Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Lisätietoja.

Harry Potter Studios Lontoo Park -liput: mistä ja miten ostaa lippuja puistoon?

Oletko menossa Lontooseen ja haluaisitko käydä Harry Potter Studios Parkissa? Jos olet J.K. Rowlingin saagan fani, tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä lipuista ja vierailusta, jotta unelmasi voi käydä toteen.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

7 minuuttia luettu

Harry Potter Studios Lontoo Park -liput: mistä ja miten ostaa lippuja puistoon?

Harry Potter Studios Park | ©Karen Roe

Kun kaikki Harry Potter -elokuvat oli kuvattu Warner Bros. Studiosilla, Warner Bros. päätti säilyttää useita elokuvissa esiintyneitä alkuperäisiä lavasteita ja rekvisiittaa, jotta ne voitaisiin näyttää faneille Harry Potter Studios Parkissa Lontoon ulkopuolella.

Tästä nähtävyydestä tuli heti yksi Lontoon parhaista asioista ja siksi yksi suosituimmista, joten varaa liput nopeasti, sillä ne myydään loppuun!

Paras vaihtoehto

Harry Potter Studio -liput kuljetuksella Lontoosta

Unohda suunnittelu. Kaikki sisältyy hintaan.

Täydellinen vaihtoehto, kun et halua huolehtia mistään muusta kuin nauttia vierailustasi Harry Potter Warner Parkissa. Mukava bussi hakee sinut hotellisi läheltä ja palauttaa sinut hotellillesi, kun olet käynyt puistossa.

Jos luet tätä, olet luultavasti nähnyt Harry Potter -elokuvat ja ehkä lukenut myös kirjat. Sellaiset paikat kuin Diagon Alley, Gringotts-pankki, Ollivandersin kauppa ja Tylypahkan linna eivät ole sinulle tuntemattomia, mutta oletko koskaan käynyt missään niistä? Nyt sinulla on mahdollisuus nauttia niistä kaikista tällä kiertueella.

Sinun ei tarvitse edes etsiä laituria 9 ja 3/4 päästäksesi puistoon; valitse vain aika ja kohta Lontoossa, josta aiot nousta puistoon menevään bussiin. Tämän tuotteen hintaan sisältyy sisäänpääsy ja paluukuljetus, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Jos olet aina halunnut käydä Harry Potter Studios Parkissa, tässä kirjoituksessa kerrotaan, miten saat liput ja paljon muuta, mikä auttaa sinua järjestämään vierailun ja ottamaan kaiken irti kokemuksesta.

Miten saada lippuja Harry Potter Studios Parkiin?

Harry Potter Studios Park Lontoossa| ©Karen Roe
Harry Potter Studios Park Lontoossa| ©Karen Roe

Harry Potter Studios Parkissa vierailu on yksi niistä unelmista, jotka voit toteuttaa Lontoon-matkallasi ostamalla liput netistä etukäteen. Tätä varten sinun on varattava päivämäärä ja aika, jolloin voit vierailla Warner Bros. Studiosissa.

Jos olet varma, että haluat sisällyttää tämän nähtävyyden ohjelmaasi, on parasta varata liput mahdollisimman pian, jotta voit varmistaa paikkasi tietyssä ajassa, sillä kapasiteetti on rajallinen. Harry Potter Studios Parkiin saapuu päivittäin tuhansia kävijöitä kaikkialta maailmasta, mikä tekee siitä yhden Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä, joten liput menevät kuin siivillä!

Harry Potter Studios Parkiin voit tutustua usealla eri tavalla: joko paketilla, joka sisältää liput ja kuljetuksen Harry Potter Studios Parkiin, tai sitten voit tehdä sen yksin.

Varaa liput Harry Potter Studios Parkiin

Paras vaihtoehto: varaa liput kuljetuksen kanssa

Tarjolla on paketteja, jotka sisältävät sekä sisäänpääsyn Warner Bros. Studiosiin että bussikuljetuksen nähtävyyteen ja takaisin. Voit ostaa ne 114 eurosta alkaen Helloticketistä.

Tämä on loistava vaihtoehto, jos matkustat Lontooseen perheen kanssa, sillä lippujen hintaan ei sisälly matka Harry Potter Studios Parkiin, ja nähtävyys sijaitsee kaukana Lontoon keskustasta (noin tunnin matkan päässä).

Näin sinun ei tarvitse huolehtia omasta kulkuneuvostasi (joka Lontoon kaltaisessa kaupungissa on melko kallista) tai reiteistä ja yhteyksistä, joilla pääset perille. Sinun ei myöskään tarvitse seurata eri julkisten liikennevälineiden aikatauluja, joita sinun on käytettävä päästäksenne studioihin, eikä myöhästyä siirtoyhteyksistä.

Pienten lasten kanssa retken järjestäminen on aina melkoinen seikkailu, mutta voit säästää heidät sinne ja takaisin kiirehtimiseltä, jos valitset bussikuljetuksen, joka vie sinut suoraan Harry Potter Studios Parkiin Lontoon keskustasta. Näin helppoa se on!

Varaa liput Harry Potter Studios Parkiin

Millaista on vierailla Harry Potter Studios Parkissa omatoimisesti?

Jos haluat vierailla Harry Potter Studios Parkissa omatoimisesti, voit ostaa liput myös Warner Bros Studiosin verkkosivuilta. Näillä lipuilla pääsee vain Harry Potter Studios Parkiin. Ne eivät sisällä bussikuljetusta Lontoon keskustasta (sinun on hankittava oma kulkuneuvosi).

Varaa liput Harry Potter Studios Parkiin

Kuinka paljon liput Harry Potter Studios Parkiin maksavat?

Puiston liput| ©jfer21
Puiston liput| ©jfer21

Jos haluat tietää Harry Potter Studios Parkin lippujen hinnat yksityiskohtaisesti ja auttaa sinua järjestämään vierailuusi tarvittavan budjetin, suosittelen lukemaan postauksen Harry Potter Studios Parkin lippujen hinnat ja Harry Potter -kierrokset Lontoossa- olen varma, että siitä on apua epäilyjen selvittämisessä!

Neuvon sana: saatat löytää joitakin Harry Potter -lippujen jälleenmyyntihintoja, jotka nousevat pilviin, ja myös joitakin turisteille suunnattuja huijauksia... Ole tarkkaavainen äläkä anna puistovierailunhalusi pettää sinua matkasi aikana! Muista, että voit aina käydä Harry Potteriin liittyvissä nähtävyyksissä Lontoossa ja säästää Warner Bros. Parkin toiseen kertaan, jos et saa lippuja.

Varaa liput Harry Potter Studios Parkiin

Sisältyvätkö liput Harry Potter Studios Parkiin johonkin turistipassiin?

Vierailu Dursleyn talossa kiertueella| ©Bill Bartlett
Vierailu Dursleyn talossa kiertueella| ©Bill Bartlett

Valitettavasti Harry Potter Studios Parkin liput eivät sisälly Lontoon turistikortteihin (ei London Pass eikä London Explorer Pass). Näihin lippuihin sisältyy kuitenkin kierroksia Harry Potterin ja muiden elokuvien kuvauspaikoille (Bridget Jones, James Bond, Sherlock Holmes, Mary Poppins jne.) Lontoon kaduilla sekä pääsy moniin kaupungin nähtävyyksiin.

Jos olet nuoren velhon seikkailujen suuri fani ja Harry Potter Studios Parkissa vierailun jälkeen haluat vielä lisää, suosittelen osallistumaan yhdelle näistä kierroksista (turistikortin kanssa tai ilman), sillä ne ovat loistava tapa jatkaa suosikkisaagan nauttimista samalla kun tutustut Britannian pääkaupunkiin ja opit hienoja faktoja elokuvista asiantuntijaoppaan johdolla.

Kuinka paljon aikaa tarvitset Harry Potter Studios Parkissa käymiseen?

Tapahtumapaikan kartta| ©Karen Roe
Tapahtumapaikan kartta| ©Karen Roe

Voit tutustua koko Harry Potter Studios Parkiin noin 3 tunnissa.

Jos kuitenkin olet J.K. Rowlingin romaanien suuri fani, haluat luultavasti viettää siellä enemmän aikaa ja pidentää vierailuasi 4-5 tuntiin, jolloin voit tutkia puiston jokaista senttiä ja tutustua kaikkiin Harry Potter -universumin yksityiskohtiin - täällä on niin paljon nähtävää!

Kannattaako Harry Potter Studios Parkiin mennä lasten kanssa?

Kierros Driagonin kujalla lasten kanssa| ©Bill Bartlett
Kierros Driagonin kujalla lasten kanssa| ©Bill Bartlett

Siitä ei ole epäilystäkään! Jos matkustat Lontooseen lasten kanssa, vierailu Harry Potter Studios Parkissa on yksi hienoimmista kokemuksista, joita voitte tehdä yhdessä lomallanne, varsinkin jos pienimmät lapsesi ovat saagan faneja!

