Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Harry Potter Studios Liput Kuljetuksella King's Crossista Lontoossa

4.8
(3493 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
Alkaen
134 € 122 €
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Koe taianomainen maailma näillä Harry Potter Studios Park -lippujen avulla, joihin sisältyy edestakainen kuljetus Lontoon King's Crossista. Matka kestää noin seitsemän ja puoli tuntia, ja pääset uppoutumaan kokemukseen, jossa seuraat nuoren velhon, jolla on arpi, jalanjälkiä.

Kuljetus tapahtuu Warner Brosin kaksikerroksisella bussilla, joka muistuttaa saagassa esiintyvää yöbussia, Lontoon keskustasta. Britannian pääkaupungin luoteisosassa sijaitsevilla studioilla sinulla on mahdollisuus nähdä aitoja lavasteita, elokuvissa käytettyä rekvisiittaa ja astua Diagon Alleylle katsomaan, mitä tarvitset seuraavaan taianomaiseen kouluvuoteen.

 • Uppoudu Harry Potterin taianomaiseen maailmaan näillä Harry Potter Studios Park -lipuilla.
 • Nauti noin seitsemän ja puoli tuntia kestävästä aktiviteetista, jossa sinulla on mahdollisuus nähdä muun muassa elokuvien aitoja lavasteita ja käytettyä rekvisiittaa.
 • Rentoudu Warner Brosin kaksikerroksisessa bussissa, joka kuljettaa sinut noin tunnin matkan päässä sijaitsevalle Lontoon King's Crossin asemalle ja takaisin .

Sisältää

 • Harry Potter Studios Park liput
 • Edestakainen kuljetus kaksikerroksisella bussilla
 • Sisäinen wlan-yhteys
 • Ruoka ja juomat

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tutustu kuuluisan velhon Harry Potterin taianomaiseen maailmaan näillä lipuilla Harry Potter Studios Park -puistoon, joihin sisältyy paluukuljetus kaksikerroksisella bussilla King's Crossista Lontoosta. Noin seitsemän ja puoli tuntia kestävä retki kestää noin seitsemän ja puoli tuntia, ja sinulla on mahdollisuus uppoutua teinisaagan tosielämän lavasteisiin.

Pitkän studiokierroksen aikana pääset Isoon saliin tai Kiellettyyn metsään. Siellä J.K. Rowlingin sekä kirjamyynnin että elokuvateattereiden lippuluukut valloittaneen tarinan päähenkilöt lähtivät seikkailuihin, jotka ovat valloittaneet koko maailman.

Voit hämmästyä kävellessäsi samoissa lavasteissa, joissa Harry Potter ja Hermione Granger esiintyivät. Sinulla on myös mahdollisuus nähdä alkuperäistä rekvisiittaa ja pukuja , joita he käyttivät sillä vuosikymmenellä, jolloin elokuvat tuotettiin.

Pakollinen vierailukohde on Diagon Alley, jonne nuorten velhojen oli mentävä joka vuosi ostamaan tarvitsemansa tavarat uutta maagista kouluvuotta varten. Siellä voit pysähtyä ostamaan tuotteita matkamuistoiksi tai kokeilla oksennustabletteja Weasleyn kaupasta, jonka omistavat saagan kuuluisimmat kaksoset.

Kokemuksen viimeistelemiseksi voit maistaa suosittua butterbeeriä, jota päähenkilöt nauttivat käydessään Hogsmeadessa.

Näillä lipuilla pääset myös studioiden vaihtuviin näyttelyihin . Esimerkiksi "Magical Mischief" tai "Dark Arts". On siis suositeltavaa käydä studioiden virallisilla verkkosivuilla selvittämässä, mitä ohjelmaa on tarjolla.

Paluumatkaa varten lähdet King's Crossista, aivan kuten nuoret tekivät, kun he lähtivät Tylypahkaan laiturilta 9 ¾.

Arvostelua

4.8
· 3493 Arvostelua
 • D
  Donella
  5
  (0 Arvostelua)
  Suosikkikohtani olivat metsä ja Gringottsin tulta puhaltava lohikäärme.
 • L
  Lissandra
  5
  (0 Arvostelua)
  Se oli maaginen kokemus. Oli ihanaa nähdä lavasteet ja oppia mielenkiintoisia asioita kulissien takaa.
 • C
  Capricia
  4
  (0 Arvostelua)
  Mikä hieno kokemus! Harry Potter -faneille se on ehdoton paikka, siellä voi olla tuntikausia katselemassa studioiden yksityiskohtia.
 • A
  Alberto
  4
  (0 Arvostelua)
  Kaikki on uskomatonta! Jokainen yksityiskohta. Kierros on ajoissa, en voi valittaa, ruoka voisi olla parempaa!
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt