Napolin Pastatyöpaja
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Tutustu kotitekoisen pastan valmistukseen tässä noin 3 tunnin mittaisessa ruoanlaittotyöpajassa Napolissa . Pienissä , noin 10 hengen ryhmissä ja asiantuntijoiden avustuksella valmistat ikonisia italialaisia pastaruokia herkullisesta tagliatelle-ruoasta täytettyihin ravioleihin. Nauti tästä hauskasta tunnista Napolin keskustassa ja opi valmistamaan 3 aitoa perinteistä reseptiä.
Ammattikokin avustuksella parannat kulinaarisia taitojasi ja sinusta tulee asiantuntija keittiössä. Kurssin jälkeen voit istahtaa alas ja nauttia illallisen lempijuomasi kera.
- Nauti tästä hauskasta italialaisesta pastanvalmistuskurssista Napolissa.
- Opi valmistamaan 3 erityyppistä pastaa keittiön asiantuntijoiden avustuksella.
- Valitse klassisista ruokalajeista, kuten lampaan ricotta-juustoa sisältävistä ravioleista, kermaisista gnoccheista vihannesten kera ja monista muista ruokalajeista.
- Istu alas herkulliselle illalliselle ja nauti ruokasi lasillisen lempiviiniäsi kera .
Sisältö
- Italialainen pasta työpaja Napolissa
- Helppokäyttöinen ruoanlaittokurssi kaikille tasoille.
- Kolme perinteistä italialaista reseptiä.
- Illallinen, johon sisältyy juoma (punaviini, valkoviini tai roseeviini).
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Vaihe vaiheelta
Uppoudu paikalliseen kulinaariseen kulttuuriin tällä noin 3 tunnin mittaisella italialaisella pastakurssilla Napolissa . Ammattikokin avustuksella opit kaikki alueen kuuluisimpien ruokien salaisuudet ja valmistat 3 klassista italialaista ruokalajia. Tutustu kotitekoisen pastan valmistukseen tämän työpajan aikana ja nauti herkullisesta illallisesta, jossa maistat hienoja ruokia ja johon sisältyy juoma.
Napolin historiallisen keskustan sydämessä ja pienissä, noin 10 hengen ryhmissä vietät noin kolme tuntia tutustuen siihen, miten aidot italialaiset valmistavat kotitekoista pastaa. Tätä ruoanlaittotyöpajaa on helppo seurata, ja parhaiden avulla opit valmistamaan erilaisia paikallisia reseptejä.
Kiitos ammattikokin , joka opastaa sinua koko tämän kulinaarisen kokemuksen ajan, saat selville kaikki perusainekset ja vaiheet, joita on noudatettava kotitekoisen pastan valmistamiseksi. Oppitunnin aikana keittiömestari paljastaa 3 perinteisen pastareseptin tekemisen niksit, jotka voit luoda uudelleen. Voit valita, valmistatko hienon tagliatelle-annoksen, lampaan ricotta-juustoa sisältävän ravioliannoksen tai kermaisen vihannessekoituksen .
Laita kulinaariset taitosi koetukselle ja nauti kurssin päätteeksi valmistamistasi herkullisista ruokalajeista. Seuraa tätä herkullista ateriaa lasillisella suosikkiviiniäsi .