New York City VIP Helikopteri Kierros

4.4
(126 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Tällä aktiviteetilla on ERINOMAISET arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
2 147 € 1 952 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Nauti eksklusiivisesta kokemuksesta tällä yksityisellä helikopterikierroksella. Lennä New Yorkin ikonisimpien nähtävyyksien yli kumppanisi tai enintään 5 matkustajan pienryhmän kanssa. Lentäjä toimii oppaanasi ja kertoo sinulle kaiken nähtävyydestä jalkojesi juuressa noin 30 minuutin lennon aikana.

 • Koe VIP-kokemus yksityislennolla
 • Voit matkustaa kumppanisi kanssa tai enintään 5 hengen ryhmän kanssa.
 • Kokenut lentäjä kertoo, mitä näet jalkojesi juuressa.
 • Lennä Empire State Buildingin, Vapaudenpatsaan ja muiden ikonisten maamerkkien yllä.
 • Saat ilmaisen lasillisen samppanjaa.

Sisältää

 • Yksityinen helikopterikierros
 • Ilmainen lasillinen samppanjaa
 • Polttoainelisä
 • Kuljetukset hotellille

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Lentäminen New Yorkin yllä yksityisellä helikopterilla nostaa matkasi Big Appleen korkeimmalle tasolle. Näet lintuperspektiivistä ikonisia maamerkkejä, kuten Vapaudenpatsaan, Empire State Buildingin ja Brooklynin sillan. Kokenut lentäjä kertoo, mitä näet mukavalta istuimeltasi noin 30 minuuttia kestävällä yksityislennolla.

Sinulla on useita vaihtoehtoja valittavana tällä lennolla. Voit valita pariskuntamatkan yksityisessä helikopterissa vain teille kahdelle. Voit valita myös mahdollisuuden matkustaa suuremmalla helikopterilla, johon mahtuu enintään 5 matkustajaa, aina yksityislennolla sinulle ja seuralaisillesi. Viimeinen vaihtoehto on myös enintään 5 matkustajalle, mutta tällä kertaa erittäin ylellisessä, huipputason kaksiturbiinimoottorisessa helikopterissa.

Valitsitpa minkä tahansa, Big Applen yllä lentäminen on aina unohtumaton muisto matkastasi. Näet ikoniset rakennukset, kuten Empire State Buildingin, One World Trade Centerin ja Madison Square Gardenin, ylhäältä käsin. Vapaudenpatsas odottaa sinua soihtu ylhäällä, jotta voit nauttia siitä eri näkökulmasta. Brooklynin ja George Washingtonin sillat voivat olla toinen pysähdyspaikka kierroksellasi.

Tämän eksklusiivisen kokemuksen huipuksi henkilökunta tarjoaa sinulle ilmaisen lasillisen samppanjaa nautittavaksi, kun lennät New Yorkin yllä. Mitä muuta voisit toivoa?

Arvostelua

4.4
· 126 Arvostelua
 • A
  Arath
  5
  (0 Arvostelua)
  Hinta vastaa laatua. Aluksi ajattelin, että se oli kallista, mutta otin sen työkavereiden suosituksesta, ja tein sen, koska halusin tehdä hyvän vaikutuksen appivanhempiini, jotka olivat tulossa Espanjasta vierailulle luoksemme. Me neljä menimme sinne, ja kun saavuimme paikalle, meille annettiin samppanjaa ja lensimme pois, ja kun lensimme kaupungin yllä, tajusin, että jokainen käytetty penni oli ollut sen arvoinen. Otin niin monta kuvaa kuin pystyin, ja kun olin valmis, näin, kuinka appivanhempani alkoivat katsoa minua hyväksyvästi. Suosittelen sitä kaikille, joilla on mahdollisuus osallistua tälle kiertomatkalle.
 • J
  Justin
  5
  (0 Arvostelua)
  Jos tulet kaupunkiin ja sinulla on mahdollisuus kokea tämä kokemus, älä epäröi. Näet hämmästyttäviä asioita ja haluat tehdä sen uudelleen. Tällä kierroksella voit tuntea olevasi yksi kaupungin sosiaalisesta eliitistä 30 minuutin ajan. Se on uskomatonta.
 • C
  Cedric
  5
  (0 Arvostelua)
  Muutama päivä sitten muutin kotikaupungistani New Yorkiin töihin, koska minut oli ylennetty. Koska olin juuri saapunut, ajattelin, että lentäminen kaupungin yllä olisi tapa sopeutua siihen, joten etsin kiertoajelun ja pyysin poikaystävääni tulemaan mukaan, ja kun saavuimme, tuntui kuin olisimme olleet toisessa todellisuudessa. Samppanja, helikopteri ja näkymät, nämä kolme asiaa yhdessä tekivät tästä maailmasta ainutlaatuisen kokemuksen. Meitä kiehtoi se, että lentäjä toimi oppaana, me olimme liimautuneina ikkunaan ja katselimme kaupungin maisemia, näytimme lapsilta. 10/10.
 • J
  Joshua
  5
  (0 Arvostelua)
  Se oli ainutlaatuinen kokemus, joka on pakko kokea, jos tulee New Yorkiin joko vierailulle tai töihin. On hämmästyttävää, miten ihanaa on lentää kaupungin yllä helikopterilla, ja näkymät Empire State Buildingiin ja Vapaudenpatsaaseen ovat upeat. Kokemus 10/10
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt