- ja seikkailureittejä pitkin, ja yksi hauskimmista tavoista tehdä tämä on pyöräretki. Voit myös säästää aikaa tutustumalla joihinkin vanhan muurien ympäröimän kaupungin mutkikkaisiin katuihin, sillä kaikkiin niihin ei pääse ajoneuvoilla, ja pyöräily voi olla vaihtoehto pitkälle kävelylle.

Ibizan vaihtoehtoisilla pyör äretkillä voit tutustua paikalliseen katutaiteeseen ja myös joihinkin syrjäisempiin kaupunginosiin, jotka eivät ole yhtä viehättäviä kuin saaren vilkkaimmin liikennöidyt alueet. Saaren ystävällisen ilmaston ansiosta voit pyöräillä Ibizalla myös talvella.

Huomaa myös, että useimmilla saaren pyöräretkillä on mukana asiantunteva paikallinen opas, joten hauskan pyöräilyn lisäksi voit oppia kaikki kaupungin salaisuudet. Pyöräretki on ehdottomasti yksi parhaista tavoista tutustua Ibizaan.