Puolipäiväretki Yanagawa Water Villageen jokiveneajelulla
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
Yleiskatsaus
Nauti puolen päivän retkestä viehättävään Yanagawan vesikylään, joka alkaa Fukuoka Mitsukoshista (Leijona-aukiolta ) englanninkielisen oppaan johdolla.
Ratsastat perinteisellä japanilaisella veneellä pitkin kanavia, kuuntelet paikallisia lauluja ja legendoja ja maistat kuuluisaa unagi donia (ankeriasriisiä) Kamenoi Yanagawa -hotellissa. Lounaan jälkeen voit tutustua kylän viehättäviin katuihin ja siltoihin kävellen ennen kuin palaat junalla Fukuokaan.
- Varaa paikkasi ja anna Yanagawan kanavien viedä sinut mukanaan.
- Maista aitoa unagi donia perinteisessä ympäristössä.
- Koe venemiehesi laulamahistoria ja legendat.
Sisältö
- Nouto ja jättäminen Fukuoka Mitsukoshi Lion Square -aukiolta.
- Paluujuna Fukuoka-Yanagawa
- Kanavaristeily (Suigo Yanagawa Kanko)
- Lounas ankeriaspesialiteetilla (unagi don)
Valitse päivämäärä
Vaihe vaiheelta
Päivä alkaa noin klo 09:00 Mitsukoshi-tavaratalon Leijona-aukiolla Fukuokassa. Oppaasi odottaa sinua nimikyltti kädessään ja on valmis saattamaan sinut Nishitetsu-Tenjinin asemalle.
Lyhyen junamatkan (≈ 50 min) jälkeen saavut Nishitetsu-Yanagawan asemalle, josta lähtee aito Yanagawan kanavaristeily. Nouset viralliseen Suigo Yanagawa Kanko-veneeseen, jossa perinteisiin asuihin pukeutunut venemies laulaa japanilaisia melodioita ja kertoo tarinoita tuhannen sillan kylästä.
Saavuttuasi Kamenoi Yanagawa -hotelliin sinua hemmotellaan unagi donilla - mehevällä riisiannoksella, jonka päällä on grillattua ankeriasta - joka kuuluu retkesi hintaan. Nautit noin tunnin ajan tätä paikallista erikoisuutta hienostuneessa ilmapiirissä.
Kun vatsasi on täynnä, kävelet oppaasi kanssa Yanagawan viehättävillä kaduilla 1 tunnin 20 minuutin ajan ja ihailet pieniä temppeleitä, kivisiltoja ja vähemmän ruuhkaisia kanavia ja tutustut nurkkiin, jotka vain paikalliset tuntevat.
Kello 14.40 lähdet junalla takaisin Fukuokaan ja päätät kierroksen Leijona-aukiolla, jossa olet kokenut unohtumattoman päivän veden, historian ja gastronomian parissa.