Harry Potter Studios Lontoo Park -liput: mistä ja miten ostaa lippuja puistoon?

Oletko menossa Lontooseen ja haluaisitko käydä Harry Potter Studios Parkissa? Jos olet J. K. Rowlingin saagan fani, tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä lipuista ja vierailusta, jotta unelmasi toteutuu.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

7 minuuttia luettu

Harry Potter Studios Lontoo Park -liput: mistä ja miten ostaa lippuja puistoon?

Harry Potter Studios Park | ©Karen Roe

Kun kaikki Harry Potter -elokuvat oli kuvattu Warner Bros. studiolla, Warner Bros. päätti säilyttää monia elokuvissa esiintyneitä alkuperäisiä lavasteita ja rekvisiittaa ja esitellä niitä faneille Harry Potter Studios Parkissa Lontoon ulkopuolella.Pidä kiirettä ja varaa lippusi, sillä ne myydään loppuun hetkessä!

Paras vaihtoehto

Harry Potter Studio -liput kuljetuksella Victoriasta Lontoossa

Unohda suunnittelu. Kaikki sisältyy hintaan: sisäänpääsymaksut ja kuljetukset.

Täydellinen vaihtoehto, jossa ei tarvitse huolehtia mistään muusta kuin siitä, että voit nauttia vierailustasi Harry Potter Warner Parkissa, lavasteiden jäljitelmistä, elokuvien tuotannosta ja koko Tylypahkan maagisesta universumista.

Paikat kuten Diagon Alley, Gringotts Bank, Ollivandersin kauppa ja Tylypahkan linna eivät ole sinulle tuntemattomia, mutta oletko käynyt missään niistä aiemmin? Nyt sinulla on mahdollisuus nauttia niistä kaikista tällä kiertoajelulla.

Sinun ei tarvitse edes etsiä laituria 9 ja 3/4 päästäksesi puistoon; valitse vain kellonaika ja kohta Lontoossa, josta nouset puistoon menevään bussiin. Kun varaat nämä liput, joihin sisältyy kuljetus, sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Suositellaan, jos... et haluaisi jättää Harry Potter Parkia väliin Lontoon-vierailullasi, mutta kuljetuksen löytäminen sinne ja sinne pääseminen omin avuin on todellista päänvaivaa.

Miten saada lippuja Harry Potter Studios Parkiin?

Harry Potter Studios Park Lontoossa| ©Karen Roe
Harry Potter Studios Park Lontoossa| ©Karen Roe

Jos aiot tosissasi ottaa tämän nähtävyyden ohjelmaasi, kannattaa varata liput netistä mahdollisimman pian, jotta varmistat, että saat istumapaikan tietylle aikavälille, sillä kapasiteetti on rajallinen. Harry Potter Studios Parkiin saapuu päivittäin tuhansia kävijöitä kaikkialta maailmasta, mikä tekee siitä yhden Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä, joten liput lentävät kuin taikaiskusta!

Harry Potter Studios Parkiin tutustuaksesi voit hankkia lippusi monella eri tavalla, joko paketilla, joka sisältää liput ja kuljetuksen Harry Potter Studios Parkiin, tai sitten voit tehdä sen yksin.

Varaa liput Harry Potter Studios Parkiin

Paras vaihtoehto: varaa liput ja kuljetus

Pronssinen ympyrärakenne kartta| ©Bill Bartlett
Pronssinen ympyrärakenne kartta| ©Bill Bartlett

On olemassa paketteja, jotka sisältävät sekä sisäänpääsyn Warner Bros. Studiosiin että bussikuljetuksen nähtävyydelle ja takaisin, ja tämä on loistava vaihtoehto, jos matkustat Lontooseen perheesi kanssa, sillä lippukassan liput eivät sisällä matkaa Harry Potter Studios Parkiin, ja nähtävyys sijaitsee kaukana Lontoon keskustasta (noin tunnin ajomatkan päässä).

Näin sinun ei tarvitse huolehtia oman kulkuneuvon hankkimisesta (joka Lontoon kaltaisessa kaupungissa on melko kallista) tai reiteistä ja yhteyksistä sinne. Sinun ei myöskään tarvitse seurata eri julkisten liikennevälineiden aikatauluja, joilla sinun on kuljettava päästäkseen studioille, eikä myöhästyä siirtoyhteyksistä.

Pienten lasten kanssa retken järjestäminen on aina hieman seikkailua, mutta voit säästää itsesi stressiltä, joka aiheutuu lasten kiirehtimisestä edestakaisin perille pääsemiseksi, valitsemalla bussikuljetuksen, joka vie sinut suoraan Harry Potter Studios Parkiin Lontoon keskustasta. Niin yksinkertaista se on!

Valitse kuljetuksen lähtöpaikka

Lontoo on kuitenkin suuri, joten sinulla on kaksi vaihtoehtoa, joista voit valita kuljetuslippupakettisi. Kerron sinulle, mitkä ne ovat, ja sinä valitset niistä sinulle parhaiten sopivan:

Varaa Harry Potterin puiston liput kuljetuksin King's Crossista

Millaista on vierailla Harry Potter Studios Parkissa yksin?

Nainen katselee puhelinta kadulla| © Daria Nepriakhina 🇺🇦
Nainen katselee puhelinta kadulla| © Daria Nepriakhina 🇺🇦

Jos haluat vierailla Harry Potter Studios Parkissa omin päin, voit ostaa lippuja myös Warner Bros Studiosin verkkosivuilta. Niillä pääsee vain Harry Potter Studios Parkiin. Ne eivät sisällä bussikuljetuksia Lontoon keskustasta (sinun on järjestettävä oma kuljetuksesi).

Varaa liput Harry Potter Parkiin

Kuinka paljon liput Harry Potter Studios Parkiin maksavat?

Puiston liput| ©jfer21
Puiston liput| ©jfer21

Noin 120 punnasta alkaen voit ostaa lippuja Harry Potter Studios Parkiin, joihin sisältyy kuljetus King Crossin asemalta. Tämä olisi halvin vaihtoehto, jos haluat unohtaa muiden julkisten tai yksityisten kulkuneuvojen etsimisen sinne pääsemiseksi. Jos valitset paketin, joka lähtee Victoriasta, hinta on noin 136 euroa.

Jos haluat kuitenkin tietää Harry Potter Studios Parkin lippujen hinnat tarkemmin ja voit paremmin järjestää vierailuun tarvitsemasi budjetin, suosittelen sinua lukemaan postauksen Harry Potter Studios Parkin lippujen hinnat ja Harry Potter -kiertoajelut Lontoossa. Se varmasti auttaa sinua selvittämään epäilyksiä!

Varaa liput Harry Potterin puistoon Victorian asemalta

Kuuluuko Harry Potter Studios Parkin liput johonkin turistipassiin?

Vierailu Dursleyn talossa kierroksella| ©Bill Bartlett
Vierailu Dursleyn talossa kierroksella| ©Bill Bartlett

Valitettavasti liput Harry Potter Studios Parkiin eivät sisälly Lontoon turistikortteihin (ei London Pass eikä London Explorer Pass). Nämä passit sisältävät kuitenkin kierroksia Harry Potterin ja muiden elokuvien (Bridget Jones, James Bond, Sherlock Holmes, Mary Poppins jne.) kuvauspaikoille Lontoon kaduilla sekä pääsyn moniin kaupungin nähtävyyksiin.

Jos olet nuoren velhon seikkailujen suuri fani ja Harry Potter Studios Parkissa vierailun jälkeen haluat vielä lisää, suosittelen varaamaan Harry Potter -kierroksen Lontoossa, sillä ne ovat loistava tapa jatkaa suosikkisaagasta nauttimista samalla, kun tutustut Britannian pääkaupunkiin ja opit hienoja faktoja elokuvista asiantuntijaoppaan johdolla.

Varaa Harry Potter -kierros Lontoossa

Kuinka paljon aikaa tarvitset Harry Potter Studios Parkissa vierailuun?

Tapahtumapaikan kartta| ©Karen Roe
Tapahtumapaikan kartta| ©Karen Roe

Harry Potter Studios Parkin näet kokonaisuudessaan noin 3 tunnissa.

Jos kuitenkin olet J. K. Rowlingin romaanien suuri fani, haluat luultavasti viettää siellä enemmän aikaa ja pidentää vierailuasi 4-5 tuntiin, jolloin voit tutkia puiston jokaista senttiä ja tutustua kaikkiin Harry Potter -universumin yksityiskohtiin - täällä on niin paljon nähtävää!

