Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Rooman ruokakierros

4.5
(93 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus

Tämä kokemus ei tällä hetkellä ole käytettävissä

Yleiskatsaus

Herkuttele makusi italialaisen gastronomian makujen räjähdysmäisellä räjähdyksellä. Tällä opastetulla Rooman kierroksella maistat parhaita pizzoja, pastoja ja supplia, paistettuja risottopalloja. Vierailet ravintolassa legendaarisessa juutalaiskorttelissa.

Maistele herkullisia roomalaisia suolattuja lihoja paikassa, jonka vain paikalliset tuntevat. Nauti viininmaistajaiset ja jälkiruoka viimeistelevät kulinaarisen kokemuksesi.

 • Paikallinen opas seuraa sinua.
 • Eksklusiivinen kierros noin 12 hengelle
 • Maista erilaisia pizzoja
 • Maista tyypillisiä roomalaisia pastoja, kuten carbonaraa.
 • Kuljet Campo de' Fiorin tai juutalaiskorttelin kaltaisten symbolisten paikkojen läpi.

Sisältää

 • Rooman kävelykierros
 • Paikallinen opas
 • Lounas
 • Viininmaistelu

Mitä voit odottaa

Nauti opastetusta kiertoajelusta Roomassa, joka on omistettu yksinomaan ihanalle italialaiselle ruokakulttuurille. Syöt parhaita pizzoja ja pastoja. Maista supplia, paistettuja risottopalloja. Maistat juustoja, kinkkuja ja salamia. Viimeistele gourmet-kokemuksesi viininmaistiaisilla ja herkullisella gelatolla. Ohitat myös muun muassa Campo de' Fiorin, Palazzo Farnesen ja juutalaiskorttelin kaltaisia tunnuskohteita.

Tälle kierrokselle osallistuu noin 12 hengen ryhmä, jotta paikallinen oppaasi voi antaa sinulle henkilökohtaista huomiota.

Kävelykierroksen aikana näet Campo de' Fiorin. Aukio, jossa on kirpputori (aamuisin), jossa myydään kukkia, elintarvikkeita ja monenlaisia muita tuotteita. Iltaisin voit käydä alueen kaupoissa. Pysähdy herkulliselle espressolle tai cappuccinolle.

Vieraillessasi vanhassa juutalaiskorttelissa pääset historialliseen ravintolaan maistamaan tyypillisiä roomalaisia pastoja, kuten kuuluisaa carbonaraa. Tällä alueella voit myös maistella herkullisia juustoja, kinkkuja ja salamia paikassa, jonka vain paikalliset tuntevat.

Kävelykierroksella näet Octavian porttikon, jossa näet kaksi roomalaista temppeliä yhdistäneen käytävän rauniot, ja Palazzo Farnesen, joka on nykyään Ranskan Italian suurlähetystö. Tämän kolmikerroksisen renessanssipalatsin rakentaminen aloitettiin vuonna 1515, ja se vihittiin käyttöön vuonna 1541.

Näet myös Fontana dei Fiumin eli Neljän joen suihkulähteen, joka sijaitsee Piazza Navonalla . Teos edustaa neljää suurta maailman jokea: Ganges (Aasia), Niili (Afrikka), Tonava (Eurooppa) ja Rio de la Plata (Amerikka).

Löydät myös Largo Di Torre Argentina-aukion. Täältä löydät 4 roomalaista tasavaltalaista temppeliä ja Pompeiuksen teatterin jäännökset. Tämä on paikka, jossa keisari Julius Caesar murhattiin.

Arvostelua

4.5
· 93 Arvostelua
 • F
  Felipe
  5
  (0 Arvostelua)
  Roomalaiset muistomerkit ovat hämmästyttäviä ja täynnä historiaa, ruoka on erinomaista ja samoin alueelliset juomat. Nautimme kaupungin ihanimmista mauista ja upeimmista näkymistä erinomaisen oppaan johdolla.
 • M
  Martín
  4
  (0 Arvostelua)
  Hieno, erinomainen tapa maistaa Rooman parhaita paloja.
 • R
  Ricardo
  5
  (0 Arvostelua)
  Upea retki, suosittelen sitä ja aion toistaa sen heti kun voin!
 • M
  Mauro
  5
  (0 Arvostelua)
  Mikä upea kulinaarinen matka meillä olikaan!!!! Kaikki oli hienosti. Perheessäni oli 12 ihmistä, eikä ollut yhtään ruokalajia, jota emme olisi kokeilleet ja josta emme olisi pitäneet!!!! Palazzo Farnese on kaunis, koko Rooma on kaunis.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt