Ruokailuelämys Napolissa

4.8
(777 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Kesto: 2,5 tuntia
Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
Alkaen
115 € 105 €
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Nauti hienosta kulinaarisesta maistelusta, joka järjestetään erään napolilaisen perheen yksityiskodissa. Isännät valmistavat neljän ruokalajin menun alueellisista resepteistä. Kokemus kestää noin 3 tuntia, ja se sisältää tervetuliaisaperitiivin, viiniä ja vettä.

  • Koe aito gastronominen kokemus klassisilla napolilaisilla resepteillä.
  • Astu paikallisen perheen kotiin ja nauti perinteinen aperitiivi, jota seuraa neljän ruokalajin menu.
  • Nauti pienille ryhmille suunnitellusta kokemuksesta

Sisältää

  • Yksityinen ruokailukokemus Napolissa
  • Lounas tai 4 ruokalajin ateria
  • Paikallinen isäntä
  • Viini, vesi ja kahvi

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Osallistu aitoon kokemukseen, näytösruoanlaittoon, joka järjestetään erään napolilaisen perheen kotona. Aktiviteetti kestää noin 3 tuntia, ja siihen sisältyy tervetuliaisaperitiivi kuohuviinin kera. Tänä aikana sinulla on mahdollisuus maistaa neljän ruokalajin menu, joka voi sisältää joitakin seuraavista resepteistä:

  • Mozzarella in carrozza - Tuoreen mozzarellan viipaleet täytettynä, paneroituna ja paistettuna. Tarjoillaan yleensä alkupalana.
  • Pasta patate e provola - Klassinen napolilainen ruokalaji. Perunoiden ja juuston - provolan, savuisen juuston - sekoitus takaa kermaisen koostumuksen.
  • Calamarata - Erittäin suosittu pastamuoto Campaniassa, Napolin alueella. Se on samanlainen kuin mezze maniche, mutta siinä on viilto, joka tekee siitä ihanteellisen kastikkeiden ja mausteiden "vangitsemiseen".
  • Parmigiana di melanzane - Tämä resepti koostuu kerroksittain paistetuista munakoisoista, tomaattikastikkeesta, juustosta (mozzarellasta ja parmesaanista) ja basilikasta.
  • Cannelloni alla napoletana - Mannapasta cannelloni keitetään erikseen al dente -kypsäksi. Perinteinen täyte on ricotta ja pinaatti.

Napolilaiseen gastronomiseen perinteeseen kuuluu myös runsas valikoima jälkiruokia. Tämän kokemuksen aikana sinulla saattaa olla myös mahdollisuus maistaa kuuluisaa babàa, lieriömäistä leivonnaista, joka on maustettu liköörillä, yleensä rommilla, tai pastieraa. Jälkimmäinen on kakku, joka on täytetty makean raejuuston, sokerin, munien ja appelsiininkukan tuoksun seoksella. Tämä on yksityinen kokemus , joka takaa mahdollisimman suuren yksinoikeuden ja yksilöllisyyden.

Lisätietoa

Peruutuskäytännöt