Tietoa meistä

Hellotickets on maailmanlaajuinen johtava alusta ja intohimoinen matkailukokemusten, kiertueiden ja aktiviteettien tarjoaja, joka auttaa matkailijoita viidestätoista eri maasta löytämään enemmän ihmeellisyyttä maailmasta.

Toimialan konkareiden Jorge Díaz Largon ja Alberto Martínezin perustama brändi pohjautuu siihen uskomukseen, että matkakokemukset ja niiden tuottamat tunteet johtavat kokonaisvaltaisemmin ja isommin elettyihin elämiin. Ja meidän kaikkienhan tulisi elää isosti.

Elä isosti -kokemukseen päättäväisesti keskittynyt Hellotickets pohjautuu neljäpäiväiseen työviikkoon ja täyteen etämalliin, työllistäen yli 70 työntekijää ympäri maailman.

Helloticketsiä tukevat alkuvaiheen kasvuspesialistit kuten Chris Colbert, entinen Harvard Innovations Labsin, Pillar VC:n, yhden Yhdysvaltain suurimpien pääomasijoitusfirmojen, ja Techstarsin, yhden maailman suurimpien kasvukiihdytysfirmojen toimitusjohtaja.

Avattuaan ovensa, on Hellotickets auttanut yli 900 000:tta matkailijaa kokemaan maailman ja toimittanut yli 32 000 mahdollisuutta elää isosti.

Logos