Ruokakierros Antibesissa
Tietoa tästä aktiviteetista
Yleiskatsaus
Uppoudu Provencen sydämeen tällä 3-4 tunnin gastronomisella kierroksella Antibesissa, jossa yhdistyvät paikallinen historia ja aidot maut. Tutustu viehättäviin kulmiin maistellen samalla viiniä, absinttiä ja paikallisia herkkuja, ja pääset Michelin-tähdellä palkittuun kokemukseen samaan hintaan kuin tavallisella kiertoajelulla. Sopii erinomaisesti herkkusuille ja provencelaisen kulttuurin ystäville.
Englanninkielinen oppaasi tapaa sinut Jardin Eden ou Paradis -hotellissa (19 Rue Lacan) ja saattaa sinut bastioneille (Prom. Courtine) nauttien neljästä huolellisesti valitusta pysähdyksestä.
- Varaa paikkasi ja kohota malja kahdella lasillisella viiniä ja absintilla.
- Jaa alkupaloja, tapenadeja ja paikallisia reseptejä ystävällisessä ilmapiirissä.
- Nauti suuresta loppuhuipennuksesta maineikkaan pitopalvelun Michelin-luomuksia tarjoavassa ravintolassa.
Sisältö
- 2 lasillista alueellista viiniä
- 1 lasillinen absintti
- 1 paikallisia makuja sisältävä jäätee
- 1 juoma valintasi mukaan lopullisessa pitopalvelussa
Vaihe vaiheelta
Antibes on muutakin kuin rantoja ja valleja: sen kulinaarinen perinne on todellinen provencelainen aarre. Aloitat retken Jardin Edenistä, joka on vihreä keidas suihkulähteen äärellä, jossa oppaasi toivottaa sinut tervetulleeksi ja kertoo lyhyesti kaupungin historiasta ja reitistä, jota seuraat.
Ensimmäinen pysähdys vie sinut absinttibaariin, jossa maistat legendaarista "vihreää keijua" kotitekoisten tapenadien kera. Kun nautit tätä vuosisatoja vanhaa juomaa, kuulet legendoja ja kuriositeetteja siitä, miten absintti muokkasi alueen sosiaalista elämää.
Seuraavaksi suuntaat yllätysbaariin "syrjässä polulta", jossa maistelet kauden mukaisia välipaloja kahden viinilasin kera ja jaat lautasellisia paikallisia juustoja ja leikkeleitä. Täällä voit tutustua Antibesin todelliseen tunnelmaan oppaasi naurun ja anekdoottien keskellä.
Kolmas pysähdyspaikka yllättää sinut hyvin paikallisella reseptillä erikoistuneessa paikassa, jossa maistat perinteistä ruokaa, jota näet harvoin Provencen kotien ulkopuolella. Jokaiseen suupalaan liittyy vuosisatoja vanhojen raaka-aineiden ja tekniikoiden selityksiä.
Suuri loppuhuipennus järjestetään kaupungin parhaassa pitopalvelussa, jossa 1 Michelin-tähdellä palkituista luomuksista koostuva ruokalista jättää sinut nälkäiseksi illalliselle: päivän vaihtoehtojen joukossa on taidokkaita tapaksia, gourmetjälkiruokia ja suosikkijuomasi. Lähtiessäsi nouset bastionille nauttimaan auringonlaskun maljasta ja suosituksista tulevaa yötä varten.