Madridin espanjalainen tortillakurssi viiniparituksen kanssa
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Opi valmistamaan aito espanjalainen munakas Madridissa järjestettävällä kokkikurssilla, joka sopii pienille, enintään 16 hengen ryhmille. Tässä noin 1 tunnin ja 45 minuutin pituisessa työpajassa voit tutustua paikalliseen ruokakulttuuriin rennossa ja ystävällisessä ilmapiirissä mestarikokin opastuksella.
Toiminnan aikana voit nauttia rajattomasti viiniä, joka sopii erinomaisesti yhdistettäväksi luomiesi valmisteiden kanssa ja jakamaan hetkiä seuralaisesi kanssa. Tämän kulinaarisen kokemuksen päätteeksi maistat tyypillistä jälkiruokaa kahvin kera , mikä antaa makean kosketuksen ja täydellisen lopetuksen tälle madridilaiselle brunssille.
- Mestaroi perinteisen perunamunakkaan valmistus paikallisen kokin opastamassa ruoanlaittotyöpajassa .
- Nauti valittujen viinien parittelusta, jotka täydentävät jokaisen ruokalajin täydellisesti.
- Osallistu intiimiin ja hauskaan toimintaan pienissä ryhmissä, jaa naurua ja ainutlaatuisia hetkiä muiden ruoan ystävien kanssa.
Sisältö
- Espanjalainen munakkaan kokkauskurssi Madridissa
- Viinien yhdistäminen
- Asiantunteva paikallinen kokki
- Jälkiruoka ja kahvi
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Vaihe vaiheelta
Lähde ainutlaatuiseen kulinaariseen kokemukseen ja opi valmistamaan aitoa espanjalaista munakasta, joka on yksi espanjalaisen gastronomian edustavimmista ruokalajeista. Asiantuntevan paikallisen kokin opastuksella sinua ohjataan täydellisen tortilla de patatasin valmistuksen jokaisessa vaiheessa, tuoreiden raaka-aineiden valinnasta ruoanvalmistusprosessiin. Tutustu salaisuuksiin ja tekniikoihin, jotka tekevät tästä perinteisestä ruoasta todellisen herkun.
Kurssia rikastuttaa rajoittamaton espanjalaisten viinien paritus. Maista valikoituja viinejä, jotka täydentävät täydellisesti tortillan makuja. Tapa uppoutua Espanjan viiniperinteeseen maistelemalla viinejä ja tapaksia ystävällisessä ilmapiirissä.
Noin 1 tunnin ja 45 minuutin mittaisen kurssin päätteeksi voit maistella omaa tortillaasi ja kohottaa maljan luokkatovereidesi kanssa. Kokemukseen kuuluu myös jälkiruoka ja kahvi, jotka viimeistelevät päivän parhaalla mahdollisella tavalla.
Tämä enintään 16 hengen pienryhmille tarkoitettu työpaja ei ainoastaan opeta sinua kokkaamaan, vaan sen avulla voit myös kokea espanjalaista kulttuuria aidolla ja herkullisella tavalla.