Auschwitzin ja Wieliczkan suolakaivokseen päiväretki Krakovasta

4.3
(2757 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 11 hours
Tällä aktiviteetilla on ERINOMAISET arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
119 € 109 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Tutustu osaan 1900-luvun Euroopan traagista historiaa tällä päiväretkellä Krakovasta Auschwitziin, jossa voit vierailla museossa ja muistella yhtä suurimmista juutalaisten keskitysleireistä natsien aikana. Jatkat matkaa Wieliczkan suolakaivokseen, joka on Unescon maailmanperintökohde.

Opastettu matka kestää noin 11 tuntia, ja se sisältää pääsyliput Auschwitz-Birkenaun valtionmuseoon, joka sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Krakovasta, sekä Wieliczkan suolakaivokseen, joka sijaitsee vain 16 kilometrin päässä puolalaisesta kaupungista. Kuljetus tapahtuu ilmastoidulla minibussilla retkellä, johon mahtuu noin 30 matkustajaa. Lisäksi hintaan sisältyy nouto ja kotiinkuljetus Krakovan hotellilta.

 • Tämä Krakovan retki vie sinut Auschwitz-Birkenaun valtiolliseen museoon, jossa on nykyajan historian kuuluisin keskitysleiri, sekä Wieliczkan suolakaivoksiin, jotka ovat täysin vaikuttava maanalainen kompleksi.
 • Hyödynnä ammattitaitoinen opas, joka seuraa sinua kokemuksen aikana ja kertoo molempien kohteiden historiasta.
 • Tällä varauksella saat sisäänpääsyliput molempiin nähtävyyksiin, jotka sisältyvät noin 11 tuntia kestävään aktiviteettiin.
 • Nauti tämän aktiviteetin mukavuudesta, sillä hintaan sisältyy paluukuljetus Krakovasta ilmastoidussa minibussissa enintään 30 hengen ryhmille.

Sisältää

 • Auschwitz-Birkenaun valtionmuseo Liput
 • Wieliczkan suolakaivosten sisäänkäynti
 • Ammattimainen opas
 • Kuljetus Krakovasta ja takaisin

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tässä aktiviteetissa tutustut 1900-luvun natsi-Euroopan traagiseen historiaan vierailemalla Auschwitz-Birkenaun valtionmuseossa, jossa sijaitsee Euroopan suurin keskitysleiri. Krakovasta lähdetään minibussilla, ja sinulla on mahdollisuus käydä Auschwitzissa ja sen jälkeen Wieliczkan suolakaivoksessa. Opastettu kierros päättyy tähän Unescon maailmanperintökohteeseen kuuluvaan maanalaiseen kompleksiin.

Tutustutammattitaitoisen oppaan johdolla näihin kahteen kohteeseen, jotka houkuttelevat niin monia kävijöitä Puolaan, ja opit niistä lisää. Matka, johon mahtuu noin 30 hengen ryhmiä, sisältää pääsyliput molempiin kohteisiin sekä minibussikuljetuksen Krakovaan ja takaisin. Ylellinen kiertomatka kestää noin yksitoista tuntia.

Krakovasta matkustat noin 50 kilometriä Auschwitziin, jossa katsot lyhyen dokumenttielokuvan "Auschwitzin vapauttaminen" ennen kuin saavut Auschwitz-Birkenaun valtionmuseoon. Siellä voit osallistua opastetulle kierrokselle ja oppia omakohtaisesti yhdestä Euroopan historian makaaberimmista luvuista. Näet krematoriot, niin sanotun kuoleman muurin, Birkenaun leirin ja näyttelyn entisistä parakeista, joissa vangit asuivat .

Puolan hallitus on säilyttänyt tämän paikan tutkimuskeskuksena ja myös kunnianosoituksena niille yli miljoonalle ihmiselle, jotka kuolivat siellä toisen maailmansodan ja holokaustin aikana, joista yli 90 prosenttia oli juutalaisia.

Vierailun aikana tässä kompleksissa, jossa on hyvä olla mukana henkilöllisyystodistus, vierailijoita kehotetaan käyttäytymään kunnioittavasti. Valokuvaus on yleensä sallittua, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Vierailet myös Wieliczkan suolakaivoksessa, joka sijaitsee noin 64 kilometrin päässä Auschwitzista. Se on maanalainen kompleksi, jossa sinulla on mahdollisuus nähdä entisten kaivostyöläisten kaivamia suolaan kaiverrettuja kammioita, patsaita ja kappeleita.

Kaivoksille päästäkseen on kuljettava noin 600 askelta, joten on suositeltavaa, että sinulla on keskitasoinen fyysinen kunto. Jos haluat ottaa valokuvia, tarvitset lisäksi erillisen kulkuluvan.

Arvostelua

4.3
· 2757 Arvostelua
 • C
  Carlota
  4
  (0 Arvostelua)
  Mielestäni kierroksella ei pitäisi näyttää kaasukammioita, koska on ihmisiä, jotka ovat hyvin herkkiä, ja tämä voi vaikuttaa heihin. Mukanamme ollut opas oli hyvin perehtynyt aiheeseen.
 • H
  Henry
  5
  (0 Arvostelua)
  Molemmissa paikoissa on paljon historiaa kerrottavana, ja olin iloinen voidessani osallistua tälle kiertoajelulle, jotta voisin palata kotiin paljon enemmän tietoa mukanani.
 • K
  Knut
  5
  (0 Arvostelua)
  Molempien paikkojen henkilökunta tarjosi erittäin hyvää palvelua.
 • F
  Felipe
  5
  (0 Arvostelua)
  Erinomainen kierros ja paljon oppimista.
 • Katso lisää

  Lähtö ja paluu

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt