Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Rooman Hop-On Hop-Off City Sightseeing Bussikierros

4.8
(9822 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Esteetön

Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
36 € 33 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Anna Rooman nähtävyyksien valloittaa sinut, kun kierrät kaupunkia City Sightseeing -bussilla. Bussikierroksella voit tehdä niin monta pysähdystä kuin haluat, eli voit nousta kyytiin ja poistua kyydistä niin monella pysäkillä kuin haluat ja niin monta kertaa kuin haluat. Lisäksi voit bussissa ollessasi kuunnella ääniopasta, joka selittää kaiken ympärilläsi. Ylimmästä kerroksesta sinulla on 360º näkymä ympärillesi, joten et menetä mitään yksityiskohtia.

Valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Voit ostaa 24, 48 tai 72 tunnin lippuja. Lisäksi tiedät aina, mitkä pysäkit ovat lähimpänä sinua ja kuinka kauan seuraavalla bussilla kestää ilmaisen sovelluksen ansiosta. Siksi sinulla on reaaliaikainen kartta busseista ja interaktiivinen kartta tärkeimmistä monumenteista.

 • Nauti bussikierroksesta ympäri Roomaa ilmaisilla pysähdyksillä
 • Kuuntele City Sightseeing -bussin ääniopas
 • Mobiilisovelluksen kautta saat reaaliaikaisen kartan, jolla voit seurata busseja, ja interaktiivisen kartan, jossa on tärkeimpiä monumentteja.

Sisältää

 • City Sightseeing Bus Pass ja sen kiertoajelu Roomassa
 • Audio-opas bussissa
 • Ilmainen Wi-fi bussissa
 • Reittikartta

Valitse päivämäärä

Mitä voit odottaa

City Sightseeing -bussit kulkevat joka päivä aamusta iltaan. Yläkannen avokaton ansiosta voit ihailla kaikkia Rooman tärkeimpiä nähtävyyksiä reitin varrella. Lisäksi tällä kiertoajelulla on ilmaisia pysähdyksiä, joissa voit jäädä pois huomiosi herättäneiden monumenttien kohdalla. Unohtamatta sitä, että matkan varrella sinulla on käytössäsi ääniopas, joten et menetä mitään yksityiskohtaa monumenteista, joiden ohi kuljeskelet.

Voit valita 24-, 48- tai 72-tuntisen passin , joten voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan. Aikaa aletaan laskea siitä hetkestä, kun käytät passia ensimmäistä kertaa. Näin saat passin käyttöösi täsmälleen sen tuntimäärän, jonka olet sopinut. Jos esimerkiksi käytät 48 passia ensimmäisen kerran klo 13.00, voit käyttää passia samaan aikaan kaksi päivää myöhemmin.

Bussikierros on täysin turistinen, voit vierailla kaikissa Italian pääkaupungin tunnetuimmissa monumenteissa. Vatikaanista Colosseumille, ohitat Trevin suihkulähteen ja näet ikonisia aukioita, kuten Espanjalaiset portaat.

Lisäksi City Sightseeingin ansiosta sinun on helppo olla myöhästymättä yhdestäkään bussista. Heidän ilmaisen sovelluksensa ansiosta näet, missä on lähin bussipysäkki, reaaliaikaisen kartanbussien sijainneista ja interaktiivisen kartan monumenteista.

Arvostelua

4.8
· 9822 Arvostelua
 • R
  Rosa
  5
  (0 Arvostelua)
  Bussit kulkevat luvatun aikataulun mukaisesti.
 • A
  Ana Maria
  5
  (0 Arvostelua)
  Se, että voin ladata, kun haluan, on loistava ajatus, jotta voin nähdä sen, mitä haluan nähdä.
 • S
  Stephanie
  5
  (0 Arvostelua)
  Ääniopas oli varsin hyvä, joten kaikki oli ymmärrettävissä täydellisesti.
 • A
  Alexa
  5
  (0 Arvostelua)
  Bussikierroksen lisäksi hyödynsin myös ilmaista kiertoajelu-sovellusta ja pääsin näkemään pari muutakin paikkaa.
 • Katso lisää

  Lähtö ja paluu

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt