Gili Trawanganin Indonesialainen Ruoanlaittokurssi
Tietoa tästä aktiviteetista
Yleiskatsaus
Nauti aidosta kulinaarisesta kokemuksesta Gili Trawanganilla tällä noin 2 tunnin mittaisella pienryhmässä järjestettävällä indonesialaisella ruoanlaittokurssilla.
Opi valmistamaan perinteisiä indonesialaisia ruokia ja uppoutu samalla paikalliseen kulttuuriin asiantuntijakokkien opastuksella.
Tutustu indonesialaisen keittiön salaisuuksiin ja nauti kurssin päätteeksi herkullisesta kotiruoka-ateriasta.
- Opi kokkaamaan perinteisiä indonesialaisia ruokia asiantuntijakokin johdolla.
- Tutustu indonesialaisessa keittiössä käytettäviin ainesosiin ja tekniikoihin .
- Nauti kurssin päätteeksi kotitekoinen ateria.
Sisältö
- Indonesialainen ruoanlaittokurssi Gili Trawanganilla
- Kaikki materiaalit ja ainesosat
- Asiantuntijakokit
- Lounas tai päivällinen
Vaihe vaiheelta
Uppoudu Indonesian ruokakulttuuriin tällä pienryhmän ruoanlaittokurssilla Gili Trawanganilla.
Tämän noin 2 tunnin mittaisen kokemuksen aikana opit kokkaamaan erilaisia perinteisiä indonesialaisia ruokia asiantuntijakokin johdolla.
Tunti alkaa johdatuksella indonesialaisessa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin ja tekniikoihin. Opit indonesialaiselle keittiölle ominaisista mausteista ja mauista sekä siitä, miten niitä yhdistelemällä valmistetaan herkullisia ja aitoja ruokia.
Kokin opastuksella valmistat useita perinteisiä indonesialaisia ruokia, kuten nasi gorengia (paistettua riisiä), rendangia (lihaa kookoskastikkeessa) ja gado-gadoa (vihannessalaattia maapähkinäkastikkeessa).
Kun olet saanut ruoanlaiton valmiiksi, voit nauttia herkullisen kotiruoka-aterian. Viihtyisässä ja rennossa ilmapiirissä voit nauttia työsi hedelmistä ja jakaa kulinaarisia kokemuksiasi luokkatovereidesi kanssa.