Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Early Entry Vatikaanin ja Sikstuksen kappelin kierros

4.3
(3239 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Tällä aktiviteetilla on ERINOMAISET arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
68 € 62 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti
  • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Tällä lipulla pääset Vatikaanin monumentteihin varhain aamulla eli ennen niiden virallista aukioloaikaa. Näin voit välttää suuret ihmisjoukot ja tuntea, että kaikki taideteokset ovat esillä vain sinua varten.

Lisäksi koko kierroksen ajan mukana on opas, joka kertoo Vatikaanin museoiden, museon Pinacotecan ja Sikstuksen kappelin kaikkien teosten merkityksestä ja historiasta. Opas antaa sinulle jakamattoman huomionsa, sillä olet osa pientä, noin 15 hengen ryhmää.

  • Nauti opastetusta kierroksesta Vatikaanin suuriin monumentteihin varhain aamulla.
  • Kaikki tarvittavat sisäänpääsymaksut sisältyvät taattuun skip-the-line-palveluun.
  • Olet osa pientä ryhmää, jossa on enintään 15 henkilöä.

Sisältää

  • Kierros Vatikaanin muistomerkkeihin
  • Paikallinen matkaopas
  • Aikaisin aamulla tarjottavat liput ja jonoton palvelu
  • Sisäänpääsy Vatikaanin museoihin

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tällä lipulla pääset nauttimaan opastetusta kierroksesta Vatikaanin museoissa, Pinacotecassa ja Sikstuksen kappelissa varhain aamulla. Tämä tarkoittaa, että voit tulla sisään ennen virallista aukioloaikaa, jolloin kapasiteetti on vain 10 %. Näin vältät suuret ihmisjoukot ja voit nauttia paljon miellyttävämmästä ja rauhallisemmasta vierailusta noin 15 hengen ryhmässä. Etkä myöskään hukkaa aikaa, sillä pääset sisään jonottamatta.

Näin vierailet Vatikaanin museoissa, joissa on yksi maailman suurimmista taidekokoelmista. Näihin kuuluvat seinävaatteiden, kynttiläkruunujen ja karttojen galleriat, mutta myös lukuisia veistoksia ja sarkofageja. Pääset myös taidemaalari Rafaelin huoneisiin, joista löydät renessanssin mestariteoksia, jotka ovat työstäneet Leonardo da Vincin ja Michelangelon kasvoja.

Vierailet myös näiden museoiden Pinacotecassa . Sisällä on upeita taiteen mestariteoksia. Niiden joukossa on Caravaggion, Leonardo da Vincin ja Rafaelin maalauksia.

Toisaalta Sikstuksen kappeli on ehdoton nähtävyys Vatikaanissa. Sen katossa on suuren Michelangelon maalaamia freskoja. Niissä hän esittää raamatullisia tapahtumia, kuten "Viimeinen tuomio" tai "Aatamin luominen", jotka molemmat ovat täysin vertauskuvallisia teoksia ihmiskunnan historiassa.

Lisätietoa

Peruutuskäytännöt