Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Paris Pass

4.3
(5051 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Tällä aktiviteetilla on ERINOMAISET arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
125 € 114 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Paris Passilla pääset tutustumaan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja nähtävyyksiin. Voit hankkia Paris Passin 2 tai 3 päivän ajaksi. Pääsy nähtävyyksiin on helppoa, näytät vain passisi sisäänkäynnillä ja pääset sisään ongelmitta.

Lisäksi passin hintaan sisältyy lukuisia museoita ja jopa pääsy Big Bus -nähtävyysbusseihin tai risteily Seinäjoella.

 • Voit valita 2 tai 3 päivää Pariisin passin käytöstä.
 • Pääset lukuisiin Pariisin nähtävyyksiin helposti Paris Passin avulla.
 • Passin hintaan sisältyvät myös palvelut, kuten Big Bus -kiertoajelubussit , joissa on ilmaiset pysähdykset, sekä lukuisat museot, kuten suklaamuseo ja vahakabinetti.

Sisältää

 • Pariisi-passi
 • Pääsymaksut muistomerkkeihin ja museoihin
 • Bateaux Parisiensin kiertoajeluristeily
 • Pääsy Big Bus Parisiin

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Pariisissa on niin paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Siksi tämä Pariisi-passi sisältää sisäänpääsyn yli 35 monumenttiin, museoon ja kaupungin nähtävyyksiin. Lisäksi voit hankkia Paris Passin 2 tai 3 päivän ajaksi riippuen siitä, miten haluat suunnitella oleskelusi pääkaupungissa.

Passi aktivoituu ensimmäisellä käyttökerralla, ja se laskee päivät kalenteripäivinä, eli se lasketaan yhdeksi päiväksi, kun kello on 12 keskiyöllä. Siksi on suositeltavaa aktivoida passi aikaisin aamulla. On myös huomattava, että passin voimassaolopäivät ovat peräkkäisiä päiviä.

Pariisi-passi lähetetään sähköpostiisi, joten sinun tarvitsee vain näyttää passi vierailukohteiden sisäänkäynneillä. Sinulle lähetetään myös luettelo kaikesta, mitä voit tehdä ja missä voit vierailla Paris Passilla.

Paris Pass sisältää monia hienoja etuja, kuten pääsyn moniin museoihin, kuten vahakabinettiin ja suklaamuseoon. Unohtamatta sitä, että sen avulla pääset myös nähtävyyksiin, kuten Big Bus -kiertoajelubusseihin, joissa on ilmaiset pysähdykset, Bateaux Parisiens -vierailuristeilylle tai Pariisin akvaarioon . Varmista kuitenkin ennen vierailuasi, että tarkistat etukäteen, tarvitseeko haluamasi nähtävyys varauksen.

Voit hyödyntää Paris Pass -korttiasi kaupunkikierroksella ja tutustua Latinalaiskortteliin, Montparnassen kaupunginosaan tai Montmartren ja Sacré Coeurin alueeseen.

Tarjolla on myös vaihtoehtoja niille, jotka haluavat uppoutua ranskalaiseen kulttuuriin ja maistella paikallisia herkkuja ranskalaisen aperitiivin, pariisilaisen aamiaisen tai crepsien muodossa.

Arvostelua

4.3
· 5051 Arvostelua
 • M
  Mateus
  4
  (0 Arvostelua)
  Se on sen arvoinen, mutta realistisesti ajatellen se on hieman kallis, kun otetaan huomioon, ettet tule käymään kaikissa paikoissa, joita se tarjoaa.
 • B
  Bernal
  5
  (0 Arvostelua)
  Halusin ottaa kaiken irti tästä passista, ja päädyimme hyvin väsyneinä nähtävyyksien katselupäivistä, mutta se oli sen arvoista, koska pääsimme näkemään enemmän muistomerkkejä kuin jos emme olisi tehneet tätä varausta.
 • A
  Axel
  5
  (0 Arvostelua)
  Se on erittäin kätevä, koska mobiilisovelluksesta löytyy yli kuusikymmentä merkintää eri paikkoihin.
 • P
  Pacal
  4
  (0 Arvostelua)
  On sääli, etten pystynyt hyödyntämään tätä mahdollista passia täysimääräisesti, koska viivyimme vain kaksi päivää, mutta ei ole valhe, että se säästi meille paljon aikaa ja rahaa, sen helppokäyttöisyys on loistava ja sitä on myös erittäin mukava käyttää.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt