Brysselin Suklaapaja
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Opi valmistamaan oma persoonallinen suklaapatukka belgialaiselta ammattilaiselta (ranskaksi, hollanniksi tai englanniksi) tässä noin tunnin kestävässä suklaatyöpajassa Brysselissä. Tutustut perinteisiin tekniikoihin ja menetelmiin, joita Belgiassa käytetään hienoimpien kaakaopohjaisten herkkujen valmistukseen.
Voit myös kierrellä Choco Story -museossa 11-kielisen ääniopastuksen avulla, seurata esittelyä ja osallistua unohtumattomaan belgialaisen suklaan maisteluun, sillä museon sisäänpääsy sisältyy hintaan.
- Työpaja on tarkoitettu aikuisille ja yli 8-vuotiaille lapsille.
- Tutustu belgialaisen suklaan valmistuksen taiteeseen ammattisuklaata valmistavan suklaataiteilijan kanssa.
- Luo oma persoonallinensuklaapatukka asiantuntijan opastuksella.
- Tutustu Choco Story -museoon Brysselissä ja maistele erilaisia paikallisia suklaita maistelutilaisuudessa.
Sisältö
- Suklaatyöpaja Brysselissä
- Sisäänpääsy Choco Story -museoon
- Audioguide 11 kielellä
- Perinteisen suklaan valmistuksen esittely
Valitse päivämäärä ja aika
Vaihe vaiheelta
Tämä suklaatyöpaja Brysselissä opettaa sinulle kaakaonkäsittelyn taidon ammattitaitoisten mestarisuklaata valmistavien mestareiden tiimiltä.
Vietät noin tunnin tutustumalla belgialaisen suklaan valmistuksen salaisuuksiin Brysselin Choco Story -museossa , joka on kokonaan omistettu maailman suosituimmalle välipalalle.
Näet ja toteutat klassisten makeisten, kuten bonboneiden, praliinien ja jopa oman täysin yksilöllisen suklaapatukan valmistuksen vaiheet asiantuntijoiden ohjeiden mukaan, jotka opastavat sinua koko prosessin ajan.
Jotta vierailustasi saisit kaiken irti, työpajaan sisältyy sisäänpääsy Choco Story -museoon, joten sinulla on mahdollisuus kokea audio-opastettu kierros ja päästä tutustumaan kaikkiin paikan päällä oleviin näyttelyesineisiin.
Näet myös perinteisen suklaanvalmistuksen esittelyn ja osallistut unohtumattomaan ja hienoon maistiaiseen belgialaisesta suklaasta, joka on tunnustettu yhdeksi maailman parhaista.