Varaa liput Harry Potter Parkiin

Kannattaako Harry Potter Studios Parkiin mennä lasten kanssa?

Kävely Driagonin kujalla lasten kanssa| ©Bill Bartlett
Kävely Driagonin kujalla lasten kanssa| ©Bill Bartlett

Epäilemättä. Jos matkustat Lontooseen lasten kanssa, vierailu Harry Potter Studios Parkissa on yksi hienoimmista kokemuksista, joita voitte tehdä yhdessä lomallanne, varsinkin jos lapset ovat saagan faneja! Tässä muutama syy, miksi:

 • Heillä on hauskaa kävellä elokuvien lavasteissa (suuri ruokasali, koulun käytävät, Rohkelikon yhteinen huone, opettajien työhuoneet, Dursleyn tai Weasleyn talot jne.).
 • Harry Potter Studios Parkiin ei ole pakko mennä pelkäksi jästiksi pukeutuneena, mutta jos haluat uppoutua vielä enemmän taianomaiseen tunnelmaan, voit pukeutua suosikkihahmoksesi.
 • Voit myös nähdä elokuvien alkuperäisiä esineitä ja oppia, miten romaanit herätettiin henkiin elokuvissa.

On kuitenkin alueita, kuten Lucious Malfoyn talo tai Kielletty metsä, jotka saattavat pelottaa joitakin lapsia, varsinkin jos he ovat hyvin nuoria, koska ne ovat karun realistisia. Pidä tämä mielessäsi, jos haluat välttää näitä huoneita Harry Potter Studios Parkin kierroksellasi.

Toisaalta, jos lähdet tälle kiertoajelulle perheenä, suosittelen, että yrität olla valitsematta viimeistä aikaa Harry Potter Studios Parkin sisäänkäynnille, koska palaatte Lontooseen hyvin myöhään ja kokemus voi olla uuvuttava lapsille.

Varaa liput Harry Potter -puistoon King's Crossista

Milloin Harry Potter Studios Park avataan Lontoossa?

Elokuvan sanomalehti puistossa| ©Bill Bartlett
Elokuvan sanomalehti puistossa| ©Bill Bartlett

Harry Potter Studios Park on avoinna maanantaista sunnuntaihin, mutta aukioloajat vaihtelevat vierailupäivän mukaan.

 • Arkisin: auki klo 9.30-20.00.
 • Viikonloppuisin: avoinna klo 8:30-22:00.

Tarkista kuitenkin kalenteri lippuja ostaessasi, sillä aukioloajat voivat muuttua Ison-Britannian yleisten vapaapäivien, puiston kunnossapidon tai lavasteiden valmistelun vuoksi erityistapahtumia varten.

Miten Harry Potter Studios Parkiin pääsee

Bussit Lontoosta| ©Daria Shevtsova
Bussit Lontoosta| ©Daria Shevtsova

Järjestettyihin matkoihin Harry Potter Studios Parkiin sisältyy yleensä bussikuljetus nähtävyydelle ja takaisin, sillä se on melko kaukana Lontoon keskustasta. Nämä retket lähtevät yleensä King's Crossin tai Victorian asemalta, ja bussi menee suoraan Warner Bros. Studiosille.

Jos kuitenkin päätät lähteä Harry Potter Studios Parkiin omin päin, sinun on oltava kärsivällinen ja käytettävä useita eri liikenn evälineitä sinne pääsemiseksi ja yhdisteltävä metroa, junaa ja bussia sekä sinne että takaisin.

Jos haluat lisätietoja tästä, älä jätä väliin postausta How to get to Harry Potter Studios London, jossa asiaa käsitellään tarkemmin.

Varaa liput Harry Potter Parkiin

Missä syödä vierailun aikana?

Warner Studiosin suklaasammakkokahvila| ©Warner Bros. Studio Tour London
Warner Studiosin suklaasammakkokahvila| ©Warner Bros. Studio Tour London

Vierailusi Harry Potter Studios Parkissa kestää todennäköisesti useita tunteja, joten saatat huomata, että jossain vaiheessa vierailusi aikana tulee nälkä - täydellinen tilaisuus pitää tauko ja napata välipalaa akkujen lataamiseksi!

Vaikka voit ottaa la ukussasi mukaan omia eväitä, jotta voit tappaa nälän piknik-alueella tai Backlot-alueella, Warner Bros. studioiden sisällä on myös paikkoja, joissa voit syödä vierailusi aikana. Se on hyvä vaihtoehto, jos olet unohtanut napostella välipaloja tai jos olet menossa lasten kanssa ja haluat heille runsaamman aterian. Joitakin näistä ovat mm:

 • The Hub Café: Tarjoilee take away -voileipiä ja muita leivonnaisia sekä kuumia ja kylmiä Starbucks-tarjouksia. Avoinna koko päivän.
 • The Chocolate Frog Café: Ihanteellinen välipalapaikka. Tarjoilee monenlaisia makeisia, kakkuja, herkkuja ja jäätelöä. Myös kuumaa kaakaota. Avoinna koko päivän.
 • The Backlot Café: Täällä voit maistella kuuluisaa butterbeeriä! Ruokalistalla on monenlaisia ruokia, kuten voileipiä, hampurilaisia, hot dogeja, salaatteja ja keittoja. Tarjolla on myös lasten ruokalista. Avoinna koko päivän.
 • The Food Hall: Tarjoilee aamiaista, lämpimiä ja kylmiä ruokia, voileipiä ja laajan valikoiman juomia. Avoinna klo 20.00 asti päivinä, jolloin puisto sulkeutuu klo 22.00, ja klo 17.00 asti muina aikoina.

Varaa liput Harry Potter Parkiin

Mitä näet vierailusi aikana?

Harry Potterin suuri sali| ©Karen Roe
Harry Potterin suuri sali| ©Karen Roe

Harry Potter Parkin studiot on jaettu sisä- ja ulkoalueisiin. Tässä on yhteenveto siitä, mitä voit nähdä puistokierroksesi aikana:

 • Pääset kävelemään läpi erilaisia elokuvien lavasteita, kuten Tylypahkan suuri sali, laituri 9¾, Diagon Alley, professori Umbridgen toimisto tai Kielletty metsä.
 • Näet joitakin elokuvien alkuperäisiä rekvisiittoja ja esineitä, esimerkiksi taikajuomahuoneen, Muistojen vaatekaapin, Weasleyn noitahuoneen jne.
 • Hahmojen puvut, kvidditsivälineet, mekot, univormut...
 • Malleja ja teknisiä piirustuksia, joita käytettiin lavasteiden luomisessa tai mitä erikoistehosteita käytettiin tiettyjen kohtausten kuvaamisessa.
 • Harry Potter Studios Parkissa voit paitsi nähdä asioita myös tehdä taikoja käyttämällä taikasauvaa tai ratsastamalla lentävällä luudalla.

Älä unohda ottaa kameraa mukaan, sillä haluat varmasti ottaa paljon kuvia vierailusi aikana - sinulla on varmasti hauskaa!

Varaa liput Harry Potter -puistoon King Crossista

Hyödyllisiä vinkkejä Harry Potter Studios Parkiin menoa varten

Warner Studiosin lahjapuoti| ©Alex Korting
Warner Studiosin lahjapuoti| ©Alex Korting
 • Muista varata liput Harry Potter Studios Parkiin etukäteen verkossa. Se on yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä, ja liput myydään nopeasti loppuun, etenkin sesonkiaikoina, pankkien juhlapyhinä tai erityispäivinä, kuten jouluna.
 • Yritä saapua paikalle vähintään 30 minuuttia etukäteen, sillä jos saavut myöhemmin kuin varattu aika, nähtävyyden henkilökunta ei voi taata, että pääset sisään seuraavalla vapaalla ajalla.
 • Lastenvaunut ovat sallittuja Harry Potter Studios Parkissa, mutta lastenvaunuja on rajoitettu määrä vierailua kohden.
 • Vierailitpa puistossa muggeliksi tai velhoksi pukeutuneena, muista pukeutua mukavasti ja vuodenajan säähän sopivasti - äläkä unohda mukavia kenkiä, sillä kierros on laaja!
 • Voit ottaa laukussasi mukaan eväitä ja vettä, joita voit syödä siellä niille varatuilla alueilla.
 • Opas- ja avustajakoirat voi tuoda Harry Potter Studios Parkiin niitä tarvitseville.
 • Ennen lähtöäsi muista poiketa lahjatavarakaupassa ja poimia matkamuisto erityisestä päivästäsi.

Varaa liput Harry Potter -puistoon Victorian asemalta