Heillä on hauskaa kävellä elokuvien kulisseissa (suuri ruokasali, koulun käytävät, Rohkelikon yhteinen huone, opettajien työhuoneet, Dursleyn ja Weasleyn talot jne.), ja he tuntevat olevansa hetken aikaa Harry Potter -elokuvissa.) ja tuntea hetkeksi olevansa osa Harry Potterin maagista maailmankaikkeutta aivan kuin olisi Tylypahkan oppilas.

Itse asiassa Harry Potter Studios Parkiin ei tarvitse mennä pelkiksi jästeiksi pukeutuneena, vaan voit uppoutua tähän maagiseen ilmapiiriin vieläkin enemmän pukeutumalla suosikkihahmoksesi. Lapset rakastavat ideaa, ja saat upeita kuvia.

He voivat myös nähdä elokuvien alkuperäisiä esineitä ja oppia, miten romaanit tuotiin elokuvateattereihin. He tulevat hämmästymään kiertoajelusta, ja siitä tulee muisto, jota he eivät koskaan unohda lapsuudestaan.

On kuitenkin alueita, kuten Lucious Malfoyn talo tai Kielletty metsä, jotka saattavat pelottaa joitakin lapsia, varsinkin jos he ovat hyvin nuoria, koska ne ovat niin karun realistisia. Pidä tämä mielessäsi, jos haluat välttää näitä huoneita Harry Potter Studios Parkin kierroksellasi.

Toisaalta, jos aiot tehdä tämän kiertoajelun perheesi kanssa, suosittelen, ettet valitse viimeistä aikaa Harry Potter Studios -puistoon, koska palaat Lontooseen hyvin myöhään ja kokemus voi olla uuvuttava lapsille.

Varaa liput Harry Potter Studios Parkiin

Milloin Harry Potter Studios Park avataan Lontoossa?

Elokuva Sanomalehti puistossa| ©Bill Bartlett
Elokuva Sanomalehti puistossa| ©Bill Bartlett

Harry Potter Studios Park on avoinna maanantaista sunnuntaihin, mutta aukioloajat vaihtelevat vierailupäivän mukaan.

 • Arkipäivät: klo 9.30-20.00
 • Viikonloput: klo 8.30-22.00.

Tarkista kuitenkin kalenteri lippuja ostaessasi, sillä aukioloajat voivat muuttua Yhdistyneen kuningaskunnan yleisten vapaapäivien, puiston kunnossapidon tai maisemien valmistelun vuoksi erityistapahtumia varten.

Miten päästä Harry Potter Studios Parkiin?

Lontoon linja-autot| ©Daria Shevtsova
Lontoon linja-autot| ©Daria Shevtsova

Järjestettyihin Harry Potter Studios Park -kiertoajeluihin sisältyy yleensä bussikuljetus nähtävyyteen ja takaisin, sillä se on melko kaukana Lontoon keskustasta. Nämä retket lähtevät yleensä Victoria-asemalta, ja bussi menee suoraan Warner Bros. Studiosille.

Jos kuitenkin päätät mennä Harry Potter Studios Parkiin omin päin, sinun täytyy olla kärsivällinen ja käyttää useita eri liikennemuotoja päästäksesi sinne ja yhdistellä metroa, junaa ja bussia sekä sinne että takaisin.

Jos haluat lisätietoja tästä asiasta, älä jätä väliin postausta How to get to Harry Potter Studios London, jossa käsitellään asiaa tarkemmin.

Missä syödä vierailun aikana?

Suklaasammakkokahvila Warner Studiosissa| ©Warner Bros. Studio Tour London
Suklaasammakkokahvila Warner Studiosissa| ©Warner Bros. Studio Tour London

Vierailu Harry Potter Studios Parkissa kestää todennäköisesti useita tunteja, joten saatat huomata, että jossain vaiheessa matkan varrella tulee nälkä - täydellinen tilaisuus pitää tauko ja napata välipala akkujen lataamiseksi!

Vaikka voit pakata omat eväät laukkuun ja tappaa nälän piknik-alueella tai Backlot-alueella, Warner Bros. Studiosin sisällä on myös paikkoja, joissa voit syödä vierailusi aikana. Se on hyvä vaihtoehto, jos unohdit napata välipalan tai jos olet lasten kanssa ja haluat heille runsaamman aterian.

Harry Potter Studios Parkin kahvilat, joissa voit jäädä lounaalle, ovat muun muassa seuraavat:

 • The Hub Café: Tarjoilee take away -voileipiä ja muita leivonnaisia sekä Starbucksin erityisiä kuumia ja kylmiä juomia. Avoinna koko päivän.
 • The Chocolate Frog Café: ihanteellinen välipalapaikka. Tarjoilee laajan valikoiman makeisia, kakkuja, herkkuja ja jäätelöä. Myös kuumaa kaakaota. Avoinna koko päivän.
 • The Backlot Café: Täällä voit maistaa kuuluisaa voitaikinaa! Ruokalistalla on laaja valikoima erilaisia ruokia, kuten voileipiä, hampurilaisia, hot dogeja, salaatteja ja keittoja. Tarjolla on lasten ruokalista. Avoinna koko päivän.
 • The Food Hall: Tarjoilee aamiaista, lämpimiä ja kylmiä ruokia, voileipiä ja laajan valikoiman juomia. Avoinna klo 20.00 asti päivinä, jolloin puisto sulkeutuu klo 22.00, ja klo 17.00 asti muina aikoina.

Mitä näet vierailusi aikana?

Harry Potterin suuri sali| ©Karen Roe
Harry Potterin suuri sali| ©Karen Roe

Harry Potter Parkin studiot on jaettu sisä- ja ulkotiloihin. Kierroksen aikana voit kävellä elokuvien eri lavasteiden läpi (Tylypahkan suuri ruokasali, laituri 9¾, Viistokuja, professori Umbridgen toimisto, Kielletty metsä jne.), nähdä elokuvien alkuperäistä rekvisiittaa ja esineistöä (taikajuomahuone, Muistojen vaatekaappi, Weasleyn noitatupat jne.) sekä hahmojen pukuja (Kvidditch-varusteet, puvut, univormut jne.).

Jos pidät elokuvan salaisuuksista, siitä, mitä kulissien takana tapahtuu ja miten elokuvat on tehty, vierailun aikana voit myös tutustua näihin asioihin ja pohtia malleja ja teknisiä piirustuksia, joita käytettiin lavasteiden luomisessa, tai sitä, millaisia erikoistehosteita käytettiin tiettyjen kohtausten kuvaamiseen tai menetelmää, jota käytettiin fantastisten eläinten, kuten basiliskin, hämähäkki Aragogin tai hippogriffin, luomiseen.

Harry Potter Studios Parkissa voit paitsi nähdä asioita, myös tehdä taikoja käyttämällä taikasauvaa tai ratsastamalla lentävällä luudanvarrella.

Älä unohda ottaa kameraa mukaan, sillä haluat varmasti ottaa paljon kuvia vierailusi aikana - sinulla on varmasti hauskaa!

Joitakin hyödyllisiä vinkkejä Harry Potter Studios Parkiin menoa varten

Warner Studiosin lahjapuoti| ©Alex Korting
Warner Studiosin lahjapuoti| ©Alex Korting
 • Muista varata liput Harry Potter Studios Parkiin etukäteen verkossa. Se on yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä, ja liput myydään nopeasti loppuun, erityisesti sesonkiaikoina, juhlapyhinä ja joulun kaltaisina erityispäivinä.
 • Kun varaat lippuja, sinun on valittava päivämäärä ja kellonaika, jolloin haluat vierailla. Yritä olla paikalla vähintään 30 minuuttia etukäteen, sillä jos saavut myöhemmin kuin varaamasi aika, nähtävyyden henkilökunta ei voi taata, että pääset sisään myöhemmin seuraavalla vapaalla ajalla, joten muista olla hyvin täsmällinen!
 • Lastenvaunut ovat sallittuja Harry Potter Studios Parkissa, mutta lastenvaunuja on rajoitettu määrä vierailua kohden. Siksi on suositeltavaa, että pysäköit ne mahdollisuuksien mukaan maksutta vaatehuoneeseen. Kahden hengen lastenvaunut eivät ole sallittuja.
 • Riippumatta siitä, käytkö puistossa mukulaksi vai velhoksi pukeutuneena, muista pukeutua mukaviin vaatteisiin, jotka sopivat vierailusi ajankohdan säähän - äläkä unohda mukavia kenkiä, sillä ajomatka on pitkä!
 • Voit ottaa mukaan eväitä ja vettä laukussasi, jotta voit syödä siellä tarkoitukseen varatuilla alueilla.
 • Opaskoirat ja avustajakoirat ovat sallittuja Harry Potter Studios Parkissa. Sinun on otettava mukaasi virallinen henkilöllisyystodistus sekä kaikki tarvittavat asiakirjat tai liivit.
 • Muista ennen lähtöäsi poiketa lahjatavarakaupassa ostamassa matkamuisto tästä erityisestä päivästä. Mutta jos haluat, voit tutustua Lontoossa sijaitseviin parhaisiin Harry Potter -kauppoihin ja nähdä, mistä muualta Lontoosta voit myös ostaa hienoja Harry Potter -muistoja.

Varaa liput Harry Potter Parkiin