Vierailu Castelbuonoon ja viininmaistelu Cefalùsta
Tietoa tästä aktiviteetista
Yleiskatsaus
Tutustu Castelbuonon, Madonie-vuorten jalokiven, keskiaikaiseen taikaan Cefalùsta lähtevällä puolen päivän retkellä. Mukavan maisemallisen ajomatkan jälkeen kävelet mukulakivikujia pitkin, maistelet kuuluisaa mannaa ja vierailet laaksoa hallitsevassa Rocca Ventimiglian linnassa.
Kokemus huipentuu rauhalliseen Abbazia Sant'Anastasiaan, entiseen benediktiiniluostariin, joka on muutettu luomuviinitilaksi. Vuosisatoja vanhojen muurien ja tammitynnyreiden välissä maistat kolmea terroir-viinejä, joiden seurana on paikallista oliiviöljyä, bruschetteja ja sisilialaisia juustoja.
- Varaa paikkasi ja unohda auto: kuljetus sisältyy hintaan.
- Maista erikoisviinejä ainutlaatuisessa historiallisessa ympäristössä
- Nauti vapaa-ajasta gourmet-ostoksille ja postikorttikuvien ottamiseen
Sisältö
- Meno-paluu ilmastoidulla minibussikuljetuksella Cefalù ⇄ Castelbuono
- Espanjankielinen opas (saatavilla myös englanniksi ja ranskaksi).
- Vapaa-aikaa Castelbuonossa nähtävyyksien katselua ja ostoksia varten.
- 3 luomuviinin maistelu bruschetten, juuston ja oliiviöljyn kera.
Vaihe vaiheelta
Lähdet Cefalùsta aamupäivällä ilmastoidulla minibussilla Madonien vihreille rinteille. Nousun aikana oppaasi kertoo anekdootteja normannien ajoista ja mannan tuotannosta, makeasta mahlasta, joka on tehnyt Castelbuonosta kuuluisan. Perillä sinulla on aikaa tutustua Piazza Margheritan aukiolle, käydä äitikirkossa tai nauttia juuri valmistettua cannoloa kellotapulin lyötyä aikaa.
Kylän huipulla kohoaa Rocca Ventimiglia: sen hiekkakivikattoihin kätkeytyy renessanssiajan freskoja ja palatsimainen kappeli, joka on omistettu Pyhälle Annalle, koko Sisiliassa kunnioitetulle suojeluspyhimykselle. Panoraamakuvien jälkeen matka jatkuu Abbazia Sant'Anastasiaan. Rypäleen puristemehun ja puun tuoksu tervehtii sinua tynnyrihuoneessa, jossa sommelier kertoo tilan biodynaamisesta filosofiasta. Maistat kristallinkirkasta Grillon valkoviiniä, Nero d'Avolaa, jossa on punaisia hedelmiä, ja tyylikästä tammikypsytettyä cuvéeta, joihin kuhunkin on tarjolla bruschetteja, pecorino-juustoa ja oliiveja tilalta.
Kun aistit ovat heränneet, sinulla on muutama minuutti aikaa kävellä viinitarhoilla, ostaa öljyä, kastanjahunajaa tai viinintekijän signeeraamia pulloja. Paluu Cefalùyn tapahtuu oliivitarhojen ja Tyrrhenanmeren näköalojen keskellä, ja saavut varhain iltapäivällä muistoissaan Sisilian kolkasta, jossa aika näyttää pysähtyneen.