Versailles päiväretki Pariisista palatsin opastetulla kierroksella

4.3
(861 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 4 hours 30 minutes
Tällä aktiviteetilla on ERINOMAISET arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
111 € 101 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Eläydy Ranskan monarkian aikakauteen tällä retkellä Pariisista Versaillesin palatsiin, jossa voit tutustua Ranskan mahtavimpaan kuninkaalliseen linnaan.

Vierailet ammattitaitoisen oppaan johdolla kuninkaiden 1600-luvulta lähtien rakentamissa kammioissa, käytävillä ja saleissa, joiden ympärillä on lukuisia taideteoksia ja veistoksia. Astu sisään kuuluisaan peilisaliin ja kävele tämän barokkityylisen arkkitehtuurin vaikuttavien puutarhojen läpi.

 • Tutustu Versaillesin palatsiin ammattitaitoisen oppaan johdolla.
 • Kävele esimerkiksi peilisalissa ja puutarhoissa.
 • Tutustu 1600-luvun Ranskanmonarkian historiaan.

Sisältää

 • Opastettu kierros Versaillesin palatsissa
 • Kuljetus Pariisista ilmastoidulla linja-autolla
 • Vierailu peilisalissa ja palatsin puutarhoissa
 • Historiaan erikoistunut ammattiopas

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tunne itsesi kuninkaalliseksi, kun koet tämän puolen päivän retken Versaillesin palatsiin, joka lähtee Pariisista ilmastoidulla linja-autolla, jossa on kaikki mukavuudet.

Pääset tutustumaan yhteen Ranskan legendaarisimmista ja vaikuttavimmista rakennuksista, joka rakennettiin kuningas Ludvig XIII: n käskystä 1600-luvulla, ja saat ammattitaitoisen oppaan, joka kertoo sinulle kaikki paikan tarinat.

Palatsi on sen perustamisesta lähtien siirtynyt sukupolvelta toiselle eri monarkkien toimesta, jotka ovat tyylitelleet, muokanneet ja rakentaneet sitä eri tavoin, kunnes siitä tuli barokkiarkkitehtuurin ihme, joka se on nykyään.

Tämä Unescon maailmanperintökohteeksi julistama rakennus toimi kuninkaallisena residenssinä vuosina 1682-1789. Ranskan vallankumous keskeytti tämän ajanjakson, jolloin kuningas Ludvig XVI syöstiin vallasta ja monarkia lakkautettiin.

Sisätiloissa on edelleen kuninkaan ja kuningattaren huoneet, sota- ja rauhansalit sekä kaunis kuninkaallinen oopperatalo, puusta rakennettu teatteri, jossa pidettiin kuninkaallisen aikakauden musiikkiesityksiä.

Kun osallistut tälle kierrokselle, kävelet läpi tämän ja muita alueita, kuten peilisalin, jossa Versaillesin sopimus allekirjoitettiin vuonna 1919, jolloin ensimmäinen maailmansota päättyi. Sitä ympäröi 357 peiliä yli 70 metriä pitkä käytävä.

Puutarhasta voit ihailla noin 800 hehtaarin vehreää pintaa, jossa on loputon määrä suihkulähteitä, lampia, kasveja ja kukkia, jotka tekevät matkastasi unohtumattoman kokemuksen. Kesäisin suihkulähde-esitys houkuttelee tuhansia kävijöitä.

Kunkin kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina ei ole mahdollista palkata ammattitaitoista opasta, mutta puistossa voi vierailla ääniopastuksella.

Arvostelua

4.3
· 861 Arvostelua
 • F
  Felix
  5
  (0 Arvostelua)
  Tämä oli ensimmäinen kerta, kun varasimme retken tästä toimistosta, ja olemme varmoja, että teemme sen toistamiseen, sillä retken järjestäminen oli erittäin hyvää ja he käyttivät käytettävissä olleen ajan parhaalla mahdollisella tavalla hyväksi.
 • B
  Beatrisa
  4
  (0 Arvostelua)
  Kaikki on kaunista. 100% suositeltava.
 • A
  Agna
  5
  (0 Arvostelua)
  On hienoa, että kierros on niin joustava ja että voit valita, haluatko tehdä sen aamulla, keskipäivällä vai iltapäivällä. Päätimme tehdä sen iltapäivällä, jotta pystyimme nauttimaan aamulla muista aktiviteeteista.
 • C
  Christiane
  5
  (0 Arvostelua)
  Suosittelen sitä lämpimästi, koska siellä käydään kaikessa tärkeässä Versaillesissa ja kaikki on hyvin järjestetty.
 • Katso lisää

  Lähtö ja paluu

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt