Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Harry Potter Studios Lontoo Park -liput: mistä ja miten ostaa lippuja puistoon?

Oletko menossa Lontooseen ja haluaisitko käydä Harry Potter Studios Parkissa? Jos olet J. K. Rowlingin saagan fani, tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä lipuista ja vierailusta, jotta unelmasi toteutuu.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minuuttia luettu

Harry Potter Studios Lontoo Park -liput: mistä ja miten ostaa lippuja puistoon?

Harry Potter Studios Park | ©Karen Roe

Kun kaikki Harry Potter -elokuvat oli kuvattu Warner Bros. -studioilla, Warner Bros. päätti säilyttää monia elokuvissa esiintyneitä alkuperäisiä lavasteita ja rekvisiittaa ja esitellä niitä faneille Harry Potter Studios Parkissa Lontoon ulkopuolella.

Tästä nähtävyydestä tuli heti yksi Lontoon parhaista asioista ja siksi yksi suosituimmista, joten varaa liput nopeasti, sillä ne myydään loppuun!

Paras vaihtoehto

Harry Potter Studio -liput kuljetuksella Lontoosta

Unohda suunnittelu. Kaikki sisältyy hintaan: sisäänpääsymaksut ja kuljetukset.

Täydellinen vaihtoehto, jossa ei tarvitse huolehtia mistään muusta kuin siitä, että voit nauttia vierailustasi Harry Potter Warner Parkissa, lavasteiden jäljitelmistä, elokuvien tuotannosta ja koko Tylypahkan maagisesta universumista.

Jos luet tätä, olet luultavasti nähnyt Harry Potter -elokuvat ja ehkä lukenut myös kirjat. Paikat kuten Diagon Alley, Gringotts-pankki, Ollivandersin kauppa ja Tylypahkan linna eivät ole sinulle tuntemattomia, mutta oletko koskaan käynyt missään niistä? Nyt sinulla on mahdollisuus nauttia niistä kaikista tällä kiertoajelulla.

Sinun ei tarvitse edes etsiä laituria 9 ja 3/4 päästäksesi puistoon; valitse vain kellonaika ja paikka Lontoossa, josta nouset puistoon menevään bussiin. Kun varaat nämä liput, joihin sisältyy kuljetus, sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Suositellaan, jos... et haluaisi jättää Harry Potter Parkia väliin Lontoon-vierailullasi, mutta kuljetuksen löytäminen sinne ja sinne pääseminen omin avuin on todellista päänvaivaa.

Miten saada lippuja Harry Potter Studios Parkiin?

Harry Potter Studios Park Lontoossa| ©Karen Roe
Harry Potter Studios Park Lontoossa| ©Karen Roe

Jos aiot tosissasi ottaa tämän nähtävyyden ohjelmaasi, kannattaa varata liput netistä mahdollisimman pian, jotta varmistat, että saat istumapaikan tietylle aikavälille, sillä kapasiteetti on rajallinen. Harry Potter Studios Parkiin saapuu päivittäin tuhansia kävijöitä kaikkialta maailmasta, mikä tekee siitä yhden Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä, joten liput lentävät kuin taikaiskusta!

Harry Potter Studios Parkiin tutustuaksesi voit hankkia lippusi monella eri tavalla: joko paketilla, joka sisältää liput ja kuljetuksen Harry Potter Studios Parkiin, tai sitten voit tehdä sen yksin.

Varaa liput Harry Potter Studios Parkiin

Paras vaihtoehto: varaa liput ja kuljetus

Pronssinen ympyrärakenne kartta| ©Bill Bartlett
Pronssinen ympyrärakenne kartta| ©Bill Bartlett

On olemassa paketteja, jotka sisältävät sekä sisäänpääsyn Warner Bros. Studiosiin että bussikuljetuksen nähtävyyteen ja takaisin. Saat ne alkaen 107 € Helloticketsistä.

Tämä on loistava vaihtoehto, jos matkustat Lontooseen perheenä, sillä lippukassan liput eivät sisällä matkaa Harry Potter Studios Parkiin, ja nähtävyys sijaitsee kaukana Lontoon keskustasta (noin tunnin matkan päässä).

Näin sinun ei tarvitse huolehtia oman kuljetuksen löytämisestä (joka Lontoon kaltaisessa kaupungissa on melko kallista) tai reiteistä ja yhteyksistä, joilla pääset perille. Sinun ei myöskään tarvitse seurata eri julkisten liikennevälineiden aikatauluja, joilla sinun on kuljettava päästäkseen studioille, eikä myöhästyä siirtoyhteyksistä.

Pienten lasten kanssa retken järjestäminen on aina hieman seikkailua, mutta voit säästää itsesi stressiltä, joka aiheutuu lasten kiirehtimisestä edestakaisin perille pääsemiseksi, valitsemalla bussikuljetuksen, joka vie sinut suoraan Harry Potter Studios Parkiin Lontoon keskustasta. Niin yksinkertaista se on!

Valitse kuljetuksen lähtöpaikka

Lontoo on kuitenkin suuri, joten sinulla on kaksi vaihtoehtoa, joista voit valita kuljetuslippupakettisi. Kerron sinulle, mitkä ne ovat, ja sinä valitset niistä sinulle parhaiten sopivan:

Millaista on vierailla Harry Potter Studios Parkissa omin päin?

Nainen katselee puhelinta kadulla| © Daria Nepriakhina 🇺🇦
Nainen katselee puhelinta kadulla| © Daria Nepriakhina 🇺🇦

Jos haluat vierailla Harry Potter Studios Parkissa omin päin, voit ostaa liput myös Warner Bros Studiosin verkkosivuilta. Niillä pääsee vain Harry Potter Studios Parkiin. Ne eivät sisällä bussikuljetuksia Lontoon keskustasta (sinun on järjestettävä oma kuljetuksesi).

Varaa liput Harry Potter Parkiin

Kuinka paljon liput Harry Potter Studios Parkiin maksavat?

Puiston liput| ©jfer21
Puiston liput| ©jfer21

Noin 107 eurosta voit ostaa lippuja Harry Potter Studios Parkiin, joihin sisältyy kuljetus Victorian asemalta. Tämä olisi halvin vaihtoehto, jos haluat unohtaa muiden julkisten tai yksityisten kulkuneuvojen etsimisen sinne pääsemiseksi. Jos valitset paketin, joka lähtee King's Crossilta, hinta on noin 120 euroa.

Jos haluat kuitenkin tietää Harry Potter Studios Parkin lippujen hinnat tarkemmin ja pystyäksesi järjestämään paremmin vierailuun tarvitsemasi budjetin, suosittelen sinua lukemaan postauksen Harry Potter Studios Parkin lippujen hinnat ja Harry Potter -kiertoajelut Lontoossa. Se varmasti auttaa sinua selvittämään epäilyksiä!

Varaa liput Harry Potterin puistoon

Kuuluuko Harry Potter Studios Parkin liput johonkin turistipassiin?

Vierailu Dursleyn talossa kiertoajelulla| ©Bill Bartlett
Vierailu Dursleyn talossa kiertoajelulla| ©Bill Bartlett

Valitettavasti liput Harry Potter Studios Parkiin eivät sisälly Lontoon nähtävyyspasseihin (ei London Pass eikä London Explorer Pass). Näihin passeihin sisältyy kuitenkin kierroksia Harry Potterin ja muiden elokuvien kuvauspaikoille (Bridget Jones, James Bond, Sherlock Holmes, Mary Poppins jne.) Lontoon kaduilla sekä pääsy moniin kaupungin nähtävyyksiin.

Jos olet nuoren velhon seikkailujen suuri fani ja Harry Potter Studios Parkissa vierailun jälkeen haluat vielä lisää, suosittelen osallistumaan yhdelle näistä kierroksista (turistikortilla tai ilman), sillä ne ovat loistava tapa jatkaa suosikkisaagan nauttimista samalla, kun tutustut Britannian pääkaupunkiin ja opit hienoja faktoja elokuvista asiantuntijaoppaan johdolla.

Varaa Harry Potter -kierros Lontoossa

Kuinka paljon aikaa tarvitset Harry Potter Studios Parkissa vierailuun?

Tapahtumapaikan kartta| ©Karen Roe
Tapahtumapaikan kartta| ©Karen Roe

Näet koko Harry Potter Studios Parkin noin 3 tunnissa.

Jos kuitenkin olet J. K. Rowlingin romaanien suuri fani, haluat luultavasti viettää siellä enemmän aikaa ja pidentää vierailuasi 4-5 tuntiin, jolloin voit tutkia puiston jokaista senttiä ja tutustua kaikkiin Harry Potter -universumin yksityiskohtiin - täällä on niin paljon nähtävää!

Varaa liput Harry Potter Parkiin

Kannattaako Harry Potter Studios Parkiin mennä lasten kanssa?

Kävely Driagonin kujalla lasten kanssa| ©Bill Bartlett
Kävely Driagonin kujalla lasten kanssa| ©Bill Bartlett

Epäilemättä. Jos matkustat Lontooseen lasten kanssa, vierailu Harry Potter Studios Parkissa on yksi hienoimmista kokemuksista, joita voitte tehdä yhdessä lomallanne, varsinkin jos lapset ovat saagan faneja! Tässä on muutama syy, miksi:

 • Heillä on varmasti hauskaa kierrellä elokuvien lavasteissa (suuri ruokasali, koulun käytävät, Rohkelikon yhteinen huone, opettajien työhuoneet, Dursleyn ja Weasleyn talot jne).
 • Itse asiassa sinun ei tarvitse pukeutua Harry Potter Studios Parkissa yksinkertaisiksi jästeiksi, vaan voit uppoutua vieläkin enemmän taianomaiseen tunnelmaan pukeutumalla suosikkihahmoksesi. Lapset rakastavat ideaa, ja saat upeita valokuvia.
 • He voivat myös nähdä elokuvien alkuperäisiä esineitä ja oppia, miten romaanit tuotiin elokuvateatteriin. He tulevat hämmästymään kierroksesta, ja se on muisto, jota he eivät koskaan unohda lapsuudestaan.

On kuitenkin alueita, kuten Lucious Malfoyn talo tai Kielletty metsä, jotka saattavat pelottaa joitakin lapsia, varsinkin jos he ovat hyvin nuoria, koska ne ovat karun realistisia. Pidä tämä mielessäsi, jos haluat välttää näitä huoneita Harry Potter Studios Parkin kierroksellasi.

Toisaalta, jos lähdet tälle kiertoajelulle perheenä, suosittelen, että yrität olla valitsematta viimeistä aikaa Harry Potter Studios Parkin sisäänkäynnille, koska palaatte Lontooseen hyvin myöhään ja kokemus voi olla uuvuttava lapsille.

Varaa liput Harry Potter Studios Parkiin

Milloin Harry Potter Studios Park avataan Lontoossa?

Elokuvan sanomalehti puistossa| ©Bill Bartlett
Elokuvan sanomalehti puistossa| ©Bill Bartlett

Harry Potter Studios Park on avoinna maanantaista sunnuntaihin, mutta aukioloajat vaihtelevat vierailupäivän mukaan.

 • Arkisin: auki klo 9.30-20.00.
 • Viikonloppuisin: avoinna klo 8:30-22:00.

Tarkista kuitenkin kalenteri lippuja ostaessasi, sillä aukioloajat voivat muuttua Ison-Britannian yleisten vapaapäivien, puiston kunnossapidon tai lavasteiden valmistelun vuoksi erityistapahtumia varten.

Miten Harry Potter Studios Parkiin pääsee

Bussit Lontoosta| ©Daria Shevtsova
Bussit Lontoosta| ©Daria Shevtsova

Järjestettyihin matkoihin Harry Potter Studios Parkiin sisältyy yleensä bussikuljetus nähtävyydelle ja takaisin, sillä se on melko kaukana Lontoon keskustasta. Nämä retket lähtevät yleensä King's Crossin tai Victorian asemalta, ja bussi menee suoraan Warner Bros. Studiosille.

Jos kuitenkin päätät lähteä Harry Potter Studios Parkiin omin päin, sinun on oltava kärsivällinen ja käytettävä useita eri liikenn evälineitä sinne pääsemiseksi ja yhdisteltävä metroa, junaa ja bussia sekä sinne että takaisin.

Jos haluat lisätietoja tästä, älä jätä väliin postausta How to get to Harry Potter Studios London, jossa asiaa käsitellään tarkemmin.

Varaa liput Harry Potter Parkiin

Missä syödä vierailun aikana?

Warner Studiosin suklaasammakkokahvila| ©Warner Bros. Studio Tour London
Warner Studiosin suklaasammakkokahvila| ©Warner Bros. Studio Tour London

Vierailusi Harry Potter Studios Parkissa kestää todennäköisesti useita tunteja, joten saatat huomata, että jossain vaiheessa vierailusi aikana tulee nälkä - täydellinen tilaisuus pitää tauko ja napata välipalaa akkujen lataamiseksi!

Vaikka voit ottaa la ukussasi mukaan omia eväitä, jotta voit tappaa nälän piknik-alueella tai Backlot-alueella, Warner Bros. studioiden sisällä on myös paikkoja, joissa voit syödä vierailusi aikana. Se on hyvä vaihtoehto, jos olet unohtanut napostella eväitä tai jos olet menossa lasten kanssa ja haluat heille runsaamman aterian. Joitakin näistä ovat mm:

 • The Hub Café: Tarjoilee take away -voileipiä ja muita leivonnaisia sekä kuumia ja kylmiä Starbucks-tarjouksia. Avoinna koko päivän.
 • The Chocolate Frog Café: Ihanteellinen välipalapaikka. Tarjoilee monenlaisia makeisia, kakkuja, herkkuja ja jäätelöä. Myös kuumaa kaakaota. Avoinna koko päivän.
 • The Backlot Café: Täällä voit maistella kuuluisaa butterbeeriä! Ruokalistalla on monenlaisia ruokia, kuten voileipiä, hampurilaisia, hot dogeja, salaatteja ja keittoja. Tarjolla on myös lasten ruokalista. Avoinna koko päivän.
 • The Food Hall: Tarjoilee aamiaista, lämpimiä ja kylmiä ruokia, voileipiä ja laajan valikoiman juomia. Avoinna klo 20.00 asti päivinä, jolloin puisto sulkeutuu klo 22.00, ja klo 17.00 asti muina aikoina.

