Aostanlaakson savustetun kalan maistelua
Tietoa tästä aktiviteetista
Yleiskatsaus
Nauti yksityisestä savustetun kalan maistelusta Aostanlaaksossa asiantuntijan kanssa ja tutustu alueen ainutlaatuisiin makuihin tässä makean veden viljelylaboratoriossa. Sinulla on tunnin ajan mahdollisuus maistella erilaisia paikallisia savukaloja ja oppia niiden valmistusprosessista.
- Maista korkealaatuistasavustettua kalaa.
- Tutustu Aostanlaakson kulinaarisiin perinteisiin.
- Elä eksklusiivinen kokemus sinulle ja ryhmällesi.
Sisältö
- Yksityinen savustetun kalan maistelu Aostanlaaksossa
- Asiantuntija
- Välipalat
- Alkoholijuomat
Vaihe vaiheelta
Tutustu Aostanlaakson kulinaarisiin perinteisiin tällä savustetun kalan maistiaisella. Tutustut tähän innovatiiviseen makean veden laboratorioon, jossa kaikki kalat kasvatetaan ja savustetaan. Teet sen tässä yksityisessä aktiviteetissa, joka on tarkoitettu yksinomaan sinulle ja seuralaisillesi.
Noin tunnin mittaisen maistelun aikana sinulla on tilaisuus maistella erilaisia paikallisia savustettuja kaloja, joista jokaisella on oma erityinen makunsa ja koostumuksensa. Savustetusta taimenesta salvinoon voit nauttia näistä gastronomisista herkuista ja samalla oppia savustusprosessista ja tämän tekniikan merkityksestä alueen keittiössä.
Maistamisen lisäksi voit tutustua Aostanlaakson kulttuuriin ja historiaan, sillä alue on kuuluisa rikkaista ruokaperinteistään ja laadukkaista raaka-aineistaan. Asiantuntevan oppaan johdolla saat selville savukalan valmistuksen salaisuudet ja sen, miten savukalasta on tullut alueen tunnusomainen tuote.