Auringonlaskun viinikierros Algherossa
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
Yleiskatsaus
Koe auringonlaskun taika Sardinian maaseudulla tällä 2 tunnin ja 30 minuutin opastetulla kierroksella perinteisellä viinitilalla Algheron ulkopuolella. Kävele viinitarhojen ja nähtävillä olevien oliivitarhojen keskellä ja opi paikallisista rypälelajikkeista ja viininvalmistusprosessista englanniksi asiantuntevan isännän johdolla.
Päätä kokemus maisteluhuoneessa viiden viinin - valkoviinien, rosé- ja punaviinien sekä makean myrttiliköörin - sekä juustojen, suolalihojen, oliiviöljybruschettojen ja perinteisten makeisten kera.
- Varaa auringonlaskukierros ja tutustu sardinialaisen viinin olemukseen.
- Nauti viidestä poikkeuksellisesta viinistä, jotka on yhdistetty paikallisiin tuotteisiin.
- Tutustu viinitarhoihin ja oliivitarhoihin intiimissä ja ainutlaatuisessa kokemuksessa.
Sisältö
- Elävä opastettu kierros (englanniksi) viinitarhojen ja oliivitarhojen läpi.
- 5 viinin maistelu: valkoviini, rosé, punaviini ja myrttillikööri.
- Juustojen, leikkeletuotteiden, oliiviöljybruschettojen ja perinteisten makeisten maistelua.
- Viiden viinin ja liköörin ulkopuoliset lisäjuomat sisältyvät hintaan.
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Vaihe vaiheelta
Illan laskiessa kultainen valo kylpee Algheron maaseudun viinitarhoilla ja luo täydelliset puitteet tälle auringonlaskun viiniretkelle. Tavataan Ledà d'Ittiri Wine Resort -viinitarhan sisäänkäynnin luona, minkä jälkeen aloitetaan opettavainen kävelyretki viiniköynnösrivien läpi, jossa opitaan Sardinian alkuperäislajikkeista, siitä, miten ilmasto ja maaperä vaikuttavat niiden aromeihin, sekä viljelytekniikoista, jotka erottavat nämä viinit toisistaan.
Kierros jatkuu sitten tilan vuosisatoja vanhoille oliivitarhoille, joissa tutustut tilan ekstra-neitsytoliiviöljyn - joka on täydellinen parittelukumppani - tuotantoprosessiin sekä oliivitarhojen merkitykseen paikallisessa maisemassa ja maatalouskulttuurissa.
Auringon laskiessa saavut pehmeästi valaistuun maisteluhuoneeseen. Täällä isäntäsi kaataa viisi eri viiniä - raikkaasta valkoviinistä ja herkästä rosésta täyteläiseen punaviiniin ja klassiseen myrttimarjaiseen likööriin "mirto" - ja selittää samalla viininvalmistusprosessia, maistiaisia ja paritusehdotuksia.
Jokaisen lasin lisäksi on maistelulautanen, jossa on käsityöläisjuustoja, paikallista suolattua lihaa, rapeita bruschetteja oliiviöljyllä ja perinteisiä sardinialaisia makeisia. Näin syntyy "kevyt illallinen", joka juhlistaa paikallista ruokakulttuuria. Kun nautit viinejäsi, voit kysyä haluamasi kysymykset viininviljelystä ja tilan historiasta.
Illan päätteeksi katselette palavaa horisonttia ja hengitätte viinitarhojen tuoksuvaa ilmaa, ennen kuin palaatte yhdessä kokoontumispaikkaan täynnä sydäntä ja kiitollinen maku.