Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Krakovan vanhankaupungin kierros

4.8
(85 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty
Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
25 € 23 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Tutustu Krakovan vanhaan kaupunkiin , joka poikkeaa muista Puolan osista, sillä se on keskiaikainen kaupunki. Tämän kierroksen aikana kävelet keskiajan alkuperäisten suunnitelmien läpi, korostaen sen arkkitehtuuria ja ulkoasua kaupunkia rakennettaessa. Tämä antaa Krakovalle ainutlaatuisen keskiaikaisen ilmapiirin ja tunnelman. Vietät noin 3 tuntia tällä kierroksella, jossa asiantuntijaopas selittää kaiken näkemäsi enintään 25 hengen ryhmissä. Jos haluat henkilökohtaisempaa palvelua, voit varata yksityisen kierroksen.

 • Kävelykierros Krakovan keskiaikaisessa vanhassakaupungissa
 • Näe monumentteja, kuten Kauppatori, kuninkaallinen Wawelin linna tai alkuperäinen katu vuodelta 1401.
 • Tutustu Puolan muinaisen pääkaupungin historiaan oppaan johdolla.

Sisältää

 • Krakovan vanhankaupungin kävelykierros
 • Matkailuopas

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Krakova oli Puolan entinen pääkaupunki, ja se sisältää paljon historiaa, sillä kaupunki syntyi vuonna 966, keskiajan puolivälissä. Tämän 3 tunnin kierroksen aikana kävelet vanhan kaupungin läpi, jossa voit yhä nähdä alkuperäisiä rakennuksia tuolta ajalta. Kaiken tämän voit tehdä mukavasti oppaan johdolla, joka selittää joka nurkan, kun olet osa enintään 25 hengen ryhmää. Voit myös valita yksityisen kierroksen, kun teet varauksen, ja nauttia oppaan henkilökohtaisesta huomiosta vain sinulle ja seuralaisillesi.

Krakova on yksi harvoista kaupungeista Puolassa, jossa on edelleen muinaisia monumentteja ja raunioita keskiajalta, mikä antaa sille tunnelman ja ilmapiirin, joka on erilainen kuin missään muussa kaupungissa maassa. Yksi kaupungin merkittävimmistä monumenteista on goottilaistyylinen Mariackan basilika, joka rakennettiin 1300-luvulla arkkitehtuurityyliin, jota ei löydy muualta Puolasta.

Lisäksi kävelet vanhan kaupungin lukemattomien katujen läpi, joista osa on erittäin merkittäviä. Tällainen on esimerkiksi Ulica Grodzka, yksi kaupungin vanhimmista ja tunnetuimmista kaduista, joka on peräisin vuodelta 1401. Unohtamatta lukuisia kirkkoja ja rakennuksia barokki- ja jopa renessanssityyliin, jotka ovat myös säilyneet tähän päivään asti.

Arvostelua

4.8
· 85 Arvostelua
 • S
  Sirin
  5
  (0 Arvostelua)
  Mukava kierros. Opas kertoi selityksen mielenkiintoisella tavalla. Hyvä lähtökohta Krakovan vierailulle, jos olet ensikertalainen.
 • M
  Meryem
  5
  (0 Arvostelua)
  Erittäin hyvä opas. Hän näytti meille paljon Krakovasta. Saat hyvän kuvan kaupungista
 • L
  Leyla
  5
  (0 Arvostelua)
  Erinomainen kierros, oppaalla oli paljon kerrottavaa. Vaikka hän puhui hyvin nopeasti, häntä oli joskus vaikea ymmärtää, sillä hänen sanoihinsa piti keskittyä paljon.
 • F
  Feriha
  4
  (0 Arvostelua)
  Erittäin informatiivinen ja mielenkiintoinen kiertoajelu, jossa oli loistava opas.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt