Abu Dhabin päiväretki Dubaista Šeikki Zayed Moskeijan, Qasr Al Watanin palatsin ja Etihad Tower -lipuilla

4.3
(7298 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Tällä aktiviteetilla on ERINOMAISET arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
119 € 109 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Tällä Dubain kiertomatkalla voit vierailla Abu Dhabin ikonisimmissa nähtävyyksissä: Sheikh Zayedin moskeijassa, Qasr al Watanin palatsissa ja Etihad Towersissa. Noin 10 tuntia kestävällä kierroksella vietät koko päivän Arabiemiraattien pääkaupungissa ammattitaitoisen oppaan johdolla. Tähän aktiviteettiin sallitaan noin 17 hengen ryhmät.

Noin 115 kilometrin päässä Dubaista sijaitsevaan Abu Dhabiin pääset ilmastoidulla ajoneuvolla, joka noutaa sinut hotelliltasi Dubaissa ja kuljettaa sinut takaisin matkan päätyttyä. Sinulle tarjotaan myös kivennäisvesipulloja koko matkan ajan.

 • Tällä aktiviteetilla saat pääsyliput Sheikh Zayedin moskeijaan, joka on yksi maailman suurimmista moskeijoista, Qasr al Watanin palatsiin, joka on Arabiemiraattien presidentin palatsi, ja viiden pilvenpiirtäjän kompleksiin, jota kutsutaan Etihad Towersiksi ja joka on maailman suurin.
 • Ammattitaitoinen opas seuraa sinua koko 17 hengen kierroksen ajan.
 • Edestakainen kuljetus Dubaissa ilmastoidulla autolla.

Sisältää

 • Ammattimainen opas
 • Pääsymaksut Sheikh Zayedin moskeijaan, Qasr al Watanin palatsiin ja Etihad Towersiin.
 • Paluukuljetus Dubaista
 • Pullotettu vesi

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Jos haluat tutustua Abu Dhabin tärkeimpiin nähtävyyksiin vain yhden päivän aikana, tämä kiertomatka sopii sinulle. Ilmastoitu ajoneuvo noutaa sinut hotelliltasi Dubaissa ja vie sinut takaisin retken päätyttyä. Ammattitaitoinen opas kertoo sinulle noin 17 hengen ryhmässä kolmen kohteen historiasta, joissa vierailet noin 10 tuntia kestävän kierroksen aikana:

 • Sheikh Zayedin moskeija: yksi maailman suurimmista moskeijoista.
 • Qasr al Watanin palatsi: Arabiemiraattien uskomaton presidentin palatsi.
 • Etihad Towers - pilvenpiirtäjäkompleksi Abu Dhabin sydämessä.

Abu Dhabissa sijaitseva Sheikh Zayedin moskeija on yksi maailman suurimmista moskeijoista. Se on 107 metriä korkeine minareetteineen ja vaikuttavine arkkitehtonisine rakennustapoineen yksi maailman kauneimmista ja suosituimmista temppeleistä. Pääsy on kuitenkin mahdollista vain aamuisin sunnuntaista torstaihin. Naisten on myös peitettävä päänsä, ja miesten on käytettävä pitkiä housuja. Jos nämä ehdot eivät täyty, pääsy kielletään .

Al-Qasr al-Watan ei ole avoinna opastetuille kierroksille. Siksi opas pysyy ulkona, jossa hän kertoo sinulle kaiken tämän vaikuttavan rakennuksen historiasta. Voit mennä sisään omin päin katsomaan halkaisijaltaan 37-metristä kupolia ja 350 000 lasipalasta koostuvaa kattokruunua sisältä.

Sinulla on myös mahdollisuus vierailla Etihad Towersissa, joka on Emiraatin pääkaupungissa erottuva viiden pilvenpiirtäjän kokonaisuus, jota käytettiin vuonna 2015 elokuvan Full Throttle 7 kuvauspaikkana. Sisällä on nyt toimistoja ja hotelleja.

Arvostelua

4.3
· 7298 Arvostelua
 • S
  Samuel
  5
  (0 Arvostelua)
  Jos matkustat Abu Dhabiin, sinun pitäisi ehdottomasti käydä Marina Mallissa. Dubaissa on myös yksi, joten on hyvä tietää näiden kahden väliset erot. Se on hyvin lähellä Emirates Palacea, ja siellä on paljon kauppoja.
 • N
  Nélida
  5
  (0 Arvostelua)
  Vierailemamme paikat olivat hyvin rauhallisia. En ollut koskaan ennen nähnyt mitään vastaavaa. Nautimme siitä koko ajan.
 • R
  Ronaldinho
  5
  (0 Arvostelua)
  Ensimmäinen kerta, kun halusin käydä Qasr Al Watanissa, epäonnistui täysin. Menimme bussilla omin päin, emmekä edes päässeet sisään, koska liput loppuivat kesken, ja se oli juuri menossa kiinni. Olimme toivoneet näkevämme ainakin jotain ulkopuolelta, mutta kaiken näkemiseen tarvittiin lippu palatsiin, joten tämä vaihtoehto on loistava. Hinta on hyvä, koska tarjolla on myös muita aktiviteetteja. Lisäksi sinulla on oppaan apu kierroksen aikana. Siellä ei ole tungosta, joten voit nauttia jokaisesta yksityiskohdasta.
 • C
  Catalea
  4
  (0 Arvostelua)
  Tämä kierros on pakko tehdä, jos olet Dubaissa. Et tule katumaan sitä. Vaikka Dubai on täynnä kaikenlaisia aktiviteetteja, täällä voit tuntea olosi rennommaksi ja nauttia ylellisyydestä ja kulttuurista.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt