Wicklow ja Glendaloughin Päiväretki Dublinista

4.9
(781 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 8 hours
Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
62 € 57 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti
  • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Lähde 1 päivän pienryhmämatkalle Dublinista Wicklow'hun ja Glendalough'hun. Tutustu irlantilaiseen maaseutuun, kun tutkit Powerscourtin puutarhoja ja ihailet Wicklow-vuoriston panoraamanäkymiä . Vieraile Glendalough'n muinaisessa luostarissa, joka on järvien ympäröimä historiallinen paikka. Tällä kiertomatkalla voit uppoutua Irlannin luonnonkauneuteen ja samalla oppia Irlannin historiasta ja kulttuurista.

  • Tutustu Irlannin ikonisiin nähtävyyksiin pienryhmäretkellä asiantuntijaoppaan johdolla.
  • Nauti Irlannin maisemien nähtävyyksistä, kun suuntaat Wicklow-vuoristoon.
  • Tutustu Powerscourtin puutarhoihin, joita National Geographic pitää yhtenä maailman parhaista puutarhoista.

Sisältää

  • Pienryhmäkierros
  • Paikallinen opas
  • Liikenne
  • Nouto ja paluu hotelliin

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tutustu Irlannin luonnonkauniisiin paikkoihin ja muistomerkkeihin yhden päivän retkellä Dublinista Wicklow'hun ja Glendalough'hun. Sinut kuljetetaan oppaasi kanssa Dublinin keskustassa sijaitsevasta tapaamispaikasta. Päivän aluksi suuntaat Wicklow-vuoristoon, jossa sinua tervehtivät vehreiden kukkuloiden, laaksojen ja kiemurtelevien jokien maisemat. Saat oppaaltasi myös henkilökohtaista kohtelua kokemuksen aikana, sillä kyseessä on pienryhmäretki.

Kierroksen ensimmäinen pysähdyspaikka on Powerscourt Gardens, joka on National Geographicin mukaan maailman kolmanneksi kaunein. Täällä voit kävellä puutarhassa ja ihailla päärakennuksen arkkitehtuuria. Osallistumalla tälle kierrokselle sinulla on mahdollisuus päästä alennettuun sisäänpääsymaksuun . Nauti tämän paikan rauhallisuudesta ja kauneudesta ja opi samalla sen historiasta ja merkityksestä irlantilaisessa kulttuurissa.

Powerscourtin vierailun jälkeen suuntaat Glendalough'n muinaiseen luostariin, joka on historiallinen paikka, joka on peräisin 6. vuosisadalta. Täällä sinulla on mahdollisuus tutustua luostarin raunioihin ja nauttia vapaa-ajasta ympäröivässä laaksossa, jossa on useita järviä.

Retkellä on mukana asiantunteva opas , joka antaa sinulle yksityiskohtaista tietoa jokaisesta vierailukohteesta. Opit Irlannin historiasta, kulttuurista ja perinteistä samalla kun nautit maisemista ympärilläsi. Kuljetus Dublin iin ja Dublinista sisältyy hintaan.

Lähtö ja paluu

Lisätietoa

Peruutuskäytännöt