Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Lapsiystävällinen Vatikaanin museo ja Sikstuksen kappelin opastettu kierros

4.8
(3210 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
201 € 183 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Nauti opastetusta kierroksesta Vatikaanissa, joka sopii erinomaisesti lapsille ja perheille. Kierroksen aikana on tarjolla tietokilpailuja, aarteenetsintää ja interaktiivisia tietokilpailuja, jotka pitävät kierroksen hauskana perheille ja erityisesti lapsille. Näin voit tutustua noin 3 tunnissa maailman suurimpiin taidekokoelmiin Vatikaanin museoissa, Sikstuksen kappeliin ja Pietarinkirkkoon. Olet osa pientä, noin 10 hengen ryhmää. Lisäksi kaikki sisäänpääsyliput sisältyvät hintaan, jotta pääset tutustumaan vierailukohteisiin jonottamatta.

 • Nauti Vatikaanista opastetulla kierroksella, joka sopii perheille, ja pidä hauskaa pelien ja aarteenetsinnän parissa.
 • Vatikaanin museoihin, Sikstuksen kappeliin ja Pietarinkirkkoon on pääsyliput.
 • Saat hyvin henkilökohtaisen kokemuksen, sillä ryhmät ovat pieniä, noin 10 henkilöä.

Sisältää

 • Vatikaanin perhekierros
 • Matkaopas valmis käsittelemään lapsia
 • Taattu jonoton palvelu
 • Sisäänpääsy Vatikaanin museoihin

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tämä opastettu kierros pitää pienet lapset tarkkaavaisina ja viihdyttävinä koko kierroksen ajan. Luvassa on hauskoja interaktiivisia pelejä, aarteenetsintää ja tietokilpailuja. Tällä tavoin opit Vatikaanista, pidät hauskaa ja saat hauskan muiston vierailusta. Erityinen lasten kierros kestää noin 3 tuntia, ja opas voi omistaa täyden huomionsa teille, koska olette pieni, noin 10 hengen ryhmä.

Kierros sisältää pääsyliput Vatikaanin tärkeimpiin monumentteihin, kuten Vatikaanin museoihin, Sikstuksen kappeliin ja Pietarinkirkkoon. Kaikki nämä liput takaavat jonon ohittamisen , joten et tuhlaa aikaa.

Vatikaanin museossa on suuri määrä taideteoksia, kuten veistoksia ja sarkofageja. Vierailet myös upeissa seinävaatekokoelmissa ja kattokruunuissa. Unohtamatta myöskään taidemaalari Rafaelin huoneita, joista löydät renessanssin uskomattomia mestariteoksia. Kaikki tämä keskittyy erityisesti lapsiin, jotta heidät voidaan tutustuttaa taiteen ihmeelliseen maailmaan ilman, että he ikävystyvät.

Vierailun aikana näet myös Sikstuksen kappelin. Sisällä on mestari Michelangelon kauniita freskoja, kuten "Viimeinen tuomio" tai "Aatamin luominen". Lisäksi siellä on myös muiden suurten taiteilijoiden, kuten Botticellin ja Ghirlandaion, freskoja.

Toinen paikka, jossa voit vierailla, on Pyhän Pietarin basilika, kristinuskon edustavin paikka, jossa paavi suorittaa seremonioita. Se ei kuitenkaan ole vain uskonnollisesti merkittävä, vaan se on myös arkkitehtoninen muistomerkki, ja sen sisällä on maalauksia ja esineitä, jotka kiinnostavat kaikkia kävijöitä.

Arvostelua

4.8
· 3210 Arvostelua
 • A
  Andrea
  4
  (0 Arvostelua)
  Olisimme halunneet ottaa enemmän kuvia, mutta kierros oli silti erittäin hyvä. Matka oli hieman pitkä lapsilleni, jotka olivat jo olleet toisella kierroksella aiemmin, mutta he olivat hyvin tyytyväisiä.
 • D
  Diego
  5
  (0 Arvostelua)
  Olemme kaikki erittäin tyytyväisiä, että olemme tehneet tämän kiertueen.
 • C
  Celeste
  5
  (0 Arvostelua)
  Kaikki oli hyvin opettavaista lapsille, ja he lähtivät pois paljon uutta tietoa ja epäilyksiä. Autossa he eivät voineet lakata puhumasta siitä, mitä olivat nähneet, ja he jopa suunnittelivat, mitä he aikovat tehdä, kun he tulevat takaisin ensi vuonna!
 • R
  Rocío
  5
  (0 Arvostelua)
  Iltapäivän viettäminen perheen kanssa tällaisessa paikassa on mielestäni yksi parhaista lomasuunnitelmista.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt