Cliffs Of Moher, Kilmacduagh Abbey ja Galway Päivämatka Dublinista

4.6
(6990 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 12 hours 30 minutes
Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
92 € 84 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Nauti Moherista, Kilmacduaghista ja Galwaysta sekä niiden nähtävyyksistä tällä Dublinista lähtevällä kiertomatkalla. Matkustat saaren vastarannikolle ilmastoidussa ajoneuvossa, ja kuljetukset sisältyvät kokemukseen. Matkan aikana mukana on matkanjohtaja, joka selostaa asiaa suorassa lähetyksessä.

Hän kertoo vierailukohteiden historiasta ja merkityksestä. Saat tietää Atlantin tärkeimmästä rannikkoreitistä ja sen tärkeimmistä muistomerkeistä ja kaupungeista. Näihin kuuluvat Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey ja Galway.

 • Käy Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey ja Galway yhdessä päivässä tällä kiertomatkalla.
 • Dublinista sinua seuraa matkanjohtaja, joka tekee matkastasi miellyttävämmän.
 • Kaikki kuljetukset sisältyvät retkeen ilmastoidussa ajoneuvossa ja sisäänpääsy Cliffs of Moherille.

Sisältää

 • Retki Dublinista Moherin kallioille, Kilmacduagh Abbeyyn ja Galwayhin
 • Matkailuopas
 • Kaikki matkat ilmastoidussa ajoneuvossa.
 • Sisäänkäynti Moherin kallioille

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Älä jätä väliin Cliffs of Moheria, Kilmacduaghin luostaria ja Galwayta tällä Dublinista lähtevällä matkalla. Nämä nähtävyydet sijaitsevat Dublinia vastapäätä olevalla rannikolla, noin 300 km:n päässä toisistaan. Jotta tämä etäisyys ei olisi ongelma, kiertomatka sisältää kaikki tarvittavat matkat ilmastoidussa ajoneuvossa.

Matka ei myöskään ole tylsä, sillä matkan varrella on matkanjohtaja. Hän kertoo sinulle muistomerkkien historiasta sekä Irlannin historiasta yleensä. Matka kestää noin 12 tuntia Dublinista lähtemisestä paluuseen, joten kyseessä on 1 päivän retki.

Kokemukseen sisältyy sisäänpääsymaksu yhteen niistä muistomerkeistä, joissa vierailet. Kyseessä on Cliffs of Moher, valtavien jyrkänteiden muodostama rannikko, jota koristavat useat linnat pitkin sen pituutta. Voit ottaa henkeäsalpaavia valokuvia henkeäsalpaavista maisemista.

Kilmacduagh Abbey on hyvin vanha, 7. vuosisadalla rakennettu luostari, joka on yksi alueen harvoista säilyneistä muistomerkeistä tältä ajalta. Sen katto ei ole säilynyt tähän päivään asti, mutta sen seinät kyllä, ja mikä tärkeintä, se seisoo yhä hautausmaansa vieressä.

Lopuksi toinen paikka, jossa vierailet, on Galwayn kaupunki. Se on satamakaupunki, jossa on nykyään paljon perinteisiä kauppoja ja pubeja, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi todelliseksi irlantilaiseksi. Sinulla on vapaa-aikaa kuljeskella kaduilla kaikessa rauhassa ja piipahtaa valitsemissasi kaupoissa.

Arvostelua

4.6
· 6990 Arvostelua
 • M
  Marjut Perttula
  4
  (0 Arvostelua)
  Musiikki välillä liian kovalla.
 • A
  AGUSTIN COCCIOLO
  5
  (0 Arvostelua)
  Muy linda experiencia y muy buen trabajo del Guia. La hicimos en ingles dado que no habia ese dia en Español, y el guia quien lamentablemente no recuerdo el nombre, fue realmente genial . Con mucho conocimiento de la historia y cultura irlandesa narrandola con mucha claridad y de modo muy didactico. Los acantilados y la ciudad de Galway realmente increibles.
 • s
  sebastien chabotier
  5
  (0 Arvostelua)
  bonjour très belle expérience et excursions guide et chauffeur au top paysages magnifiques merci beaucoup pour cette journée du paysages irlandais
 • L
  Léon Charvolin
  5
  (0 Arvostelua)
  It was amazing, our guide Rachel was fabulous, funny and extremely interesting. Definitely would recommend this journey with this company.
 • Katso lisää

  Lähtö ja paluu

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt