Early Entry Vatikaanin ja Sikstuksen kappelin kierros

4.3
(3250 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 4 hours
Tällä aktiviteetilla on ERINOMAISET arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
114 € 104 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti
  • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Tällä lipulla pääset Vatikaanin monumentteihin varhain aamulla eli ennen niiden virallista aukioloaikaa. Näin voit välttää suuret väkijoukot ja tuntea, että kaikki teokset ovat esillä vain sinua varten.

Lisäksi sinua seuraa koko kierroksen ajan opas, joka kertoo sinulle kaikkien Vatikaanin museoissa, museon Pinacotecassa ja Sikstuksen kappelissa olevien teosten merkityksestä ja historiasta. Opas antaa sinulle jakamattoman huomionsa, sillä olet osa pientä, noin 15 hengen ryhmää.

  • Nauti opastetusta kierroksesta Vatikaanin suuriin monumentteihin varhain aamulla.
  • Kaikki tarvittavat sisäänpääsymaksut sisältyvät hintaan, ja jonon ohitus on taattu.
  • Olet osa pientä, enintään 15 hengen ryhmää.

Sisältää

  • Kierros Vatikaanin muistomerkkeihin
  • Paikallinen matkaopas
  • Aikaisin aamulla tarjottavat liput ja jonoton palvelu
  • Sisäänpääsy Vatikaanin museoihin

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tällä lipulla pääset nauttimaan opastetusta kierroksesta Vatikaanin museoissa, Pinacotecassa ja Sikstuksen kappelissa varhain aamulla. Tämä tarkoittaa, että pääset sisään ennen virallista aukioloaikaa, jolloin kapasiteetti on vain 10 %. Näin ollen vältät suuret väkijoukot ja nautit paljon miellyttävämmästä ja rauhallisemmasta vierailusta noin 15 hengen ryhmässä. Etkä myöskään hukkaa aikaa, sillä pääset sisään jonottamatta.

Näin vierailet Vatikaanin museoissa, joissa on yksi maailman suurimmista taidekokoelmista. Niihin kuuluu gallerioita, joissa on seinävaatteita, kynttilöitä ja karttoja, mutta myös lukuisia veistoksia ja sarkofageja. Pääset myös taidemaalari Rafaelin huoneisiin, joista löydät renessanssin mestariteoksia, jotka työstivät Leonardo da Vincin ja Michelangelon kasvoja.

Vierailet myös näiden museoiden Pinacotecassa . Sisältä löydät suuria taiteen mestariteoksia. Niiden joukossa näet Caravaggion, Leonardo da Vincin ja Rafaelin maalauksia.

Toisaalta Sikstuksen kappeli on ehdoton nähtävyys Vatikaanissa. Sen katossa on suuren Michelangelon maalaamia freskoja. Niissä hän esittää raamatullisia tapahtumia, kuten "Viimeinen tuomio" tai "Aatamin luominen", jotka molemmat ovat ihmiskunnan historian kannalta täysin vertauskuvallisia teoksia.

Lähtö ja paluu

Lisätietoa

Peruutuskäytännöt