Liput Brunello-museoon ja viininmaistelu Montalcinossa
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
Yleiskatsaus
Astu Brunello di Montalcinon sydämeen ohituslipulla viinimuseoon ja nauti kolmen viinin opastetusta maistiaisesta, joka juhlistaa tämän nimityksen historiaa ja erinomaisuutta. Tutustu interaktiivisiin näyttelyihin ja maista lopuksi Rosso di Montalcinoa, klassista Brunelloa ja merkkiviiniä kevyen viiniparin kanssa.
- Varaa pääsy ja yhdistä kulttuuri ja viinitutkimus yhdellä passilla.
- Pääset museoon ilman odottelua ja koe Brunellon historia.
- Maista 3 ikonista viiniä pecorino-juuston ja käsityönä valmistettujen lihavalmisteiden kanssa.
Sisältö
- Brunello di Montalcino -museon sisäänpääsy jonon ohi
- 3 viinin ohjattu maistelu: Rosso di Montalcino, klassinen Brunello ja nimikkoviini.
- Kevyt yhdistelmä kotitekoisen leivän, pecorino-juuston ja alueellisten suolattujen lihojen kanssa.
- Paikallisen viinintuntijan opastus ja selitykset
Valitse päivämäärä
Vaihe vaiheelta
Kun esität lippusi Brunello-museossa, aloitat matkan tämän nimityksen kehitykseen: vuosisatoja vanhoista viinitarhoista viininvalmistustekniikoihin, jotka tekevät Brunello di Montalcinosta kuuluisan. Kosketusnäytöt, kellarin alkuperäiset esineet ja selittävät taulut vievät sinut läpi jokaisen vaiheen, ja samalla voit ihailla historiallisia työkaluja ja valokuvia perinteisistä sadonkorjuukerroista.
Siirry sitten maisteluhuoneeseen, jossa paikallinen viinintekijä toivottaa sinut tervetulleeksi avaamaan ensimmäisen lasillisen Rosso di Montalcinoa. Sen raikkaus ja hedelmäiset vivahteet muodostavat kontrastin museon historialliseen ympäristöön ja valmistavat sinua seuraavaan viiniin. Klassisessa Brunellossa on kiinteät tanniinit, kirsikan aromit ja kevyitä maanläheisiä vivahteita, jotka heijastavat sen pitkää kypsytystä tammessa.
Kolmas viite vastaa merkkiviiniä, valikoitujen mikro-erien hedelmää, joka tarjoaa kukkaista eleganssia ja viipyilevän lopputuloksen. Jokaisen kulauksen seurana on kotitekoista leipää, pecorino-juustoa ja käsityönä valmistettua suolattua lihaa, jotka on huolella valittu maistelun vivahteiden korostamiseksi. Samalla kun nautit, viinintekijä kertoo anekdootteja legendaarisista vuosikerroista, biodynaamisista käytännöistä ja vinkkejä tarjoiluun ja säilytykseen kotona.