Varaa liput Harry Potter Parkiin

Mitä näet vierailusi aikana?

Harry Potterin suuri sali| ©Karen Roe
Harry Potterin suuri sali| ©Karen Roe

Harry Potter Parkin studiot on jaettu sisä- ja ulkoalueisiin. Tässä on yhteenveto siitä, mitä voit nähdä puistokierroksesi aikana:

 • Pääset kävelemään läpi erilaisia elokuvien lavasteita, kuten Tylypahkan suuri sali, laituri 9¾, Diagon Alley, professori Umbridgen toimisto tai Kielletty metsä.
 • Näet joitakin elokuvien alkuperäisiä rekvisiittoja ja esineitä, esimerkiksi taikajuomien huoneen, Muistojen vaatekaapin, Weasleyn noitahuoneen jne.
 • Hahmojen puvut, kvidditsivälineet, mekot, univormut...
 • Toisaalta, jos pidät elokuvan salaisuuksista tai siitä, miten elokuvia tehtiin, vierailun aikana voit myös nähdä malleja ja teknisiä piirustuksia, joita käytettiin lavasteiden luomisessa tai mitä erikoistehosteita käytettiin tiettyjen kohtausten kuvaamiseen tai menetelmää, jota käytettiin fantastisten eläinten, kuten basiliskin, hämähäkki Aragogin tai hippogriffin, luomiseen.
 • Ah, mutta Harry Potter Studios Parkissa voit paitsi nähdä asioita myös tehdä taikoja käyttämällä taikasauvaa tai ratsastamalla lentävällä luudanvarrella.

Älä unohda ottaa kameraa mukaan, sillä haluat varmasti ottaa paljon kuvia vierailusi aikana - sinulla on varmasti hauskaa!

Varaa liput Harry Potter Parkiin

Hyödyllisiä vinkkejä Harry Potter Studios Parkiin menoa varten

Warner Studiosin lahjapuoti| ©Alex Korting
Warner Studiosin lahjapuoti| ©Alex Korting
 • Muista varata liput Harry Potter Studios Parkiin etukäteen verkossa. Se on yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä, ja liput myydään nopeasti loppuun, erityisesti sesonkiaikoina, pankkien juhlapyhinä tai erityispäivinä, kuten jouluna.
 • Kun varaat lippuja, sinun on valittava vierailupäivä ja -aika. Yritä olla paikalla vähintään 30 minuuttia etukäteen, sillä jos saavut myöhemmin kuin varaamasi aika, nähtävyyden henkilökunta ei voi taata, että pääset sisään myöhemmin seuraavaan vapaaseen aikaan, joten muista olla hyvin täsmällinen!
 • Lastenvaunut ovat sallittuja Harry Potter Studios Parkissa, mutta lastenvaunuja on rajoitettu määrä vierailua kohden. Siksi on suositeltavaa, että pysäköit ne mahdollisuuksien mukaan maksutta vaatehuoneeseen. Kahden hengen lastenvaunut eivät ole sallittuja.
 • Vierailitpa puistossa muggeliksi tai velhoksi pukeutuneena, muista pukeutua mukaviin vaatteisiin, jotka sopivat vierailusi ajankohdan säähän - äläkä unohda myöskään mukavia kenkiä, sillä ajomatka on pitkä!
 • Voit ottaa laukussasi mukaan eväitä ja vettä, joita voit syödä siellä niille varatuilla paikoilla.
 • Opaskoirat ja avustajakoirat ovat sallittuja Harry Potter Studios Parkiin. Sinun on otettava mukaan virallinen henkilöllisyystodistus sekä tarvittavat asiakirjat tai liivit.
 • Muista ennen lähtöäsi poiketa lahjatavarakaupassa ostamassa matkamuisto tästä erityisestä päivästä. Mutta jos haluat, käy lukemassa Lontoon parhaat Harry Potter -kaupat -postaus, josta näet, mistä muualta Lontoosta voit myös hankkia hienoja Harry Potter -muistoja.

Varaa liput Harry Potter Parkiin