Madridin paellakurssi viiniparituksen kanssa
Tietoa tästä aktiviteetista
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Valmista aitoa espanjalaista paellaa käytännönläheisellä ruoanlaittokurssilla Madridissa, jossa on rajattomasti viinipareja. Tällä noin 2 tuntia ja 30 minuuttia kestävällä oppitunnilla opit valmistamaan oman paellasi asiantuntijakokin opastuksella.
Ruoanlaiton lisäksi nautit maistelumenusta, joka sisältää valmistamasi paellan juustojen, espanjalaisten suolalihojen, gazpachon ja perinteisten jälkiruokien kera . Maista vähintään viittä erilaista espanjalaista viiniä, kun uppoudut paikalliseen ruokaperinteeseen ja nautit vuorovaikutteisesta kokemuksesta, joka on täynnä makuja ja kulttuuria.
- Opi valmistamaan klassinen paella asiantuntijakokin opastuksella .
- Nauti rajattomasta viinivalikoimasta , joka täydentää ruokasi täydellisesti.
- Uppoudu espanjalaiseen kulttuuriin maistelemalla luomuksiasi yhdessä perinteisten herkkujen kanssa .
Sisältö
- Paellan kokkauskurssi Madridissa
- Rajoittamaton viinin yhdistäminen
- Asiantunteva kokki
- Erilaisten alkupalojen ja jälkiruokien maistelu
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Vaihe vaiheelta
Koe aito espanjalainen keittiö osallistumalla käytännönläheiselle paellatunnille Madridissa. Asiantuntevan kokin opastuksella opit valmistamaan perinteisen paellan tyhjästä, hallitset tuoreiden raaka-aineiden valinnan ja ruoanlaittotekniikat.
Noin 2 tunnin ja 30 minuutin aikana sinulla on tilaisuus valmistaa oma paellasi ja nauttia se yhdessä erilaisten juustojen, leikkeletuotteiden, gazpachon ja klassisten jälkiruokien kanssa. Aterian täydentämiseksi voit lisäksi nauttia rajattomasti vähintään viidestä espanjalaisesta viinistä, jotka sopivat kauniisti ruokiesi kanssa ja parantavat jokaista suupalaa.
Kurssilla tutustut espanjalaiseen ruokakulttuuriin ystävällisessä ja hauskassa ilmapiirissä. Sinulla on mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa muiden ruoanlaiton harrastajien kanssa, jakaa anekdootteja ja hankkia uusia kulinaarisia taitoja, joita voit ottaa mukaasi.
Kokemus päättyy noin viiden ruokalajin maistelumenuun, jonka avulla voit maistella ponnistelujesi tulosta. Sen lisäksi, että saat tietoa täydellisen paellan valmistamisesta tai hyvän viinin valinnasta, saat myös itsevarmuutta tehdä vaikutuksen vieraisiin uusilla keittiotaidoillasi.