New York helikopteri lennot

Manhattanin yllä lentäminen ja sen rakennusten näkeminen lintuperspektiivistä on kerran elämässä koettava kokemus.

Alex Grande

Alex Grande

6 minuuttia luettu

New York helikopteri lennot

Näkymät Manhattanille helikopterista | ©Hellotickets

Helikopterilento New Yorkin yllä on ehdottomasti kokemus, josta sinun on puhuttava, kun palaat New Yorkin-matkalta. Valmistaudu ihailemaan kaupungin majesteettisia pilvenpiirtäjiä niiden korkeudesta ja lentämään Ison Omenan yllä.

Useimmat kierrokset kestävät noin 15 minuuttia, mutta niiden välillä on joitakin eroja. Kerron niistä kaiken, jotta sinun on helpompi valita juuri sinulle sopiva kierros.

Halvin lento

Perus Helikopteri Kierros

Manhattan lintuperspektiivistä parhaaseen hintaan

Täydellinen, jos haluat nauttia ainutlaatuisesta kokemuksesta lentää Manhattanin yllä helikopterilla rikkomatta pankkia. Näet Brooklynin sillan, New Yorkin horisontin ja Vapaudenpatsaan.

Kesto: 15 minutes

Tämä on New Yorkin helikopterikierroksen lyhyt vaihtoehto, vaikka se sisältääkin kaikki Manhattanin tärkeimmät nähtävyydet. Lento lähtee keskustan helikopterikentältä ja vie sinut Vapaudenpatsaalle ja Ellis Islandille. Saat upeat näkymät Ground Zerolle, One World Observatorioon ja Manhattanin suosituimpiin pilvenpiirtäjiin, kuten Empire State Buildingiin.

Näet myös Brooklynin ja Brooklynin sillan läheltä.

Miksi pidän tästä kiertomatkasta: Tällä kiertomatkalla näet Manhattanin olennaiset osat, ja vaikka kiertomatka saattaa tuntua hieman lyhyemmältä, et jää mistään paitsi.

Suositellaan, jos... haluat nauttia kokemuksesta kuluttamatta liikaa rahaa.


Täydellinen lento

Laaja Helikopteri Kierros

Jatka matkaasi hieman pidemmälle päästäksesi Manhattanille.

Paras vaihtoehto nauttia kattavammasta kierroksesta, jossa lennät Hudsonin yli Times Squaren ja kuuluisan Madison Square Gardenin korkeudelle asti.

Kesto: 20 minutes

Jos sinua ei haittaa kuluttaa hieman enemmän, tämä on paras hinta-laatusuhteeltaan edullinen kiertomatka, sillä voit nauttia New Yorkin nähtävyyksistä rauhallisemmassa tahdissa. Ehdit kiertää Manhattanin Madison Square Gardenin kautta 20 minuutissa. Pääset Times Squaren korkeudelle, josta näet paremmin Central Parkin, Chrysler Buildingin ja muut Midtownin alueet.

Huomaa, että turvallisuussyistä helikopteri ei voi lentää Manhattanin rakennusten välissä, joten reitti kulkee Hudson-jokea pitkin. Näkymät ovat silti henkeäsalpaavat.

Miksi pidän tästä kierroksesta: 20 minuuttia antaa sinulle enemmän aikaa nauttia kokemuksesta ja pääset lähemmäs Midtownin tärkeimpiä nähtävyyksiä.

Suositellaan, jos... haluat nauttia kokemuksesta etkä pahastu siitä, että käytät hieman enemmän rahaa.

.

Muita vaihtoehtoja helikopterilennoille New Yorkin yllä

Klassisempien New Yorkin helikopterikierrosten lisäksi on olemassa hienostuneempiakin vaihtoehtoja, jotka ovat unohtumattomia, jos sinulla on varaa niihin:

Jos Manhattanin yli lentäminen ei riitä sinulle, voit valita pitkän helikopterikierroksen, jossa lennät myös viiden kaupunginosan yli: Brooklyn, Queens, Bronx ja Staten Island. Lentoaikaa on noin 30 minuuttia, ja saat kotiin paljon täydellisemmän matkamuiston New Yorkista ilmasta käsin.

Ja jos haluat eksklusiivisen ja VIP-kokemuksen, voit varata yksityisen helikopterikierroksen New Yorkissa. Tämä lento on suunniteltu sinulle jaettavaksi kumppanisi tai matkaseurueesi kanssa (enintään 5 matkustajaa), ja yhdessä lentäjäoppaan kanssa voitte viettää noin 30 minuuttia ilmassa nauttien New Yorkin maamerkkejä ja nauttien ilmaisen lasillisen samppanjaa.

Vertailemme vaihtoehtoja


Miksi kannattaa lähteä helikopterikierrokselle New Yorkin yllä?

Lentäminen Vapaudenpatsaan yllä| ©Hellotickets
Lentäminen Vapaudenpatsaan yllä| ©Hellotickets

Kaupungin horisontti on jo itsessään spektaakkeli, ja vielä enemmän se on nähtävissä New Yorkin yllä helikopterilennolla. Se on myös ainutlaatuinen kokemus, jossa upeat näkymät yhdistyvät adrenaliinipöhinään, kun lennät New Yorkin yllä helikopterilla yli 200 kilometrin tuntinopeudella.

Varaa helikopterilento New Yorkin yllä

Tietoa helikopterilennoista New Yorkissa

Näkymät Manhattanille Hudson-joen yllä| ©Hellotickets
Näkymät Manhattanille Hudson-joen yllä| ©Hellotickets

Helikopterin malli

Helikopteri, jota useimmat toimijat käyttävät New Yorkin helikopterikierroksilla, on Eurocopter/Airbus AS350B2, jonka tunnistaa punaisesta väristä. Pidempikestoisilla ja VIP-lennoilla käytetään Bell 206L4- ja Bell 407GX-malleja.

Operaattorit

Useimmat matkat tehdään kahden matkanjärjestäjän kanssa: Liberty Helicopters ja Zip Aviation. Molemmat yhtiöt ovat läpäisseet tiukat turvallisuussertifikaatit, ja ne soveltavat niitä kaikkiin kokemuksiinsa, jotka vaihtelevat vain kestoltaan ja reitiltään. Nämä ovat suljettuja helikopterilentoja, joilla et voi nojata ulos ikkunasta tai poistua koneesta missään vaiheessa.

Turvallisuus

Kaikki suosittelemani helikopteriretket ovat täysin turvallisia, ja olen varmistanut, että ne järjestävät toimijat, joilla on useita turvallisuustodistuksia.

Kierrokset

On tärkeää huomata, että New Yorkin helikopterilennolla ei lennetä rakennusten yli. Kaikki reitit kulkevat Hudson-jokea pitkin, ja jotkut reitit kulkevat East River -jokea pitkin, jolloin saat panoraamanäkymät kaupunkiin, mutta et koskaan näe pilvenpiirtäjiä läheltä.

Erityinen joululento

Jos vietät joulun New Yorkissa, haluat varmasti nähdä jouluvalot, joten miten olisi, jos tekisit sen ilmasta käsin? Tähän aikaan vuodesta voit varata helikopterilennon jouluvalojen katsomiseen New Jerseystä käsin ja saada ainutlaatuisen kokemuksen.

Varaa helikopterilento New Yorkin yllä

Tärkeää tietää ennen varausta

Empire State Buildingin näkymät ilmasta käsin| ©Hellotickets
Empire State Buildingin näkymät ilmasta käsin| ©Hellotickets

Miten paikat jaetaan lennolla?

Istuimet jaetaan matkustajien painon mukaan, jonka pitäisi jakautua tasaisesti koko helikopteriin. Ne ovat lopullisia vasta lennon aikana, sillä jokaisen henkilön tavarat on otettava huomioon. Tästä syystä et voi valita istumapaikkaasi lennon aikana, vaikka voitkin ilmoittaa operaattorille mieltymyksesi.

Kuinka monta henkilöä mahtuu helikopteriin?

5-6 henkilöä, lentäjää lukuun ottamatta. Matkanjärjestäjät voivat järjestää jopa 9 hengen ryhmiä, jotka jaetaan kahteen ryhmään New Yorkin yli suuntautuvan helikopterilennon aikana.

Varaa helikopterilento New Yorkin yllä

Miten varaus toimii?

Lentäminen Manhattanin yllä| ©Hellotickets
Lentäminen Manhattanin yllä| ©Hellotickets

Kun teet varauksen, ostat kupongin, joka on voimassa New Yorkissa oleskelusi ajan ja jossa on ohjeellinen päivämäärä ja kellonaika. Kun olet New Yorkissa, sinun on vahvistettava varaus operaattorin kanssa soittamalla heidän yhdysvaltalaiseen puhelinnumeroonsa (joka näkyy kupongissasi).

Kun olet ostanut kupongin, saat ohjeet siitä, miten voit määrittää matkasi päivämäärän ja kellonajan matkanjärjestäjän kanssa. Jos sinulla on ongelmia tai et puhu kieltä, Hellotickets voi ottaa yhteyttä matkanjärjestäjään ja vahvistaa asian puolestasi.

Miten otan yhteyttä matkanjärjestäjään?

Voit tehdä tämän hotellilta käsin tai ottaa yhteyttä Helloticketsiin, joka tekee sen puolestasi. Siksi suosittelen, että teet varauksen ensimmäisenä päivänä, jolloin saavut New Yorkiin, ja määrität sitten operaattorin kanssa sinulle parhaiten sopivan päivämäärän. Näin sinulla on liikkumavaraa kiertoajelulle huonon sään sattuessa.

Voinko valita lentoaikani?

Kun olet tehnyt varauksen, vahvistat useimmille lennoille päivän operaattorin kanssa, ja tämä ehdottaa sinulle ajankohtaa. Jos se ei sovi sinulle, voit keskustella matkanjärjestäjän kanssa ajankohdan muuttamisesta, jos muita vaihtoehtoja on tarjolla.

Varaa New Yorkin helikopterilento

Mikä on paras aika helikopterilennolle New Yorkissa?

Näkymät Central Parkiin helikopterista| ©Hellotickets
Näkymät Central Parkiin helikopterista| ©Hellotickets

Riippuu siitä, millaisen näkymän haluat. Jos haluat nähdä New Yorkin rakennukset kaikessa loistossaan ja nähdä kaupungin laajenevan horisonttiin asti, yritä valita aika keskipäivän tienoilla. Jos haluat nähdä kaupungin hämärän ja yön ensimmäisten valojen peittämänä, yritä valita aika päivän loppupuolelta. Kierroksia ei yleensä järjestetä kello 20 jälkeen.

Alexin matkustajavinkki

Poikkeuksetta kaikista helikopterikokemuksista on maksettava helikopterikentällä lisämaksu, joka on aina 40 dollaria per henkilö.

Järjestä helikopterilentosi New Yorkissa

Näkymät Vapaudenpatsaalle lennolta käsin| ©Hellotickets
Näkymät Vapaudenpatsaalle lennolta käsin| ©Hellotickets

Mistä helikopterilennot lähtevät New Yorkissa?

Helikopterikierrokset lähtevät helikopterikentältä, joka sijaitsee Manhattanin keskustassa, Manhattanin eteläisimmässä pisteessä. Tunnistat paikan jatkuvasta helikopterien lähtevien ja laskeutuvien helikopterien melusta ja ympärillä lentävistä helikoptereista, ja lisäksi se on melko hyvin opastettu.

Mihin aikaan minun pitäisi saapua helikopterikentälle?

On parasta olla paikalla 15 minuuttia ennen lentoaikaa, jotta kaikki on valmiina etukäteen ja ennen kaikkea, jotta hermot ovat kireällä ennen helikopteriin nousemista!

Mitä voin ottaa mukaani kierrokselle?

Kaikki laukut ja reput säilytetään kaapeissa, joten älä ota mukaan mitään liian suurta tai arvokasta. Ota mukaasi passi, 40 dollarin helikopterimaksu per henkilö ja noin 5 dollaria kaappimaksua varten. Voit matkustaa helikopterissa puhelimen ja kameran kanssa.

Mitä asiakirjoja tarvitsen?

Sinun on otettava passi mukaan ja esitettävä se ennen helikopteriin nousemista. Tämä on välttämätöntä, joten varmista, että sinulla on se mukanasi!

Voinko pyytää valokuvia kierroksestani?

Useimmat matkanjärjestäjät tarjoavat valokuvapalvelun, jossa on kuvia siitä, mitä näet helikopterista käsin, sekä valokuva helikopterikentällä.

.

Varaa helikopterilento New Yorkin yllä

Missä syödä lennon jälkeen

Manhattanin kahvila| ©Hellotickets
Manhattanin kahvila| ©Hellotickets

Koska mihinkään retkiin ei sisälly ruokaa ja Manhattanin helikopterilento voi tehdä sinut hieman nälkäiseksi, tässä on muutama suositeltu ravintola helikopterikentän lähellä:

  • Thunder Bun - 5 minuutin kävelymatkan päässä keskustan helikopterikentältä, ja jos etsit pikaruokaa, kuten hampurilaisia tai voileipiä, mutta tyylikkäästi, tämä on oikea paikka sinulle.
  • Pranzo Pizza & Pasta - lähiöravintola, josta löydät klassista newyorkilaista pizzaa, pastaa ja italialaistyylisiä voileipiä.
  • Mad Dog & Beans - meksikolainen ravintola, joka tunnetaan ystävällisistä tarjoilijoista, guacamolesta ja runsaista annoksista, ja se sijaitsee vain 7 minuutin päässä helikopterikentältä.
  • Leo's Bagels - täydellinen valinta, jos lennät helikopterilla keskipäivällä, sillä voit poiketa syömään pastrami-brunssin, munavoileivän tai newyorkilaisen bagelin.

Viimeisimmät vinkit

Helikopterilentäjä| ©Hellotickets
Helikopterilentäjä| ©Hellotickets

Ajattelet luultavasti ottaa valokuvia, joilla ikuistat helikopterilentosi, joten täydellisen kuvan saamiseksi muista, että olet jatkuvassa liikkeessä eikä helikopteri ole täysin vakaa, joten tarvitset kamerallasi nopean suljinnopeuden (yli 250/1).

Suurenna myös aukkoa niin paljon kuin voit ja nosta ISO-arvoa (400:sta 3200:een) päivän edetessä. Kuviisi tulee jonkin verran kohinaa, mutta vastineeksi saat New Yorkin rakennukset kuvattua selvästi.

Jos et halua mutkistaa asioita, käytä kamerasi tai matkapuhelimesi Sport-tilaa välttääksesi epätarkkojen kuvien ottamisen.

Tiedät kaikki yksityiskohdat siitä, miten helikopterikyyti New Yorkissa onnistuu... nauti nyt kokemuksesta!

Varaa helikopterilento New Yorkin yllä